منم که این گشی رو دارم ازش راضیم !
هم کیفیت صداش خوبه هم سیمبین داره . دوربینشم برای موبایل خوبه ! موبایله , دوربین حرفه ای که نیست !![]()
منم که این گشی رو دارم ازش راضیم !
هم کیفیت صداش خوبه هم سیمبین داره . دوربینشم برای موبایل خوبه ! موبایله , دوربین حرفه ای که نیست !![]()
درست اما بیا کیفیت عکسش با گوشی های دیگه مقایسه کن
خیلی پایینه ... من خودم نمی دونستم تازمانی که خریدمش
ولی باز ازش راضیم
خوش دست و سبک همه کاره
با سلام
من یه ماهه که این گوشی رو دارم به نطر من یه گوشی کاملا موفقی است چون که در بازار ایران تا کنون از زمان معرفی بالاتنرین رده فروش رو داره. داشتن سیستم سیمبین و همچنین طراحی فوق کلاسیک و البته حرفه ای. دوربین در حد قبول ( کساییکه می گن ذوربین ضعیفه باید عکسا رو به کامپیوتر ارسال کرد و از اونجا دید). وجود cpu 369 mghtzی یکی دیگر از محاسن گوشی و سرعت زیاد جوابگویی این گوشی است. صدا با خروجی 62 کانال در حد معقولانه ای است البته ما یک گوشی اسمارت (هوشمند) نوکیا خریدهایم نه یک دوربین عکاسی دیجیتال یا یک ضبط صوت.!
موفق باشین.
100% تائید میشه!!!
سلام دوستان
این گوشی من بعضی وقتها(خیلی کم پیش می یاد) قاطی میکنه، مثلا امروز صبح که آلارمش زنگ زد گوشی قفل کرد و همینجور می لرزید و هیچیش دیگه کار نمی کرد، مجبور شدم باتری رو بکشم بیرون...!
به نظرتون عیب از گوشیه؟
من فکر می کنم چون سیستم عامل و سیمبیان داره این طور میشه!
شما چی فکر میکنید؟
برا کسی همچنین مشکلاتی پیش اومده، که گوشی قفل کنه و ....؟
یه سوال
چه گوشی های دیگه ای حدود همین قیمت و امکانات وجود داره ؟
5700 ......
من فقط میتونم فایل های با پسوند jar ر نصب کنم .هیچ برنامه ای با پسوند sis روی 6120 نصب نشد.زمان گوشیه به عقب کشیدم اما بازم نشد.نرم افزار های n95 هم روش جواب نداد
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
شما باید اکثر فایل های sis رو ساین کنید و باید اول برای گوشی خودتون فایل cer بگیرید.
راهنمای ساین کردن گوشی در همین فروم هم وجود داره.
شما یه سر به این مسیر بزن :
menu\settings\Data mgr.\app.mgr
بعد options رو بزن و برو تو settings
اگه تو این قسمت software installation روی signed only هست اون رو به all تغییرش بده اگه این دفعه نصب نشد اون برنامه حتما باید ساین شه ...
موفق باشی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)