خوب شما خودت مقایسه کن....
سلام دوستان
اگه یکی هم برای K750i بزارین ممنون میشم
این آکوستیکهایی که برای K800 معرفی شده میشهبرای K750 ریخت یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اورجینالش هم اگه دارین بزارین
برای گوشی خودم ((K800) این آکوستیک ((Acoustic4K800)) رو ریختم توپ شد
ممنون از همگی
Last edited by hossein-p30-f; 27-11-2007 at 23:06.
من همشونو دانلود و امتحان كردم و نتيجه اي كه گرفتم اين بود :
Peter's R8 K800 v1 [DRC off] IFS صدا در بلندگو كاملا واضح و با كيفيت اما زياد بلند نيست در هندز فري صداي بم كمه اما صداي زير خوبه و همچنين بلنديش هم خوبه در كل آكواستيكه خوبيه
Peter's R8 K800 v1 [DRC off] صدا در بلندگو مثل قبلي هست و كمي هم ضعيفتر در هندزفري صداي زير خيلي زياده و بلنديش هم خوبه اين اكواستيك مخصوص طرفداران صداي زير هست.
Peter's R8 K800 v1 [DRC on] اينم مثل قبلي هست و تفاوت چنداني نديدم
Peter's R8 K800 v1 [DRC on] IFS هم همينطور فرق خاصي با قبلي نداره
Peter's R8 W880 v1 [DRC off] صدا در بلندگو يه مقدار كمه اما صداي زير در بلنگو زياده تو هندزفري هم تفاوت خاصي با بقيه نداشت
Peter's R8 w880 v1 [DRC on] اينم عين قبلي هست
Peter's R8 W880 v1 [DRC on] IFS اينم مثل بقيه هست البته شايد در جاهاي خاصي صداها تغيير كنه مثلا در اينيكي صدايي كه موقع خاموش كردن گوشي پخش ميشه بلندتر شده
Peter v2 [HPM70] اينم فرقي نكرده كمي هم صدا تو هندزفري ضعيفتر شده
Peter v2 [Ultrabass] اينم زياد فرق نكرده هرچند كه از اسمش بايد صداش باس باشه اما من كه متوجه نشدم
Peter v2 [HiFi] IFS تو اين آكواستيك فقط تن صدا كمي عوض شده و فرق خاصي وجود نداشت
Peter v2 [HPM70] IFS بي تفاوت
Peter v2 [Ultrabass] IFS تو اين يكي هم تفاوت چنداني نديدم .
نتيجه اخلاقي :
همه اين آكواستيكها صداشون در بلندگو واضح و رسا هست و البته بلندي صدا كمتره و شايد به خاطر همين واضحه
و صداي هندزفري در همشون با كيفيت و بلند هست . صداي بم كمتر در حد متوسط اما زير خوبي دارند
مقايصه با JPX2 :
در بلندي صدا از JPX2 كاملا عقبتر هستند اما صداي زيرشون از JPX2 بيشتره در هندز فري فقط صداي بمشون از JPX2 كمتره و در بلندي و واضح بودن و زير از JPX2 بهتر هستند
اين آكواستيكها براي كساني هست كه طرفدار صداي زير هستند مخصوصا در هندزفري فكر كنم مناسب براي سفر هست مثلا تو اتوبوس
اما اگر كسي بلندي صدا بيشتر براش اهميت داره فعلا همون JPX2.
در هر صورت اگر در امتحان كردنشون دچار اشتباه شدم ببخشيد
Last edited by golmohammadi; 27-11-2007 at 22:20.
من خیلی دنبال این بودم که اسپیکر یا هر چی که بهش میگن چه گوشی با مال k800 مشابه هست.اما .....
اگه کسی میدونه ممنون میشم که بگه.اگه بشه یه اسپیکر که قدرتش خوب باشه رو گذاشت روش و این اکوستیک ها رو روش امتحان کرد دیگه حرف نداره.
تو این سایت تمام لوازم جانبی سونی اریکسون هست.
اگه کسی میتونه بره ببینه کدوم اسپیکر یا هر چی که بهش میگن. با مال k800 مشابه هست که بشه عوض کرد.
ممنون.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون خیلی جالب بود
راستی میشه روی k310 هم آکوستیک ریخت؟
من گوشیم k800 هست قبلا فایلهایی با فرمت wma , wave روی گوشیم اجرا نمی شد ولی الان از آکوستیک jpx2 استفاده می کنم و دیگه گوشیم با این فایلها مشکلی نداره !
سلام دوستان
پسر عمم یه k810 گرفته گیر داده که صداشو زیاد کنم.منم ن Xaero Ma Loud رو ریختم روش با اینکه صداش زیاد شده ولی خودش قبول نمیکنه!میگه فرقی نکرده
تو این درایوها کدوم از همه صداش بیشتره(اصلا کدوم از همه بهتره)
با تشکر
دوستمون چند پست بالاتر توضیح دادن به نظر منم همون بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)