تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 36 از 2014 اولاول ... 2632333435363738394046861365361036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض بازی تداركاتی تيم فوتبال پرسپوليس در ورزشگاه نفت

بنا به درخواست افشين قطبی، تيم فوتبال پرسپوليس چهارشنبه‌ اين هفته در ورزشگاه نفت به مصاف تيم احسان ری خواهد رفت.
    سرمربی پرسپوليس هدف از برگزاری اين ديدار تداركاتی را در شرايط مسابقه قرار دادن بازيکنان نيمکت نشين تيم در هفته های اخير و دستيابی به هماهنگی بيشتر اعلام كرده است.

تيم فوتبال پرسپوليس روز يکشنبه هفته آينده ساعت 20 در جريان هفته پنجم ليگ برتر ايران به مصاف تيم راه آهن خواهد رفت.

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض مربی دروازه بان های پرسپولیس:عملکرد واعظی رضایت بخش است/ رودباریان برای بازی با راه آهن مشکلی ندارد

سعید عزیزیان گفت: رودباریان برای بازی برابر پیکان هم مشکلی نداشت اما واعظی از نظر روحی و روانی بیشتر در شرایط مسابقه قرار داشت .
    به گزارش خبرگزاری مهر، مربی دروازه بان های تیم فوتبال پرسپولیس با بیان مطلب فوق افزود: مهدی واعظی دیداربا پیکان اشتباهاتی داشت اما کادرفنی درمجموع ازعملکرد او راضی بود.

وی اضافه کرد: البته واعظی چند روزی به دلیل بیماری از دارو استفاده می کرد که همین امربدن او را اندکی ضعیف کرده بود، با این وجود واعظی درمجموع عملکرد خوبی برابرتیم پیکان داشت.

عزیزیان با بیان اینکه واعظی درتک گل تیم پیکان مقصرصد درصد نبود، تصریح کرد: درصحنه گل پیکان تنها واعظی مقصر نبود و خط دفاعی هم دچاراشتباه شد.

وی به وضعیت خوب رودباریان درتمرینات این تیم اشاره کرد وافزود: رودباریان ازنظر بدنی هیچ مشکلی ندارد و مصدومیت اش کاملا برطرف شده است. او برای بازی هفته آینده برابر راه آهن مشکلی ندارد ودربازی با پیکان هم می توانست درون دروازه بایستد اما این کادرفنی است که دراین باره تصمیم گیری می کند.

مربی دروازه بان های تیم فوتبال پرسپولیس درادامه به شرایط دیگردروازه بان های این تیم اشاره کرد و گفت: فرشید کریمی هم از دروازه بان های خوب ما دراین فصل است و به خوبی تمرین می کند. علیرضا حقیقی نیز در آمادگی کامل است و ازجوانان آینده دارپرسپولیس محسوب می شود.

وی وضعیت روحی تیم پرسپولیس را مطلوب توصیف کرد و ادامه داد: با وجود نتایج بسیارخوبی که در4 هفته ابتدایی بدست آورده ایم نباید کاررا تمام شده فرض کنیم چرا که هنوز30 هفته به پایان مسابقات مانده است وباید برای کسب نتایج خوب و قهرمانی درلیگ برترتا هفته های پایانی بجنگیم.

عزیزیان درپایان گفت: درحال حاضرتمام فکر و ذکرکادرفنی و بازیکنان بازی با راه آهن است وخودمان را برای کسب نتیجه مطلوب در این دیدارآماده می کنیم.

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

با اینکه رودباریان رو دوست دارم ولی واعظی هم داره خوب کار می کنه. امیدوارم بلایی که سر رحمتی در استقلال اومد برای رودباریان در پرسپولیس تکرار نشه.

داره خودمونی میشه bahramsarchami's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض باشگاه پرسپوليس خبر سفر افشين قطبي به دبي را تكذيب كرد

باشگاه پرسپوليس خبر سفر افشين قطبي به دبي را تكذيب كرد و گفت كه وي به همراه حميد استيلي در شمال کشور به سر مي‌برند.

