اینم دو تا عکس حاشیه ای جالب :
سرجیو راموس و زنش در حال دیدن مسابقه ی تنیس بین راجرر فدرر و دیوید نعل بندیان/ یکشنبه ۲۹ مهر
رائول گونزالس و پسرش در حال همین کار !
اینم دو تا عکس حاشیه ای جالب :
سرجیو راموس و زنش در حال دیدن مسابقه ی تنیس بین راجرر فدرر و دیوید نعل بندیان/ یکشنبه ۲۹ مهر
رائول گونزالس و پسرش در حال همین کار !
به نقل از اسپورتس فی البلاد، زیدان در سفری سه روزه برای نخستین بار در مصر حضور پیدا می کند تا ضمن شرکت در مراسم ورزشی کودکان معلول و بی خانمان جهان از میزبانی کشور فرانسه در سال آینده این بازی ها حمایت به عمل آورد.بازیکن پیشین رئال مادرید همچنین در نشست خبری که به همین منظور در قاهره برگزار می شود شرکت خواهد کرد. بازیکن الجزایری الاصل فوتبال فرانسه که به عنوان یکی از بهترین تاریخ فوتبال جهان شناخته می شود، سه بار به عنوان بازیکن سال فیفا دست یافته ضمن اینکه به همراه فرانسه، قهرمان جام جهانی و جام ملت های اروپا شده است.
(الهي قربونش برم كه هميشه دستش به خير ميره....خداييش هنوزم بهترين و محبوبترين بازيكن دنيا از نظر من همين زيدانه....)
باز گشت رویایی روبینهو :
دیشب تیم رئال مادرید و با حضور بیش از 50000 نفر تماشاگر بازی خود مقابل تیم المپیاکوس رو با نتیجه 4-2 برد که در این دیدار ابتدا رئال با گول رائول در دقیقه 2 مسابقه پیش انداخت اما خوشحالی یاران رئال دیری نپایید که در دقیقه 7 مسابقه گالیتی گل تساوی را زد و در ادامه رئالی ها فرصتهای زیادی را از دست دادند و در دقیقه 13 نیمه اول مسابقه بود که تروسیدیس بازیکن المپیا با خطا روی رود فان نیستلروی و گرفتن یک موقعیت صد در صد از رئال با کارت قرمز جریمه و از بازی اخراج شد و رئال 30دقیقه توفانی نیمه اول خودرا بعد از این اخراج شروع کرد موقعیت پشت مقعیت و توپ پشت توپ همه از دست رئال به اسانی می رفت و دقایق پشت سر هم میگذشت تا اینکه داور سوت نیمه اول رو زد و با شروع نیمه دوم این تیم المپیا بود که
حمله می کرد و نتیجه گرفت و در دقیقه 47 مسابقه گل برتری تیمش را زد اما اما این دیگه پایان بازی نبود رئال به خود امد و شروع به بازی اصلی خود کرد با اینکه روبینهو در نیمه اول هم بسیار خوب کرد اما نیمه دوم نیمه متفاوت رو داشت وی با تکنیک ناب بریزیلی خود شروع به اذیت کردن خط دفاعی تیم المپیا کرد و انقدر این کار رو کرد تا در دقیقه 68 با سانتر فوق العاده راموس و با زدن ضربه سر خود گل تساوی رو زد و بازی کاملآ دست رئال افتاد و اینقدر رئال حمله کرد و زیبا بازی کرد که باز هم باحرکت زیبای روبینهو که با عوض کردن متوالی پا انقدر عصبی کرد لدیسما را که باعث شد او با خطا روی روبینهو پنالتی دهد و اما اما اما اما رود فان نیستلروی برترین گل زن رئال این پنالتی رو از دست داد.خوب باز هم این پایان کار نبود رئال سراپا حمله بود و بازهم رئال مادرید و بازی هم روبینهو با پاس نیستلروی موقعیت گل زنی پیدا کرد و روبینهو این بار خود با زدن یک شوت رویایی نیکوپلودیس رو ناکام گذاشت و گل پیروزی تیمش را زد ولی بازی هم این پایان کار نبود گرچه رئال به دنبال گل چهارم خود بود این تیم المپیا بود که ضد حمله های خطر ناکی داشت و ایکر کاسیاس ضربه کواچویچ رو با یک عکس العمل فوق تصور دفع کرد که اگر رئال این گل رو میخورد مطمئنآ مساوی میکرد چون در دقیقه 92 بازی اتفاق افتاد و رئال مادرید(باز هم روبینهو) المپیا رو که دست به جسارت بزرگی زده بود از روی همین حمله و با رسیدنه توپ دست روبینهو و با استارت فوق باور این بازیکن باعث شد از کمند یک بازیکن بگذرد و با پاس عالی از لای پای دفاع المپیا به بالبوا(به جای اسنایدر امد)و این بازکن در حالت تک به تک گل چهارم بازی رو زد و المپیا بازی رو بعد از گل چهارم تازداشت شروع میکرد که سوت پیانبازی خورد و رئال با بازی رویایی روبینهو این بازی رو برد که بعد از این مسابقه کارشناس شبکه سه سیما هم بازی زیبای رئال رو تحسین کرد و رئال رو شانس اول قهرمانی دانست.
