والا يكدونه ساب ووفر فكر كنم 300 تومن نيتروژن اضافي فكر كنم 127 تومن رينگ بي بي اس هم 1 و 500 جمعا 2 ميليون ميشه
والا يكدونه ساب ووفر فكر كنم 300 تومن نيتروژن اضافي فكر كنم 127 تومن رينگ بي بي اس هم 1 و 500 جمعا 2 ميليون ميشه
آخه اسمه ماشينه ضايست !
اسمش رو چيكار كنم ؟
عيب نداره معمولا روي ماشينها اسم تيونر رو ميزارن تو هم يك اسم انتخاب كن بزار ولي جاي نيتروژن يكوقت سوزن استفاده نكني ها حتما از ميخ استفاده كن صد در صد جواب ميده
جناب نیش نیش لطفا مسخره بازیت رو یه جا دیگه ادامه بده
اینجا جزو ارسالات حساب نمیشه که که پست مجانی میدی هر کاری حدی داره
Last edited by 3d; 15-02-2006 at 17:36.
عزيزم اگه من مثل ..... عقده Counter Post داشتم مرض نداشتم بيام توي انجمن متفرقه پست بدمنوشته شده توسط 3d
![]()
در ضمن بهتره يه كم ادب رو چاشني كارت كني منم ميتونم يه جواب بهت بدم تا عمر داري پاي pc نشيني !![]()
رامبد جان اول از بابت یه سری کلمه عذر میخوام که در پست قبلی به کار بردم آخه اسم دیگه ای برای عمل شما پیدا نکردم یه چک هم تو فرهنگ لغت کردم بهترین کلمه همون بود که به کار بردمنوشته شده توسط nishnish
اگر شما حدی قائل میشدید برای پست هاتون منم به خودم اجازه نمیدادم اینطور شما رو مورد خطاب قرار بدم
شتر خودتو انداختی میخوای تیونینگ کنی فکر میکردم بعد از چند ماه و این همه پست جالب فرق چت رو باانجمن..
امیدوارم شما هم دیگه ادامه ندین چون باعث کدورت میشه عزیز
Last edited by 3d; 16-02-2006 at 11:10.
قیمت:420,000 $
موتور:V8, Biturbo
گنجایش:4511 سی سی
توان:441 kw در 6700 rpm
تورگ:790 نیوتن متر در 2500 تا 4950 rpm
تایر:315/25 R23
طول.عرض.ارتفاع:191.0 و79.5 و63.6
وزن:2480 کیلوگرم
سرعت:290 کیلومتر بر ساعت
صفر تا 62 mph :
4.4 ثانیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 3d; 16-02-2006 at 12:05.
دوست عزيز شما فقط يه تاپيك در مورد مشخصات اتومبيل زدي هميييييييييييييييييننوشته شده توسط 3d
فكر نكنم وب مستر سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اين قدر قضيه رو جدي گرفته باشه !!!!! كه شما گرفتي![]()
حالا بيخيال شين سه بعدي جان يكم اطلاعات از GMC pad به من ميدي؟ ممنون
d چرا اینقدر موضوع رو این همه کش میدی دوست عزیز تر از عزیزنوشته شده توسط nishnish
برای اینکه موضوع ادامه پیدا نکنه من معذرت میخوام!!!!!![]()
خوب امیدوار به همکاری جناب عالی
قربانت:شهریار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)