تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 413 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 4127

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بارسلونا: FC Barcelona News

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

منابع خبري اسپانيا با وجود تكذيب روزنامه هاي آرژانتيني با درج عكسي از مصدوميت شديد ليونل مسي در جريان تمرينات تيم ملي آرژانتين خبر دادند.

به نقل از اسپورت كاتالونيا، بسياري از رسانه هاي حامي بارسلونا از خوان لاپورتا خواسته اند تكليف برخي ابهامات در مورد مصدوميت پيش از سفر مسي به آرژانتين را روشن كند.
    گفته مي شود مسي در بازي مقابل اتلتيكو مادريد در هفته هفتم از ناحيه كشاله ران راست به شدت آسيب ديده؛ اما دعوت تيم ملي آرژانتين را رد نكرده است.
    اين مهاجم در جريان تمرينات روز گذشته آرژانتين از ناحيه ساق پا مجروح شده است؛ اما تصوير منتشر شده در اسپورت كاتالونيا از ديد لاناسيون آرژانتين ساختگي است.
    اسپورت كاتالونيا از بارسلونا خواسته تا از تيم ملي آرژانتين به فيفا شكايت كند؛ اما بعيد است كه اين شكايت احتمالي به جايي برسد.
    پزشكان بارسلونا هيچ دسترسي به مسي تا پايان هفته بعد ندارند و همين مسئله باعث نگراني لاپورتا بابت اين ستاره شده است.
    به احتمال فراوان بارسلونا پاهاي مسي را تا پايان هفته به مبلغ 13 ميليون يورو براي دو سال بيمه خواهد كرد.

آخر فروم باز R10MessiEtoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض "مسی فصل جاری لیگ را از دست می دهد؟"

به نوشته سایت اسپورکاتالونیا، مصدومیت فوق اولعاده شدید لیونل مسی (احتمالی)، همه هواداران، حامیان و سران باشگاه را بسیار نگران کرده است. ساق های گران بهای این مهاجم آرژانتینی بیمه نشده اند، اما وی به راحتی دعوت تیم ملی آرژانتین را پذیرفت. بهتر است، نگاهی کلی به قضیه مصدومیت مسی بیندازیم. این طور که سایت های معتبر نوشتند، مسی در بازی با اتلتیکو مادرید، به شدت از ناحیه کشاله های هر دو پایش، آسیب دیده بود.

بعد از این بازی، پزشکان معاینه جدی را روی لئو انجام ندادند، اما استراحتی 2 روزه را برای سوپر استار آرژانتینی تجویز کردند. مسی بعد از دو روز استراحت احساس بهبودی می کرد. از سوی تیم ملی آرژانتین، برای لیونل، دعوت نامه ای رسمی برای بازی شنبه شب که بین آرژانتین و شیلی برگزار خواهد شد فرستاده شد. مسی با این که هنوز کامل خوب نشده بود، به این دعوت نامه جواب مثبت داد و دیروز، بارسلونا را ترک کرد.

حال گفته می شود، لئو مسی نابغه، در تمرینات امروز صبح تیم ملی آرژانتین، دچار پاره شدگی عضلانی و شکستگی استخوان ساق پای راست شده است. اسپورت کاتالونیا، هیچگونه مدرکی برای اثبات این قضیه برای ارائه ندارد، بجز یک عکس دردناک که امروز، در سایت این پایگاه درج شده بود. حال مجلات و روزنامه های اسپانیایی، این عکس را یک 'تصویر کاملا ساختگی' دانستند و مصدومیت لئو مسی را تکذیب کردند. (عکس در زیر قابل مشاهده است)

خوان لاپورتا، رئیس جوان بارسا، در صحبت های اندکش با '2-4-4' درباره این بازیکن گفت: «ما تا آخر این هفته، هیچ دسترسی به ساق های ارزشمند مسی نخواهیم داشت و همین قضیه، ما را بشدت نگران کرده است»

طبق ادعای اسپورت کاتالونیا (پایگاهی که عکس بالا را منتشر کرد)، مسی فصل جاری لیگ اسپانیا را از دست خواهد داد !! این پایگاه، مصدومیت لیونل را، به پاره شدگی روبات نیز تشبیه کرد.

تمام هواداران بارسا، یک هفته در انتظار می ایستند، تا وضعیت فوق ستاره جوانشان مشخص شود. همان طور که رئیس اشاره کرده است، نکته دردآور، عدم دسترسی پزشکان به لئو، تا اخر این هفته است.

- پیوست: گفته می شود، در صورتی که مسی مشکل خاصی نداشته باشد، ساق های ارزشمندش به مدت 850 روز، بیمه خواهند شد.

barcabest.com

اگه نباشه جاش خالی می مونه پرسپوليس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

خدا نكنه اين خبر راست باشه و گرنه
    واي

تاريخ عضويت
    Apr 2005

13 شايعه مذاكره وكيل سرمربي بارسلونا با آبراموويچ

تن كاته: ريكارد ناجي چلسي مي شود

به گزارش فارس و به نقل از آس اسپانيا، در پي قطعي شدن همكاري هنك تن كيت در سمت كمك مربي چلسي، قرار شد فرانك ريكارد با چلسي مذاكره كند.
    بسياري از هواداران بارسلونا اين اقدام آس اسپانيا را تلاش براي تضعيف بارسا توصيف مي كنند...
    احتمال ترك بارسلونا حتي در فصل نقل و انتقالات زمستاني به مقصد چلسي نيز وجود دارد.
    تن كاته در مصاحبه با سان لندن گفت:" ريكارد ناجي چلسي مي شود و اطمينان دارم كه بزودي راهي لندن خواهد شد."

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض دكو: "مسي" را به "كاكا" ترجيح مي‌دهم

چه كسي از رونالدينيو انتقاد دارد؟

نمايش درخور توجه «ليونل مسي» آرژانتيني، هنرمند بارسلونا، ستايش فراوان رسانه‌ها را از اين بازيكن در پي داشته است. دكو همبازي مسي او را جدي‌ترين نامزد به دست آوردن عنوان بهترين بازيكن سال دنيا دانست.

به گزارش ايسنا، روز دوم دسامبر توپ طلا به بهترين بازيكن سال اعطا مي‌شود. 96 روزنامه‌نگار از سرتاسر جهان بازيكن برتر سال را بر مي‌گزينند. كاكا، ستاره‌ي برزيلي ميلان كه با اين تيم قهرمان ليگ قهرمانان اروپا شد و در سال گذشته هم فصلي درخشان را پشت سر گذاشت بخت نخست تصاحب توپ طلاست.

دكو، هم باشگاهي پرتغالي مسي، اين آرژانتيني را شايسته رسيدن به اين عنوان خواند.

دكو در گفت‌وگو با شبكه راديويي Catalunya در اين باره اظهار داشت:«ليونل مسي به خاطرعملكرد و توانايي‌هايش به عنوان يك بازيكن فوتبال شايسته‌ي تصاحب اين عنوان است.»

دكو ادامه داد:« كاكا هم سال خوبي را داشت، با اين حال من مسي را به او ترجيح مي‌دهم.»

يوهان كرايف اسطوره فوتبال هلند هم با دكو هم عقيده است.

سرمربي دهه‌ي نود بارسلونا درباره‌ي «ليو مسي» گفت:« ليو همه‌ي شرايط براي تبديل شدن به يك ستاره‌ي جهاني فوتبال را داراست. بازيكناني هستند كه به سختي و جديت كار مي‌كنند. با اين حال چيز ويژه‌اي مي‌شوند. چرا كه اين مساله دروني است و نمي‌توان روي آن كار يا تمرين كرد. لئو اين استعداد را در خود دارد و در پرورش آن هم به شدت كار مي‌كند.»

دكو در ادامه از رونالدينيو هم دفاع كرد. او در اين گفت‌وگوي راديويي درباره‌ي موقعيت رونالدينيو كه اين روزها با انتقادهاي شديد رسانه‌ها روبروست با تمجيد از «روني» پرداخت و گفت:« هواداران از او انتقاد ندارند. سرمربي هم‌بازيان و حتي مديران هم. بايد روشن شود كه منظور از انتقاد در رسانه‌ها چيست.

دكو درباره‌ي اخباري كه در تابستان گذشته درباره‌ي او و جدايي‌اش از بارسلونا به گوش مي‌رسيد هم گفت:« بازيكن بايد آمادگي شنيدن انتقادها را هم داشته باشد. آن هم هنگامي كه بد بازي مي‌كند. اما اگر اين حمله‌ها شخصي باشند، آن وقت اوضاع فرق مي‌كند.»

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مرسی از عکسی که گذاشتی ولی خیلی خنده دار بود عکس

هیچ بازیکن عاقلی اونم کی مسی بدون ساق بند تمرین نمیکنه در این صحنه هیچ اثری از ساق بند نبود

در ضمن در بازی تمرینی هیچ فشاری روی بازیکن نیست و فکر کنم اینم شایعه باشد

البته باید منتظر خبرهای بدی بمونیم

امیدوارم برای لیو هیچ اتفاقی نیفته

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض "لئو: اکنون به توپ طلا فکر نمی کنم"

لیونل مسی، مهاجم آرژانتینی بارسا، پیشکسوت مراسم ورود بازیکنان آرژانتین به هتل بود. او دیروز، ثابت کرد، که قطعا محبوب ترین بازیکن حال حاضر در کشورش، آرژانتین است. لئو که برای بازی تیم ملی آرژانتین، به کشورش سفر کرده بود، مورد استقبال چندین هزار نفر در ورودیه ی هتل بین المللی آرژانتین قرار گرفت.

پسر مهارنشدنی آبی و اناری ها، در مصاحبه ی کوتاه خود با اسپورت، از جواب دادن به تک تک سوالات خبرنگاران بر آمد. او در نخستین جملاتش گفت: «هرگز انتظار استقبال این همه نفر و خبرنگاران را نداشتم. فکر می کردم، که مورد استقبال قرار بگیرم، اما همه مثل یک ستاره واقعی از من استقبال کردند و بسیار خوشحال هستم»

در مورد توپ طلا ... لئو مسی گفت که: «از دریافت این جایزه بسیار خوشحال می شوم، اما اکنون موقع فکر کردن در این باره نیست. من موقعیت های زیادی برای پیشرفت دارم که نباید از کنار آن ها بدون واکنشی عبور کنم. اکنون روی افزایش توانایی هایم متمرکز هستم. من جای پیشرفت بیشتر از این دارم»

مسی در پایان صجبت هایش، شانس اول دریافت این جایزه (توپ طلا) را، ;كاكاي برزیلی دانست و گفت: «او اکنون یکی از بهترین بازیکنان جهان است. قطعا وی شایسته دریافت این جایزه خواهد بود»

- پیوست: با توجه به این مصاحبه ی مسی، مشخص شد که او هیچ مشکلی ندارد و تصویر منتشر شده در اسپورت کاتالونیا، کاملا ساختگی بوده است !!!!!

BarcaBest

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض «ما در حال پیشرفت هستیم»

ویکتور والدس احساس می کند که بارسا همزمان با پیش رفتن فصل در حال قوی تر شدن است، اما او می پذیرد که تیم هنوز برای بهتر شدن جا دارد.
    دروازه بان آبی و اناری ها بعد از تمرین کردن با تیم ب بارسا در روز چهارشنبه با خبرنگاران درباره این که تیم چگونه در چند بازی اخیر ریتم خوبی بدست آورده است صحبت کرد. او گفت: «من احساس خیلی خوبی دارم. ما در حال پیشرقت و بهتر شدن هستیم، اما هنوز چیزهای زیادی هست که باید در آنها پیشرفت کنیم.»

فشار تیم

تیم فرانک رایکارد 6 پیروزی متوالی در تمامی رقابت ها بدست آورده است و تمام منتقدانی را که به خاطر نمایش های بارسا در اول فصل از تیم انتقاد کردند را ساکت کرده است و والدس از این موضوع خوشحال است: «ما در خیلی از جنبه ها پیشرفت کردیم، اما هنوز هم کمبودهایی داریم. تیم فشار زیادی بر حریفان وارد می کند، و این خیلی به نفع خط دفاعی و دروازه بان است.»

سیوتات اسپورتیوا

در حالی که بیشتر بازیکنان برای انجام بازیهای ملی به کشورهای خود رفته بودند، 4 بازیکن تیم اصلی که در بارسلونا مانده بودند برای اولین بار در سیوتات اسپورتیوا تمرین کردند و والدس تحت تاثیر محیط قرار گرفته بود. او می گوید: «وسایل و امکانات اینجا بسیار عالی و زیبا هستند. این چهارشنبه روز بسیار خوبی برای تمرین کردن بود.» والدس درباره تعویض دائمی زمینها گفت: «اخیرا رختکن های نیوکمپ را تعمیر کرده اند و آنها برای استفاده روزانه بسیار مناسب هستند. شاید این که اینجا این امکانات خوب را برای تمرینات ریکاوری ما دارد شرایط دو زمین را برابر کند.»

بهترین بازیکن جهان

والدس با وجود بودن نام 7 بازیکن بارسا در لیست اولیه کاندیدهای بهترین بازیکن سال، امیدوار است که یکی از آنها بتواند این عنوان را تصاحب کند. او توضیح داد: «در بارسا بازیکنانی با قابلیت های بالا حضور دارند که در سراسر جهان مشهور هستند. تصاحب این عنوان کار مشکلی است، اما من امیدوارم که یکی از هم تیمی های من بتواند این کار را انجام دهد.»

گام به گام

رامون کالدرون، رئیس باشگاه رئال مادرید، بطور غیر منتظره ای اظهار داشته است که بارسا باید چهار سال بسیار سخت را تحمل کند، اما والدس به عقاید او هیچ علاقه ای ندارد. او گفت: «پیشبینی چهار سال دیگر بسیار سخت است. ما باید گام به گام جلو برویم، زیرا در فوتبال همه چیز تغییر می کند. مادرید هم اکنون در صدر جدول است، چون آنها توانسته اند به نتایج لازم برای این کار دست پیدا کنند.»

اتوو، در راه بازگشت

از والدس درباره بهبودی ساموئل اتوو پرسیده شد، و دروازه بان بارسا گفت: «او برای بازگشت به تیم بسیار متمرکز است. او از طرز بازی تیم بسیار هیجان زده است و قبل از هر بازی به رختکن می آید و به ما روحیه می دهد. او می خواهد که زودتر برگردد و به تیم با بهترین توانایی اش، یعنی گلزنی، کمک کند.»

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض رونالدینیو: کاکا بهترین بازیکن جهان خواهد شد

درحالی که رونالدینیو، برای خویش، شانسی برای بردن جایزه 'بهترین بازیکن جهان' قائل نمی شود، امیدوار است، که هافبک آث میلان، ریکاردو کاکا، درنهایت این جایزه را برنده شود. فیفا، لیست 30 کاندید دریافت جایزه بهترین بازیکن جهان را اعلام کرد. رونالدینیو در صحبت های خود با یک مجله اروپایی گفت: «من امیدوارم، که کاکا برنده این جایزه شود، اما از این که در بین 30 نفر قرار گرفته ام، بسیار خوشحال هستم»

رونی ادامه داد: «گمان می کنم، اکنون بسیار محبوب شده ام. من در لیگ قهرمانان عالی کار کردم و در مواقع زیادی به بارسلونا کمک کرده ام. فکر نمی کنم، شانسی برای کسب این مقام داشته باشم، اما سعی می کنم، همیشه طوری بازی کنم، که هواداران از من راضی باشند و مورد تیرس انتقادات قرار نگیرم»

داره خودمونی میشه barca_ms_lovexx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

رونی , از تو دیگه انتظار نداشتم
    فقط لیو مسی بهترین بازیکن جهانه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •