تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 48 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 471

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه سپاهان: Sepahan News

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

پيروزي مقاومت هم خوشحالم مي‌كند!
    حسين چرخابي: نويدكيا را براي تيم ملي آماده مي‌كنم
    به اسم‌ها اعتقادي ندارم؛ ملاك‌هاي فني بازيكنان مهم است

سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: فرقي نمي‌كند؛ برد و باخت‌ سپاهان مقابل مقاومت باعث خوشحالي من مي‌شود.

حسين چرخابي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيرامون بازي پنج‌شنبه تيم فوتبال سپاهان برابر مقاومت سپاسي شيراز اظهار كرد: اين بازي براي من ارزش بالايي دارد چرا كه در مقابل مربي دوست داشتني و با تجربه‌اي چون غلامحسين پيرواني مي‌ايستم. اين مسابقه هر نتيجه‌اي داشته باشد باعث خوشحالي مي‌شود چرا كه آن طرف ميدان هم پيرواني ايستاده و پيروزي مقاومت كه شادي سرمربي‌اش را در پي دارد، موجب خوشحالي من هم مي‌شود.

وي افزود: سال‌هاست پيرواني را مي‌شناسم و او هميشه در تيم مقاومت سازندگي داشته و بازيكنان ارزشمندي را به فوتبال ايران تحويل داده است. مقاومت هم تيم با شخصيتي است كه در برابر تيم‌هاي مختلف واقعا فوتبال بازي مي‌كند؛ اين باعث مي‌شود ما هم بتوانيم بهتر كار كنيم تا بر زيبايي و جذابيت اين مسابقه افزوده شود.

سرمربي سپاهان درباره آخرين وضعيت آمادگي تيمش نيز تصريح كرد: صبح چهارشنبه تمرين خوبي را پشت سر گذاشتيم و بازيكنان با روحيه و شرايط فني بهتري نسبت به هفته قبل كار مي‌كنند و امروز عصر هم آماده حركت به شيراز مي‌شويم.

وي درباره وضعيت مصدومان تيم سپاهان نيز گفت: خوشبختانه اميدواري‌هاي زيادي در اين زمينه وجود دارد؛ محرم نويدكيا روز به روز بهتر كار مي‌كند تا جايي كه يكي از اهداف اصلي من در تيم سپاهان آماده كردن اين بازيكن براي تيم ملي شده است؛ همچنين بنگر هم به شرايط بازي كردن نزديك شده و عقيلي هم به گفته پزشكان، يك ماه ديگر به جمع تيم اضافه مي‌شود. محمود كريمي هم كه اكنون در تهران تحت نظر پزشكان معالج قرار دارد تنها با نظر آنها مي‌تواند تمريناتش را شروع كند.

چرخابي هم‌چنين درباره وضعيت "هادي اصغري" نيز به ايسنا گفت: اصغري بازيكن منضبط و با شخصيتي است كه كنار گذاشتن او از ليست تيم هيچ دليل انضباطي نداشت. او تنها شرايط و آمادگي خوبي در تمرينات نداشت كه باعث خروجش از تركيب سپاهان شد اما، اكنون وضعيت بهتري پيدا كرده و با انرژي بيشتر تمرين مي‌كند.

وي افزود: از زمان حضورم در تيم سپاهان به عنوان سرمربي سعي كردم هر بازيكني كه آمادگي بيشتري داشت را در تركيب و حتي ليست 18 نفره مسابقات قرار دهم چرا كه به هيچ وجه معتقد به اسم‌ها نيستم و فقط ملاك‌هاي فني را قبول دارم. مطمئن باشيد تمام بازيكناني كه در حال حاضر براي سپاهان بازي مي‌كنند ممكن است روزي وضعيتي شبيه به اصغري پيدا كنند كه اين تصميم بر جديت آنها در تمرينات مي‌افزايد.

آخر فروم باز ox3blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض سپاهان در تعطيلات نيم فصل به امارات مي رود

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال سپاهان اصفهان در تعطيلات نيم فصل براي برپايي اردو به امارات مي رود.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم سپاهان از 25 آذر براي برگزاري اردوي تداركاتي راهي دبي خواهد شد.
    سپاهان در اين مدت 2 بازي تداركاتي برگزار خواهد كرد كه هنوز نام تيم هاي تداركاتي اين تيم مشخص نيست.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض امار ( نیم فصل )

سپاهان در هفده بازی گذشته خود 7 پیروزی ، 6 تساوی و 4 شکست ، 23 گل زده و 18 گل خورده تا نیم فصل در کارنامه خود به همراه داشته است سپاهان هم اکنون در مکان 5 جدول می باشد .

فردا ساعت14.15 سپاهان با پاس همدان در فولادشهر بازی خواهد کرد .

پاس همدان نیز در مکان 11 جدول با 20 امتیاز 5 برد ،5 تساوی و 7 باخت قرار دارد .

آخر فروم باز amini_bio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

فکر کنم بعد از تعطیلات سپاهان قدرتش 2 برابر بشه.
    چون عقیلی و بنگر بر می گردند.
    نویدکیا آماده آماده میشه.
    فکر کنم کریمی هم برگرده

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

فکر کنم کریمی هم برگرده
    مربی تیم ، هفته گذشته اعلام کرد که تمرین های بدون توپش را شروع کرده و به زودی باز خواهد گشت

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

عالیه.
    تازه الونگ هم هست.
    به نظرم هافبک خوبیه.
    برا پرسپولیس که خوب کار می کرد.
    اونجا هافبک دفاعی بود.

ولی خداییش الان ما یه تیم بیرون زمین داریما!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

ولی خداییش الان ما یه تیم بیرون زمین داریما!!!
    حتما یادتان هست که تیم در سه جام برای قهرمانی تلاش می کرد و بخاطر کمبود بازیکن خوب یک سری

مشکلات ( خستگی ، مصدومیت و نداشتن بازیکن خوب جانشین ) کمبود هایی داشتیم . یادم هست که

اقای حاج رضایی تایید می کردند که سپاهان می بایست بیش از این بازیکن جذب می کرده که به این مشکلات بر

نخوره .

این مشکل را با وجود مدیریت خوب اقای ساکت پشت سر گذاشتند ( مثلا در یکی از بازی های جام باشگاه های اسیا

علی ابادی به عنوان مهمان با خودشون بردند . خوب بدش بازی که در لیگ داشتیم ( فکر می کنم بامس در

کرمان بود ) لغو شد

حالا این کار را کردند ( بازیکن خوب زیاد جذب کردند )

اون سال خوب نتیجه گرفتیم ، اما امسال مطمئنا بهتر نتیجه می گیریم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض پاس همدان با 2 غايب به مصاف سپاهان مي رود

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال پاس همدان براي برگزاري مسابقه هفته هجدهم ليگ برتر با 2 غايب به مصاف نماينده اصفهان مي رود.

به گزارش فارس، ابوالحسني و ژوزف اديشون به دليل محروميت نمي‌توانند پاس همدان را در برابر سپاهان همراهي كنند.
    اميد ابوالحسني در ديدار برابر داماش گيلان از داور بازي كارت قرمز دريافت كرد و ژوزف اديشون هم سه اخطاره است، از حضور در ديدار هفته هجدهم محروم هستند.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

تا پایان نیمه اول سپاهان 1 1 مساویه.
    گل: طهماسبی

نویدکیا حاج صفی و اصغری رو نیمکتند!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان (ايران سبز)

پيش فرض

2-2 شد.
    کلی از صدر جا موندیم.
    این چه وضعشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •