پيروزي مقاومت هم خوشحالم ميكند!
حسين چرخابي: نويدكيا را براي تيم ملي آماده ميكنم
به اسمها اعتقادي ندارم؛ ملاكهاي فني بازيكنان مهم است
سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت: فرقي نميكند؛ برد و باخت سپاهان مقابل مقاومت باعث خوشحالي من ميشود.
حسين چرخابي در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پيرامون بازي پنجشنبه تيم فوتبال سپاهان برابر مقاومت سپاسي شيراز اظهار كرد: اين بازي براي من ارزش بالايي دارد چرا كه در مقابل مربي دوست داشتني و با تجربهاي چون غلامحسين پيرواني ميايستم. اين مسابقه هر نتيجهاي داشته باشد باعث خوشحالي ميشود چرا كه آن طرف ميدان هم پيرواني ايستاده و پيروزي مقاومت كه شادي سرمربياش را در پي دارد، موجب خوشحالي من هم ميشود.
وي افزود: سالهاست پيرواني را ميشناسم و او هميشه در تيم مقاومت سازندگي داشته و بازيكنان ارزشمندي را به فوتبال ايران تحويل داده است. مقاومت هم تيم با شخصيتي است كه در برابر تيمهاي مختلف واقعا فوتبال بازي ميكند؛ اين باعث ميشود ما هم بتوانيم بهتر كار كنيم تا بر زيبايي و جذابيت اين مسابقه افزوده شود.
سرمربي سپاهان درباره آخرين وضعيت آمادگي تيمش نيز تصريح كرد: صبح چهارشنبه تمرين خوبي را پشت سر گذاشتيم و بازيكنان با روحيه و شرايط فني بهتري نسبت به هفته قبل كار ميكنند و امروز عصر هم آماده حركت به شيراز ميشويم.
وي درباره وضعيت مصدومان تيم سپاهان نيز گفت: خوشبختانه اميدواريهاي زيادي در اين زمينه وجود دارد؛ محرم نويدكيا روز به روز بهتر كار ميكند تا جايي كه يكي از اهداف اصلي من در تيم سپاهان آماده كردن اين بازيكن براي تيم ملي شده است؛ همچنين بنگر هم به شرايط بازي كردن نزديك شده و عقيلي هم به گفته پزشكان، يك ماه ديگر به جمع تيم اضافه ميشود. محمود كريمي هم كه اكنون در تهران تحت نظر پزشكان معالج قرار دارد تنها با نظر آنها ميتواند تمريناتش را شروع كند.
چرخابي همچنين درباره وضعيت "هادي اصغري" نيز به ايسنا گفت: اصغري بازيكن منضبط و با شخصيتي است كه كنار گذاشتن او از ليست تيم هيچ دليل انضباطي نداشت. او تنها شرايط و آمادگي خوبي در تمرينات نداشت كه باعث خروجش از تركيب سپاهان شد اما، اكنون وضعيت بهتري پيدا كرده و با انرژي بيشتر تمرين ميكند.
وي افزود: از زمان حضورم در تيم سپاهان به عنوان سرمربي سعي كردم هر بازيكني كه آمادگي بيشتري داشت را در تركيب و حتي ليست 18 نفره مسابقات قرار دهم چرا كه به هيچ وجه معتقد به اسمها نيستم و فقط ملاكهاي فني را قبول دارم. مطمئن باشيد تمام بازيكناني كه در حال حاضر براي سپاهان بازي ميكنند ممكن است روزي وضعيتي شبيه به اصغري پيدا كنند كه اين تصميم بر جديت آنها در تمرينات ميافزايد.