تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 2376 اولاول ... 2632333435363738394046861365361036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم دوست داشتم مساوي بشه تا فاصله سپاهان با پرسپوليس بيشتر بمونه ولي خدايي با اينكه پرسپوليسيم دلم خيلي واسه حجازي سوخت . بنده خدا اين فصل خيلي بد شانسه .

پروفشنال e_mohsen83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کاشون.نوشاباد

پيش فرض

شما نمی خواد دلت به حال حجازی بسوزه.........
    نیمه اول خیلی سردرگم بازی کردیم نیمه دوم بهتره بود..........
    چرا سان جان از اول بازی نکرد خیلی خوب بازی کرد...........
    به نظر من هم باید مساوی می شد......

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

آقا این صمدخان هم بهتره این ناصر
    چیه همین روزی که تومد کار همه بهم زد حسین کاظمی رو انداخت بیرون و.........
    مردیکه ی ..........................
    هیشکی امیر قلعه نوعی نمیشه امیر بیا برگرد به خونه امیر مهربون
    سلام 100% حرف شما درسته اقا ناصر پیش استقلالیا محبوبیت و احترام خاصی داره ولی اگه نره خودشو خراب می کنه.
    کجایییییییییی امیر جون............

پروفشنال pd2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فعلا همونجای قبلی

پيش فرض

سلام

البته اگه با بازی های قبلی پرسپولیس و استقلال نگاه کنیم ، میبینیم که بازی این دو تا در مقابل هم ابدا ربطی به ضعف جلوی تیمهای دیگه نداره .

بارها یکی از این دو تا تیم در بدترین شرایط با دیگری بازی کرده و نتیجه رو به نفع خودشون دیده .

این بار هم بازی این ها ارتباط زیادی به نقاط ضعف و قوت شون نداره .

جدای نتیجه ، خدا کنه که درگیری پیش نیاد و بازی قابل تحمل باشه (البته من بازی رو نگاه نمیکنم ، چون اعصاب خورد کنه) .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من استقلالی هستم ولی هیچ وقت از ناصر حجازی خاطره خوشی ندارم از 12 13 سال پیش که اس اسی بودم یادمه
    ناصر حجازی اکثرا به پرسپولیس می باخت الانم زیاد به یکشنبه امید ندارم
    دلم میگه اس اس میبره ولی عقلم میگه میبازه
    به امید روزی که ناصر حجازی زودتر بره البته امیدوارم وقتی رفت حاجی نره باز یکی مثل کخ یا اون سوکوموروخوف رو بیاره

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

سلام بچها
    امسال فكر نميكنم استقلال قهرمان بشه ولي بايد بازي با پرسپوليس رو ببره همين براي من بسه شما رو نميدونم.

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی که زیراب حسین کاظمی رو زد همین مرفاوی بود
    امیر جون کجایی که یادت بخیر

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI.ARB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض قلعه‌نويي خطاب به استقلالي‌ها: شكست برابر سپاهان را فراموش كنيد

كارشناس نيستم كه در مورد استقلال صحبت كنم
    پيشنهاد پگاه را رد كردم

امير قلعه‌نويي گفت: استقلال بايد شكست برابر سپاهان را فراموش كند و به فكر ديدار برابر پرسپوليس باشد.

سرمربي پيشين تيم فوتبال استقلال تهران اظهار كرد: به نظر من نتيجه داربي به اين بستگي ندارد كه استقلال و پرسپوليس در كجاي جدول هستند، چرا كه اين بازي شرايط خاص خود را دارد و هر تيمي كه بتواند شرايط روحي و رواني بهتري پيدا كند موفق خواهد شد كه برنده‌ي داربي باشد.

وي افزود: بسياري از مواقع اتفاق افتاده كه استقلال شرايط خوبي در بازي‌هاي قبل نداشته اما، توانسته برابر پرسپوليس به پيروزي برسد. خوشبختانه اين روزها پرسپوليس و استقلال بازي‌هاي بسيار خوبي را ارايه مي‌كنند و اين مساله باعث اميدواري شده كه تماشاگران در بازي روز يكشنبه بازي زيبايي را تماشا كنند. خوشبختانه در سه چهار سال گذشته نيز هواداران دو تيم تنها به فكر تشويق تيم محبوب خود بودند و در شش داربي كه من پشت سر گذاشته‌ام اين مساله به خوبي ديده شده است.

