تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 72 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 713

نام تاپيک: کلوپ 6300

آخر فروم باز GHOST RECON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من يه سوال داشتم و اونم اينه كه اگه ديكشنري زير 1مگ نيست پس نوكيا اون پوشه ديكشنري رو واسه چي گزاشته

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

چرا اين گوشي بعضي تم هارو نميخونه؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان ايا ميشه صداي گوشي رو تقويتكرد مثل سوني اريكسون

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان ايا ميشه صداي گوشي رو تقويتكرد مثل سوني اريكسون
    دوست عزيز همه سوالاتتونو در يه پست بپرسيد. اسپم ممنوع در غير اينصورت به مديريت اطلاع ميدم!

پوشه ديكشنري من كه ندارم نمي دونم منظورتون چي بود. البته ديكشنري هاي فارسي به خاطر كاراكترها زيادي كه تو زبانمون داريم اكثرا حجيم هستن.

اگه تم هاي مخصوص اين گوشي رو استفاده كنيد حتما بهش ميخوره.

صداش رو هم از ايني كه هست نميشه زيادتر كرد. نه با برنامه نه با فلش و نه با هيچ چيز ديگه لطفا ديگه سوال نكنيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    به تو چه

پيش فرض

کد فلش این گوشی چنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کسی تو گرفتن و ارسال کال و اس ام اس مشکلی نداره با این گوشی؟
    یعنی مشکل از سیم کارتمه؟

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزيز همه سوالاتتونو در يه پست بپرسيد. اسپم ممنوع در غير اينصورت به مديريت اطلاع ميدم!

پوشه ديكشنري من كه ندارم نمي دونم منظورتون چي بود. البته ديكشنري هاي فارسي به خاطر كاراكترها زيادي كه تو زبانمون داريم اكثرا حجيم هستن.

اگه تم هاي مخصوص اين گوشي رو استفاده كنيد حتما بهش ميخوره.

صداش رو هم از ايني كه هست نميشه زيادتر كرد. نه با برنامه نه با فلش و نه با هيچ چيز ديگه لطفا ديگه سوال نكنيد.
    منظور شما از این که دیگه سوال نکنید یعنی اینکه کاربرای این تاپیک لابد برن خفه بشن
    6300هم همینی که هست..هست!
    نه؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

منظور شما از این که دیگه سوال نکنید یعنی اینکه کاربرای این تاپیک لابد برن خفه بشن
    6300هم همینی که هست..هست!
    نه؟؟؟؟؟؟؟
    چه قدر جالب من امروز بعد از مدت ها یه کم دقیق تر شدم تو پستهای سطح انجمن همه در گیری لفظی دارن، مثلا جز جنبه ی منفی حرف ایشون نمی شد این رو برداشت کنید که شاید اون دوست چند بار دیگه هم این سوال رو پرسیده بودن و باز هم پرسیدن؟ اگه هم بخواین از اون نظر توجیه کنید که ایشون مدیر نیستن که تذکر بدن پس شما هم همون کارو تکرار کردید نه؟ جدی چیزایی که امروز دیدم برام جالب بود. (منظورم صرفا شما نیستید چندین نمونه...)
    البته این پست هم اسپم شد، معذرت

آخر فروم باز H A M E D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چه قدر جالب من امروز بعد از مدت ها یه کم دقیق تر شدم تو پستهای سطح انجمن همه در گیری لفظی دارن، مثلا جز جنبه ی منفی حرف ایشون نمی شد این رو برداشت کنید که شاید اون دوست چند بار دیگه هم این سوال رو پرسیده بودن و باز هم پرسیدن؟ اگه هم بخواین از اون نظر توجیه کنید که ایشون مدیر نیستن که تذکر بدن پس شما هم همون کارو تکرار کردید نه؟ جدی چیزایی که امروز دیدم برام جالب بود. (منظورم صرفا شما نیستید چندین نمونه...)
    دوست عزيز وقتي كه ميبينم هيچ كدوم از مديرا به اينجا نظارت ندارن مجبورم خودم تذكر بدم. اگه چيزي هم براي اين دوستمون نوشتم منظورم اين بود كه همه سوالا رو تو يه پست بپرسه و ضمنا سوالي رو كه چندين بار پرسيده شده رو تكرار نكنه. و الا به من چه ربطي داره. اين دوستمون هم انگار خيلي عصبانيه كه كاسه داغتر از آش ميشه.

گوشي شما ممكنه مشكل داشته باشه و شايد هم از سيم كارت باشه. شما يه بار ريست كنيد شايد درست شد.

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

طبقه گفته خودتون شما.شما هم نفر سومی هستید که این کار را دارید تکرار میکنید
    اگر به سوال اون کاربر جواب داده شده بود ایشون سوالش رو تکرار نمی کرد کاربر HAMED هم به جای دعوا بهتره یا به سوالات اگر میدونه جواب بده یا اجازه بده مردم کارشون رو بکنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •