ببین دادا پر افتخارترین تیم ایتالیا یووه هستش که 27 تا قهرمانی داره واسه همینم رو پیرنش 2 تا ستاره داره میلان 17 تا قهرمانی داره که 3 بار دیگه قهرمان شه تازه ستاره هاش می شن 2 تا
پرافتخارترین تیم تو اروپا بعد رئال میلان هستش![]()
ببین دادا پر افتخارترین تیم ایتالیا یووه هستش که 27 تا قهرمانی داره واسه همینم رو پیرنش 2 تا ستاره داره میلان 17 تا قهرمانی داره که 3 بار دیگه قهرمان شه تازه ستاره هاش می شن 2 تا
پرافتخارترین تیم تو اروپا بعد رئال میلان هستش![]()
داداش من پرافتخارترین تیم که میگم از نظر بین المللی بود
میلان به غیر از کاپ های لیگ ایتالیا 18 کاپ بین المللی داره
که با این تعداد اوله
بعدش بوکاجونیورز هستش با 17 کاپ
بعدش ایندپندت دی که نمیدونم چندتاست
توی سایت رسمی اث میلان اعلام شده
بعدا برات میذارمش
لازم نیست زحمت بکشی، قبولت داریم![]()
دوست عزیز من با شما کل کل ندارم
برای اون رفیق بارسلونی بود که فکر می کرد بارسلون توی اروپا خیلی تیمه
در کل برای اینتر ارزوی موفقیت می کنم
روبرتو دي آسيس برادر و مدير برنامههاي رونالدينيو تصديق كرد : احتمال انتقال وي به تيم فوتبال آ.ث ميلان ايتاليا ۸۰تا ۹۰درصد است.
وي گفت : مهمترين چيز در حال حاضر اين است كه رونالدينيو در سلامتي كامل به سر ميبرد و براي آينده تلاش مي كند.
دي آسيس اظهار داشت : بله حقيقت دارد. ممكن است او به ميلان برود. همه چيز آماده است.
اما هنوز گزينههاي ديگري هم وجود دارد. او با بارسلونا قرارداد دارد.
ظرف ۱۵روز آينده همه چيز مشخص ميشود.
آنچه دي آسيس به طور قاطع تكذيب كرد ، هرگونه تماس رونالدينيو با باشگاه لس آنجلس گالكسي آمريكا بود.
مدير برنامههاي رونالدينيو در اينباره افزود : لس آنجلس گالكسي؟ من رونالدينيو را براي شركت در يك تورنمنت در هوستون همراهي خواهم كرد اما كاملا اين خبر را تكذيب ميكنم. چنين چيزي ممكن نيست چون رونالدينيو ۲۸ سال دارد و ميخواهد پنج يا شش سال ديگر در بالاترين سطح فوتبال بازي كند.
دوستان این هم یک عکس دیگه از لباس دوم میلان
حالا کدوم یکی از این عکس ها واقعی بوده .... من نمیدونم
مدير برنامههاي هافبك ميلان: پيرلو بايد به اندازه "كاكا" حقوق بگيرد
یوفا: "توليو تينتي" مدير برنامههاي "آندرا پيرلو" بر اين باور است كه موكلش بايد دستمزدي برابر دستمزد كاكا دريافت كند.
به گزارش یوفا: در حالي كه پيرلو قصد تمديد قرارداد خود با ميلان را دارد اما به نظر ميرسد ميلانيها با پرداخت مبلغ مورد درخواست وي موافقت نكردهاند.
گفته ميشود در صورت به توافق نرسيدن طرفين، پيرلو باشگاه ميلان را ترك خواهد كرد.
تين تي مدير برنامههاي پيرلو در اين باره به Mediaset گفت: اگر پيرلو در ليست فروش ميلان قرار بگيرد بهترين باشگاههاي جهان به دنبال او خواهند بود.
وي افزود: آندرا جزو بازيكناني بود كه دستمزد بالايي دريافت ميكرد اما، امسال دستمزد كاكا به مراتب بالاتر از پيرلو است. به نظر من نبايد تبعيضي ميان بازيكنان اين سطح از فوتبال جهان وجود داشته باشد.
تين تي خاطرنشان كرد: گمان نميكنم ميلان با دستمزد پيرلو به توافق نرسد. گالياني فرد عاقلي است و نسبت به مسايل مربوط به نقل و انتقالها نيز بسيار حساس است. او همچنين ميداند كه چگونه بايد با يك بازيكن با ارزش برخورد كند.
گزارشهاي رسيده از ايتاليا حاكي از آن هستند كه پيرلو و باشگاه ميلان طي هفتههاي آتي به توافق نهايي خواهند رسید.
مدیران باشگاه منچستر سیتی اعلام کردند رونالدینیو دیگر فرصت آنچنانی برای تصمیم گیری ندارند
سران باشگاه منچستر سیتی انگلستان برای تقویت باشگاهشان مدت ها است که بدنبال دارنده ی ۲ عنوان بهترین بازیکن جهان را دارد و می خواهند ستاره نیو کمپ را مال خود کنند . به غیر از باشگاه منچستر سیتی باشگاه های بزرگ تری از جمله چلسی و میلان هم بدنبال رونالدینیو هستند و حتی گفته می شود که او با باشگاه میلان به توافق کامل رسیده است . مارک هیوز سر مربی باشگاه منچستر سیتی گفت : می نمی توان بیشتر از این منتظر پاسخ رونالدینیو بمانیم و باید او هر چه زود تر تصمیم بگیرد و فکر نمی کنیم انقدر وقت لازم باشد.با صحبتهایی که میشود احتمال انتقال او به منچستر سیتی به صفر رسیده است و به احتمالبسیار زیاد او فصل بعد پیراهن روسونری را بر تن خواهد کرد
[QUOTE=x_fashist_x;2613093]مدیران باشگاه منچستر سیتی اعلام کردند رونالدینیو دیگر فرصت آنچنانی برای تصمیم گیری ندارند
چقد بالا تنه و پایین تنش بهم میاد![]()
رونالدينيو يك قدم تا ميلان
برونزتى: كار رونالدينيو با ميلان تمام شده است!
شايد هرگز قابل باور نبود كه بارسلونا با در اختيار داشتن ستاره اى چون رونالدينيو فصل ۲۰۰۸-۲۰۰۷ را به بدترين شكل ممكن به پايان برساند.مشكل از اواسط فصل گذشته شروع شد زمانى كه رونالدينيو با فرانك رايكارد سرمربى وقت بارسلونا دچار اختلاف شد و به خاطر مشكلات مصدوميتى كه نيز داشت عملاً تبديل به يك شكست تمام عيار شد و اين مشكلات تا جايى پيش رفت كه او اعلام كرد كه قصد ترك نوكمپ را دارد و پس از اعلام اين خبر بسيارى از تيم هاى مطرح فوتبال اروپا را برآن داشتند كه در فكر جذب اين فوق ستاره بيفتند.يكى از تيم هاى مطرحى كه به دنبال جذب رونالدنيو است و احتمال موفقيتش هم مى رود ميلان است.احتمال اين اشتغال به قدرى زياد است كه روبرتو دى آسيس برادر بزرگتر وكيل رونالدينيو تصديق كرده است كه احتمال اشتغال برادرش به ميلان ۹۰ درصد است!وى مى گويد: بهترين چيز در حال حاضر اين است كه رونالدينيو در سلامتى كامل بسر مى برد و براى آينده اش تلاش مى كند. بله من مذاكره موفق اورا با ميلان كاملاً تأييد مى كنم كه همه چيز براى حضور او در سن سيرو فراهم شده است.البته او با بارسلونا قرارداد دارد و بايد مسئولان بارسلونا ما را در اين راه كمك كنند و در طى ۱۵ روز آينده با كمك خود راه اشتغال رونالدينيو به ميلان را فراهم سازند.وكيل رونالدينيو در ادامه ضمن تكذيب خبر مذاكره اش را با تيم گالاكسى آمريكا گفت: لس آنجلس گالكسى؟! من همراه رونالدو براى حضور در يك تورنمنت در هر ستون به آمريكا سفر كرده بودم اما هرگز در آنجا با مسئولان گالكسى مذاكره اى نداشتم. برادر من ۲۸ سال سن دارد و مى خواهد ۵ تا ۶ سال ديگر در بالاترين سطح فوتبال توپ بزند و ليگ آمريكا براى او پايان راه شايد باشد!
گاليانى ok داد
پس از اظهارات آسيس آدريانو گاليانى نايب رئيس باشگاه ميلان اعلام كرد كه ا حتمال حضور رونالدينيو در سن سيرو بسيار زياد است !وى در اين ارتباط گفت: ما از خريد آدبايور كاملاً منصرف شده ايم زيرا قيمت اين بازيكن بسيار بالا است و به عقيده من اين بازيكن ارزش پرداخت چنين مبلغى را ندارد اما در مورد رونالدينيو داستان سازى مى كند اما بايد اعلام كنم كه شرايط نسبت به گذشته تغيير نكرده است.گاليانى در پايان گفت: رونالدينيو هرچقدر هم كه قيمتش بالا باشد مى ارزد و من اميدوار هستم كه بتوانم با رؤساى بارسا براى جذب اين بازيكن به توافق كامل برسيم.
برونزتى: رونالدينيو ميلانى شده است
داستان انتقال رونالدينيو به ميلان زمانى جدى مى شود كه ارنستو پروتزى بزرگ ترين وكيل نقل و انتقالات جهان فوتبال اعلام كرد كه رونالدينيو در آستانه ملحق شدن به ميلان است و به عقيده اين وكيل اگر رونالدينيو مشكل اضافه وزنش را كم كند بار ديگر تبديل به مرد شماره يك جهان فوتبال خواهد شد.وى در مصاحبه با راديو سنتر و سوئد اسپورت گفت: من به انتقال رونالدينيو به ميلان اعتقاد كامل دارم چون او ماه گذشته قراردادش را با اين تيم ايتاليايى كامل كرد.او سال هاى زيادى در بارسلونا توپ زده است و حالا وقت آن رسيده است كه تيمش را عوض كند و در تيمى جديد تبديل به ستاره شود.
هشدار منچسترسيتى
خبر قطعى شدن انتقال رونالدينيو به ميلان درحالى منتشر شده است كه مسئولان باشگاه منچسترسيتى به دى آسيس هشدار دادند كه هرچه زودتر موضع خود را در فوتبال اين باشگاه مشخص كنند!گرى كرك يكى از مديران سيتى در اين ارتباط و در مصاحبه با روزنامه ديلى ميل گفت: بدون شك نمى خواهيم بيش از اين به انتظار تصميم رونالدينيو بنشينيم. مدت زمان زيادى به انتظار پاسخ رونالدينيو سپرى كرده ايم و اين قابل تحمل نيست! وى هرچه زودتر بايد تكليف ما را مشخص كند.
سفر به شرق آسيا
جالب اين است كه رونالدينيو اين روزها بدون توجه به اين مسائل در تور آسيايى كه شركت نايك اسپانسرش براى او در نظر گرفته است در كشورهاى ژاپن، كره و چين بسر مى برد و به كارهاى تبليغاتى مشغول است اما در هر حال بايد به انتظار نشست و ديد كه سرنوشت ستاره فوتبال برزيل چه خواهد شد.
Last edited by B3HZ@D; 06-07-2008 at 01:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)