به گزارش ايسنا، باشگاه پرسپوليس اعلام كرد: " در شرايطي که افشين قطبي سرمربي و حميد استيلي مربي تيم فوتبال پيروزي به همراه يکديگر در شمال کشور به سرمي برند بعضي روزنامه ها از سفر قطبي به دوبي خير داده اند.

با توجه به 9 فاصله روزه، تا بازي تيم هاي پيروزي و راه آهن و برد تيم پيروزي برابر پيکان و بنابر بر تصميمي که كادر فني از پيش گرفته بود تمرينات اين تيم به مدت دو روز تعطيل شد. افشين قطبي نيز که 30 سال از وطن دور بود و پس از ورود به ايران نيز بلافاصله بر سر تمرينات تيم پيروزي حاضر شده بود؛ به همراه حميد استيلي به منطقه کلارآباد در شهرستان چالوس سفر کردند تا هم استراحت کنند و هم از فضاي کار و بحث فني درباره تيم پيروزي دور نشوند.

سفر مشترك سرمربي و مربي تيم فوتبال پيروزي به شمال كشور در شرايطي انجام مي شود که برخي پيش از اين سعي در القاي اختلاف ميان قطبي و استيلي داشتند.

گفتني است هدف از تعطيلات دو روزه تيم پيروزي اين بود كه بازيكنان پس از تمرينات فشرده پيش از بازي با پيكان با پشت سر گذاشتن دو روز استراحت، آماده ي تمرينات جديد شوند

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

امشب این برنامه نود به پرسپولیس گیر داد مخصوصا به نیکبخت واحدی اینا تا تیم مارو به حاشیه نبرن ول نمیکنن!!!!!

آخر فروم باز ramyar.v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    bavaria

پيش فرض

اره خیلی گیر میدن
    مخصوصا اون خبر نگار عینکیه
    که خیلی ازش متنفرم
    تا با قطبی یا استیلی مصاحبه میکنه میپرسه چرا شما با هم اختلاف دارین؟
    اخه بگو مرد حسابی بزار تیم کارشو بکنه
    دست وردار
    بعد برای استقلال بعد از بازی شیرین فراز و استقلال دیدین چقدر برای ناصر حجازی مالوند (شرمنده بد عصبی ام )
    واقعا که!!!!!!!!

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

من که اصلا متوجه نشدم که با هم اختلاف دارند
    مگه اختلاف دارند !!!

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

تصاویری که از نیکبخت واحدی در برنامه امشب پخش شد رو دیدید ؟ در این تصاویر نیکبخت در طول بازی با پیکان دائما به مانیتور ورزشگاه نگاه می کرد. فکر کنم منظورشون از این تصاویر این بود که احتمالا نیکبخت از طریق یک میکروفون خیلی کوچک در گوش خود با فردی در خارج زمین در ارتباط بود. البته شاید من اشتباه می کنم. ولی این برنامه نود شدیدا دنبال حاشیه میگرده.

آخر فروم باز ramyar.v's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    bavaria

پيش فرض

من که اصلا متوجه نشدم که با هم اختلاف دارند
    مگه اختلاف دارند !!!
    نه بابا
    الکی میخوان حاشیه درست کنن
    تصاویری که از نیکبخت واحدی در برنامه امشب پخش شد رو دیدید ؟ در این تصاویر نیکبخت در طول بازی با پیکان دائما به مانیتور ورزشگاه نگاه می کرد. فکر کنم منظورشون از این تصاویر این بود که احتمالا نیکبخت از طریق یک میکروفون خیلی کوچک در گوش خود با فردی در خارج زمین در ارتباط بود. البته شاید من اشتباه می کنم. ولی این برنامه نود شدیدا دنبال حاشیه میگرده.
    نه بابا
    چه ربطی داره؟
    مافیاییش نکن

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

الان دارم به فردوسی پور فحش می دم

********* از بس نتونسته سوژه برای حاشیه پرسپولیس پیدا کنه رفته به نیکبخت گیر داده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •