راستی ارشیا جان. این کنکوره هنوز دستش رو سرته ؟![]()
راستی ارشیا جان. این کنکوره هنوز دستش رو سرته ؟![]()
از کنکور نگو که دلم خونه،تا 1.5 سال دیگه هم (حد اقل!) این دست کثیفشو ور نمیداره!
حالا سوالات:
1.بـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــلـــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــه!ال ته یه تبدیل میخواد،من قیمت گرفتم دور و ور 60 تومن بود.نمیدونم ارزونتر باشه یا نه.
2.به قول خارجکی ها "!!!no Way".اصولا بازی های Ps2 تا کرک شدن Ps3 روش اجرا نمیشن.(بازیات کپین دیگه؟)
3.نه عزیز دلم.این گند کاریا مال Xbox 360 هست.ps3 خوب و بد داشته باشه؟شوخی میکنی؟البته ژاپنیاش هست،ولی بیخودی گرونن،فرقی هم نمیکنن.
4.هارد Ps3 هم قابل حمله،هم قابل تعویض.ولی من تا حالا مال خودمو در نیاوردم.قیمتشون هم 80 گیگ با یک بازی هست 600 تومن.60 گیگ نمیدونم چنده...
دستشو بشکون.. Wink
1. چقدر گرون..
2. خیلی خیلی بد شد. (آره کپیه)
3. حرفمو پس می گیرم. تو توهم بودم که یه همچین سوالی رو پرسیدم.
4. بازم گرون..
نتیجه گیری:
اگه مورد دوم (یعنی اجرای بازی های پی اس 2 کپی روی هارد) امکان پذیر می شد صد در صد می خریدمش. چون داداشم پس اس 2 داره نذاشت ما یه حالی بکنیم . می خواستم هم پی 2 داشته باشم هم پی 3 (البته تا زمانی که باز هاش ارزون شه). می خواستم یکم با پلی 2 حال کنم. که نشد.
ولی عمرا X360 بخرم. منتظر می مونم تا کنکورت تموم شه شاید اون موقع کرک شد. Wink
من چند سوال داشتم که خواهش می کنم جواب بدید:
1-دسته های طرح بومرنگ که در بعضی عکس ها نمایش داده می شود در پلی استیشن 3 استفاده نمی شود؟
2-پلی استیشن 3 بحثی به نام region نداره؟
3-قیمت هر بازیش الان چنده؟
4-آیا در حالت عادی می توان بازیهای پلی استیشن 2 رو اجرا کرد؟
1- نمی دونم.
2- فکر نمیکنم.
3- بازیای جدید نزدیک 100
4- باید بازیات حتماً اورجینال باشه. ولی فکر کنم بازیای کپی رو هم بشه اجرا کرد باید دستگاتو یه ذره به خطر بندازی (آموزشش تو اینترنت هست بگردی راحت پیدا میکنی ولی بهت توصیه میکنم این کارو نکن چون دستگاتو باید باز کنی.)
1.نه،سونی اون طرحو عملی نکرد.
2.داشتن که داره،ولی من با Region 3 دارم بازی های Region 1 رو اجرا میکنم.
3.بسته به انصاف فروشنده از 55 تا 125 تومن.(البته بیشتر دور و ور 60-70 تومن هستن.)
4.اگه Original باشن،یا یه با انصافی پیدا شه FirmWare دستگاهو کرک کنه!
ای بابا!چقدر Wink!از من میشنوی الان موقع خوبیه برای PS3 گرفتن،چون ارزون شدناش داره تموم میشه.40 گیگ فکر میکنم دور و ور 400 تومن بتونی گیر بیاری.(Wink!!!)
Last edited by Arshia001; 29-12-2007 at 13:10.
راستش اگه قرار باشه که پلی تو رو نشه باهاش بازی کنم فعلا به دردم نمی خوره تا زمانیکه بازی هاش کرک شده و یخورده بیشتر تو دور بیفته.
تصمیم گرفتم که هر دوشونو داشته باشم. آره نظرم عوض شد چون شدیدا به بازی نیاز دارم. الان خیلی دارم با پی اس پی حال می کنم.
در ضمن... محاله که فکر پلی 3 رو از ذهنم بیرون کنم.
سلام من میخواستم یه بازی بخرم حدود 100-110 تومان به نظر شما چی بگیرم؟
اگه Oblivion رو نداری حتما بگیرش.حد اقل 3 ماه سر کاری تا تمومش کنی.
شدو جون،فکرشو بیرون کردی کشتمت!
خیالت راحت..شدو جون،فکرشو بیرون کردی کشتمت!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)