این تحلیل بازی از خودم است و منبع ان هم ذهن من و شبکه سه سیما است.
(لطفآ نظر یادتون نره)
تقدیم با عشق به همه عشقان رئال
جناب Ahmad08 خیلی ممنون بابت نقده خوبتون!![]()
بیشتر بیا![]()
اوه اوه زنش باید خیلی بزرگترش باشه![]()
عصبی نشو رفیق این خانم زن واقعی و عقد کرده سرخیو است......![]()
راموس چه بد سلیقه اس...
در مورد گزارش با حال بود....
رفیق مگه من گفتم زنه صیغه ایشه!!lool !!![]()
1_ به گزارش سایت هواداران رئال در ایران و به نقل از سایت گل سران ۲ باشگاه اسپانيايى رئال مادريد و اسپانيول در مورد احتمالى جابه جايى آلبرت ريه را با روبرتو سولدادو يا خاوير ساويولا به بحث و مذاكره پرداختند.
گفته مى شود رامون كالدرون رييس رئال به شدت علاقه مند است تا در باشگاه اش از بازيكنان اسپانيايى بيشترى استفاده كند و عملكرد درخشان ريه را او را تحت تأثير قرار داده است.
از سوى ديگر مسؤولان اسپانيول در حال بررسى انتقال موقت سولدادو به تيم شان هستند و حتى اين امكان وجود دارد كه او را به طور قطعى هم بخواهند.
گفته مى شود بنفيكا نيز از جمله مشتاقان استخدام سولدادو به شمار مى آيد ولى خود او ترجيح مى دهد به جاى انتقال به پرتغال در اسپانيا به فوتبال ادامه دهد.
اين در حالى است كه كادر مربيگرى رئال از عملكرد بازيكن آرژانتينى تيم يعنى ساويولا كاملاً راضى به نظر مى رسد و به هيچ وجه دلش نمى خواهد كه او را از دست بدهد.
۲ فصل پيش وقتى ساويولا در خدمت بارسلونا بود اسپانيول وى را مى خواست ولى اين بازيكن به طور موقت به سه ويا منتقل شد.
2_
پس از درخشش روبینیو در برابر المپیاکو مسئولان رئال به خاطر اینکه او را تهدید
به فروش کردند از او معذرت خواهی کردند و روزنامه های اسپانیا شایعه کردند که
حالا شاید خود روبینیو خواهان ترک رئال باشد اما خود او در مصاحبه ای به طور
جدی اعلام کرد که اصلا فصد ترک رئال را ندارد او در ادامه افزود:
من به خاطر دیر کردم پس از بازی برزیل متاسفم و دیگر این کار را تکرار نمی کنم
من بعد از آن پیروزی بسیار خوشحال بودم و اون اشتباه را کردم من از همه ی
هواداران معذرت خواهی می کنم ولی به طور رسمی اعلام می کنم که اصلا
قصد جدا شدن از رئال مادرید را ندارم و همه ی این حرف شایعه است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)