تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 124 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1240

نام تاپيک: {آموزش} اتصال به شبکه Xbox Live

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

این جا هیچ کس نیست راهنمایی کنه

من تو یه سایت دیگه هم خوندم که باید مودم رو اعداد0و35 تنظیم بشه ولی وقتی من میذارمشون رو اینا به اینترنت وصل نمیشم الان مال من رو 0و59 هست

این dns ها هم باید تنظیم بشن

چی کار کنم بابا بی معرفتا!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام.
    ببین این کارایی رو که میگم انجام بده بدش مطمئن باش که وصل میشه. فقط همه رو انجام بده:
    اول از همه اینکه این share کردن اینترنت رو بزار کنار که اصلا روش خوبی نیست به نظر من. من اینجا میخوام مودم رو مستقیم وصل کنیم به xbox و user pass رو بدیم به مودم:
    اول تنظیمات مودم برای اینکه user pas رو به مودم بدی یا به عبارتی همون config مودم::(این روش برای همه مودم ها یکیه حالا شاید چند گزینه تفاوت داشته باشه که اون چبزی نیست اصل کار همینه):
    IE یا هر browser داری باز کن این ip را تایپ کن 192.168.1.1 اگر پنجره مربوط به وارد کردن user pass ظاهر نشد بگو تا توضیح بدم چکار کنی( ولی 99 درصد جواب میده.)
    بعد یک user / pass می خواهد user و pass رو هردو بزن : admin
    وارد صفحه تنظیمات مودم می شی
    برو قسمت advance setup نگاه کن ببین تنظیماتی وجود داره یا نه اگر چیزی بود پس vpi و vci رو یادداشت کن. بعدش اون تنظیمات رو remove کن.(این قسمت زیاد مهم نیست ولی اگر پاکش کنی بهتره فقط یادت باشه vpi و vci رو از اینجا یادداشت کن برای اطمینان میتونی زنگ بزنی به isp که اینترنت داری ازش و vpi و vci رو ازش بخوای)
    بعد از این کارها به قسمت quick setup برو
    تو صفحه اول vpi و vci رو وارد کن و next بزن و بقیه تنظیمات رو مطابق چیزی که میگم انجام بده:
    connection type : pppoe
    encapsulation : LLC snap / bridging
    autentication رو multimode یا auto بزار.
    user /pass ( ان user / pass که که برای اتصال به اینترنت استفاده میکنی رو اینجا وارد کن)
    enable nat : را حتما check بزن
    enable firewall : فعال نکن
    enable wan : حتما check بزن
    keep alive : حتما فعال کن
    dhcp server : این رو enable کن .
    بعدش next تا آخر و بعد save ... صبر کن تا load شه و در نهایت تمام شد. حالا برای اطمینان میتونی به قسمت advance setup و بعد wan بری .. میبینی که این تنظیمات اضاف شده. در نهایت وقتی تمام شد حالا پنجره هارو ببند و تمام.
    خوب تنظیمات مودم تمام شد حالا دیگ user pass سیو شد. حالا کافیه مودم رو به xbox یا pc وصل کنی بعدش به طور auto به اینترنت وصل میشی. در ضمن تنظیمات مربوط به xbox رو هم روی auto بزار همه رو.
    در هنگام تنظیمات به بقیه گزینه کار نداشته باش فقط این چیزهایی رو که گفتم انجام بده و بقیه رو بزار به حالت default باشن. مثلا وقتی dhcp server رو فعال کردی به طور auto یسری ip داده که کاریشون نداشته باش. همچنین به بقیه ip ها کاری نداشته باش و همچنین check اضافی نزنی.
    موفق باشی.
    اینقدر جوابمو ندادین رفتم تمام تاپیکو زیر و رو کردم تا اینو پیدا کردم و تونستم کانکت شوم تازه کنسولمو هم اپدیت کردم این داشبورد جدیده روش نصب شد

فقط یه مشکل وقتی من با این روش بخوام با کنسول وصل شوم دیگه نمیتونم با پی سی کانکت بشم

خواهشا من بدبختو رانمایی کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اقا من قبلا با 360 قبلیم به لایو وصل میشدم ولی الان هرکاری میکنم نمیشه تو همون مرحله اتصال 360 به شبکه ارور میده بعدشم استاتوس ارور که میاد نوشته
    W:0000-000B
    X:8001-6003
    Y:0000-0000
    Z:0000-0000
    ID:0001-0001
    چیکار کنم؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

اقا من قبلا با 360 قبلیم به لایو وصل میشدم ولی الان هرکاری میکنم نمیشه تو همون مرحله اتصال 360 به شبکه ارور میده بعدشم استاتوس ارور که میاد نوشته
    W:0000-000B
    X:8001-6003
    Y:0000-0000
    Z:0000-0000
    ID:0001-0001
    چیکار کنم؟
    احتمال میدم اشکال نرم افزاری از Xbox یا PC باشه . یکی از دوستان هم همین مشکل واسش پیش اومد ولی بعد از راهنمایی هایی که بهش کردم بهم جواب نداد که درست شد یا نه.

شما Xbox 360 خودتون رو یکبار کامل Restore کنید .

و بعد آخرین داشبورد(پاییز 2009) رو روش بریزید .

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

فقط یه مشکل وقتی من با این روش بخوام با کنسول وصل شوم دیگه نمیتونم با پی سی کانکت بشم
    اگه منظورت به طور هم زمانه خب منم نميتونم هم به لايو وصل شم هم با پي سي به نت !

6. 3 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

احتمال میدم اشکال نرم افزاری از Xbox یا PC باشه . یکی از دوستان هم همین مشکل واسش پیش اومد ولی بعد از راهنمایی هایی که بهش کردم بهم جواب نداد که درست شد یا نه.

شما Xbox 360 خودتون رو یکبار کامل Restore کنید .

و بعد آخرین داشبورد(پاییز 2009) رو روش بریزید .
    من مستقیم وصل کردم به 360 از مودم
    چطوری ریستور کنم؟

پروفشنال faraz_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Allianz Arena & Microsoft

پيش فرض

دوستان من از adsl با محدودیت دانلود استفاده میکنم خواستم بدونم بازی آنلاین در لایو چقدر حجم میگیره ممنون میشم اگر جواب بدید

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان من از adsl با محدودیت دانلود استفاده میکنم خواستم بدونم بازی آنلاین در لایو چقدر حجم میگیره ممنون میشم اگر جواب بدید
    زیاد نمیگیره
    من خودم تو 2 ساعت با احتساب این که هر بازی دفعه اول مقداری برای update شدن ترافیک میگیره و از اون سمت هم گشتن تو محیط live حدودا 60 مگم رفت

10. این کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اگه منظورت به طور هم زمانه خب منم نميتونم هم به لايو وصل شم هم با پي سي به نت !
    نخیر

منظورم این نبود که یهو باهم!!!!!!!

من میگم اگه الان بخوام لایو بشم باید تنظیمات مودمو عوض کنم و دفعه بعد که بخوام با پی سی انلاین بشم دوباره تنظیماتو عوض کنم!!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من این 198.168.0.1 رو که توی ادرس باز مینویسم هیچی باز نمیشه خواهشا کمک کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •