این جا هیچ کس نیست راهنمایی کنه
من تو یه سایت دیگه هم خوندم که باید مودم رو اعداد0و35 تنظیم بشه ولی وقتی من میذارمشون رو اینا به اینترنت وصل نمیشم الان مال من رو 0و59 هست
این dns ها هم باید تنظیم بشن
چی کار کنم بابا بی معرفتا!!!!!!!!!!!!
این جا هیچ کس نیست راهنمایی کنه
من تو یه سایت دیگه هم خوندم که باید مودم رو اعداد0و35 تنظیم بشه ولی وقتی من میذارمشون رو اینا به اینترنت وصل نمیشم الان مال من رو 0و59 هست
این dns ها هم باید تنظیم بشن
چی کار کنم بابا بی معرفتا!!!!!!!!!!!!
اینقدر جوابمو ندادین رفتم تمام تاپیکو زیر و رو کردم تا اینو پیدا کردم و تونستم کانکت شوم تازه کنسولمو هم اپدیت کردم این داشبورد جدیده روش نصب شد
فقط یه مشکل وقتی من با این روش بخوام با کنسول وصل شوم دیگه نمیتونم با پی سی کانکت بشم
خواهشا من بدبختو رانمایی کنید![]()
اقا من قبلا با 360 قبلیم به لایو وصل میشدم ولی الان هرکاری میکنم نمیشه تو همون مرحله اتصال 360 به شبکه ارور میده بعدشم استاتوس ارور که میاد نوشته
W:0000-000B
X:8001-6003
Y:0000-0000
Z:0000-0000
ID:0001-0001
چیکار کنم؟
احتمال میدم اشکال نرم افزاری از Xbox یا PC باشه . یکی از دوستان هم همین مشکل واسش پیش اومد ولی بعد از راهنمایی هایی که بهش کردم بهم جواب نداد که درست شد یا نه.
شما Xbox 360 خودتون رو یکبار کامل Restore کنید .
و بعد آخرین داشبورد(پاییز 2009) رو روش بریزید .
اگه منظورت به طور هم زمانه خب منم نميتونم هم به لايو وصل شم هم با پي سي به نت !فقط یه مشکل وقتی من با این روش بخوام با کنسول وصل شوم دیگه نمیتونم با پی سی کانکت بشم
من مستقیم وصل کردم به 360 از مودم
چطوری ریستور کنم؟
دوستان من از adsl با محدودیت دانلود استفاده میکنم خواستم بدونم بازی آنلاین در لایو چقدر حجم میگیره ممنون میشم اگر جواب بدید
زیاد نمیگیره
من خودم تو 2 ساعت با احتساب این که هر بازی دفعه اول مقداری برای update شدن ترافیک میگیره و از اون سمت هم گشتن تو محیط live حدودا 60 مگم رفت
نخیر
منظورم این نبود که یهو باهم!!!!!!!
من میگم اگه الان بخوام لایو بشم باید تنظیمات مودمو عوض کنم و دفعه بعد که بخوام با پی سی انلاین بشم دوباره تنظیماتو عوض کنم!!
من این 198.168.0.1 رو که توی ادرس باز مینویسم هیچی باز نمیشه خواهشا کمک کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)