وي در پاسخ به اين سوال كه فكر مي‌كنيد كدام يك از بازيكنان نقش كليدي در بازي يكشنبه داشته باشند؟ گفت: در اين بازي نمي‌توان بر روي اين موضوع حساب كرد، چرا كه در فوتبال روز دنيا اين تيم‌ها هستند كه به صورت گروهي مي‌توانند نتيجه‌ي بازي را رقم بزنند. ديگر مانند گذشته نيست كه يك نفر بتواند به تنهايي يك تيم را به پيروزي برساند. بلكه اين مربيان هستند كه بايد با كوچينگ خوب شرايط را به نفع تيم خود ايجاد كنند. با اين حال بازيكناني كه از تيم‌هاي ديگر به پرسپوليس و استقلال مي‌آيند بازيكناني هستند كه در تيم‌هاي سابق خود جزو بازيكنان كليدي بوده‌اند. اما قبول دارم كه بازيكنان با تجربه مي‌توانند موثرتر از ديگر بازيكنان در بازي داربي باشند.

وي با تكذيب نقل قول خود كه در يكي از روزنامه‌هاي ورزشي منتشر شده بود گفت: من هيچ گاه چنين حرفي را نزده‌ام. معتقدم كه استقلال بايد ديدار برابر سپاهان را فراموش كند واز شكست در بازي گذشته براي پيروزي در ديدارهاي آينده درس بگيرد. رفع نقاط ضعفي كه در بازي‌هاي گذشته ديده شد، مي‌تواند استقلال را به موفقيت برساند.

خبرنگاری پرسيد: نظرتان به عنوان كارشناس درباره‌ي وضعيت كنوني استقلال چيست كه قلعه‌نويي پاسخ داد: اجازه بدهيد در مورد استقلال صحبتي نكنم. ضمن آن كه من كارشناس نيستم و كارشناسان كساني هستند كه در تلويزيون درباره‌ي فوتبال اظهار نظر مي‌كنند. كارشناس بايد درس فوتبال خوانده باشد و تفاوت عمده‌اي بين مربيگري و كارشناس وجود دارد.

قلعه‌نويي درباره‌ي پيشنهاد پگاه گيلان گفت: من هم از مديرعامل پگاه تشكر و هم معذرت خواهي كردم و اين پيشنهاد را نپذيرفتم. ضمن آن كه گفتم من از تيم دسته دومي هم هيچ پيشنهادي ندارم

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض جباري پا به توپ شد

وضعيت مبهم صادقي و شفيعي براي داربي

وضعيت امير حسين صادقي و حميد شفيعي دو بازيكن مصدوم استقلال همچنان براي بازي مقابل پرسپوليس مبهم است و پزشك استقلال تمام تلاش خود را براي آماده‌سازي اين دو بازيكن انجام مي‌دهد.

امير حسين صادقي كه در بازي مقابل سپاهان از ناحيه‌ي ران دچار آسيب ديدگي شد، هم اكنون مشغول فيزيوتراپي است و در تمرينات تيم شركت ندارد.

از طرف ديگر حميد شفيعي نيز به دليل شدت آسيب ديدگي هم چنان از تمرينات دور است و زير نظر دكتر نوروزي در دو نوبت صبح و بعد از ظهر فيزيوتراپي مي‌كند.

بنابراين گزارش مصدوميت يوسفي و جباري رو به بهبود است. جباري از روز گذشته تمرينات خود را با تيم آغاز كرد و يوسفي هم در اطراف زمين شروع به دويدن كرد.

به احتمال فراوان حجازي مي‌تواند از اين دو بازيكن در داربي استفاده كند.

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان این نظر سنجی هم بد نیست دوست داشتین سری بزنین...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با تشکر...!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •