اون لینک 18 مگی برای یکی مثل من خوبه حداقل ببینیم توی بازی چه خبره
یه ذره dos یاد بگیر تمام این دستورات اونجا هست البته برای بازی زیاد مهم نیست چون ترتیبش مسخره است من خودم فکر نمی کردم حالا حتما لازم باشه shutdown هم بکنیم ولی لازمه
اون لینک 18 مگی برای یکی مثل من خوبه حداقل ببینیم توی بازی چه خبره
یه ذره dos یاد بگیر تمام این دستورات اونجا هست البته برای بازی زیاد مهم نیست چون ترتیبش مسخره است من خودم فکر نمی کردم حالا حتما لازم باشه shutdown هم بکنیم ولی لازمه
Last edited by Ar@m; 24-02-2008 at 23:50.
اگه راهنما رو ندیده بودم عمرا" نمی شد اینجا رو رد کنم!
کدوم راهنما؟ همون لينکی که من چند صفحه پيش گزاشته بودم رو ميگی؟
راهنمای کامل و جامع این بازی؟
آره دیگه مگه چند تا راهنما اینجاست!
خب خب خب !
من دوباره بازی رو شرو کردم!
من این سری مراحل رو تموم کردم و هرگز همچین چیزی ندیدم!
abandon کن بره....
وضعیت crimal ام خراب بود ولی همین الان درستش کردمحیف شد شمام باید به یه دردی می خوردین
از اون ور اون نامه هه که می گه من مردم و اینا برا من نیومد ! من ماموریت های arc رو می خوام! راهی هست؟
اون ای پی 128.128.128.128 رو شنیده بودم اما خودم تنهایی تو بازی پیداش کردم! به چه درد می خوره؟
چگونه؟ من اولین نفر خواهم بود!کسی نیستش که این بازی interestش بکنه
در آخر بازی خیلی تمیزیه ولی دلش کتک می خواد چون خیلی چیزا رو توش امتحان کردم جواب نداد!
یعنی چی abandon کن بره نمی شه که تا اینا رو تموم نکنم ماموریت بهم نمی ده!من این سری مراحل رو تموم کردم و هرگز همچین چیزی ندیدم!
abandon کن بره....
حالا یعنی چی؟
ممکنه بخاطر هک کردن بازی این بلا سرم اومده باشه (پولشو هک کردم)
آخه بدون پول خیلی سخت می شه
اون نامه هه باعث می شه بری دنیا رو نجات بدی دیگه
برای من اومد ولی جوابشو ندادم !!!!
حالا شاید دوباره از اول رفتم
آره دیدم نیم میلیون دلار تو حسابت بود و بهتریت سخت و نرم افزارو داشتی! پس یه میلیونی پول چاپ کردی!
من همین الان چک کردم دیدم از میون اون ماموریت های رهگیری هکر ها بعضی ها رو می تونی انتخاب کنی(مثلا سومی از پایین)
بله پول چاپ کردم
یه سخت افزار برای خودم ساختم که کیف کردم!
بی خیال همشو از اول می خوام برم بدون پول!
من فقط قسمت اموزشیش رو رفتم با حال به نظر اومد خوشم اومد
این اولین بازی هست که میخوام بکنم بعد از 5 سال
آقایون توجه کنند من سخت در گیر این بازی شدم
یا همین الان خیلی سریع Walkthrough این بازی رو میزارید اونم لینک مستقیم نه رپید که نابود شده یا همین الان همتون رو اخراج میکنم
این قسمت شوخی بود: (همین الان همتون رو اخراج میکنم)
خب اون سايته رو كه من لينكش رو گذاشتم برو هنوز حتما هستش خيلي هم خوب و خلاصه راهنمايي كرده
دنبالشم نمي گردم چون حوصله ندارم خودت بگرد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)