سلام دوستا این مشخصات گوشی من هستش لطفا هر چی فایل که نیاز هست بهم معرفی کنید. ضمنا مدل گوشیم هم K800i هستش.
![]()
سلام دوستا این مشخصات گوشی من هستش لطفا هر چی فایل که نیاز هست بهم معرفی کنید. ضمنا مدل گوشیم هم K800i هستش.
![]()
توی این چند پست...یه سری نکته دیدم خواستم یاد اوری کنم:
1-اگه میخواهید فریموری که میگیرد فارسی داشته باشه...مین باید جنریک باشه....اف اس هم باید emea5-6 باشه...یکی دیگه هم هست اسمش خاطرم نیست اما تابلو هستش دیگه وسطش fa داره(fa:farsi)....
2-اقا غصه ی چی رو میخورید...صالا فرض که مین و اف اس اینجوری پیدا نکردین..کاری نداره...کاستوم مناسب گوشیتون رو بگیرید...برید فایل کاستومایزش رو ویرایش کنید...زبان فارسی رو بهش اضافه کنید...بعد روی گوشی فلش کنیدش....ایمان از منم واردتر هستن..راهنماییتون میکنه
3-اقا مجید ممنون با اینکه سایتش قدیمی بود اما اسمش رو یادم رفته بود نمیتونستم گیرش بیارم...مرسی
شاد باشید![]()
اها اینم یه لینک توپ البته سایت و تاپیکش تازه کاره
فعلا فریمورهای گوشی های رو دارiه میگذاره که جدید و کمیاب هستن
اگه پیدا نکردین میتونید درخواست بدین براتون اپ کنه
فریمور های در این لینک عبارتند از:
مثل
w880
w610
w200
k850
p1
k510
w850
تمامشون یکی یکی داره توسط مدیرش به شکل تکه تکه قرار داده میشه که دان کردنش خیلی خوبه
لینکش..که البته واسه استفاده...2 تا اندرلاین بین حروف اسمش رو بردارین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من گوشی W900i دارم DB2000 red CID49
قبل از اینکه فلشش کنم گوشیم وودافون میومد بالا اما حالا واکمن میاد بالا منوش هم خیلی فرق کرده.
حالا من فریمور قبلیش و میخوام خیلی حیاتی هست .
ممنون.
خواهانش هستی؟اگه هستی شاید بتونم فردا اپش کنم
اون فریمور قبلی شما که روی گوشی نصب بود فریمور سفارشی شده مخصوص شرکت وودافون بود ولی این فریمور جدید جنریک یا عمومی هست و به جز گوشیهای سفارشی شده مثل وودافون بقیه گوشیها از این فریمور استفاده میکنند. این نکته هم بگم که فریمورهای وودافون دارای یکسری باگ هستند(در مورد گوشیهای K750 و چند مدل قدیمی که اینطور بود) و بیشتر برای استفاده در همون شبکه بهینه سازی شدند.
فریمور مخصوص وودافون هم فکر نکنم به راحتی گیر بیاد.
طوری نیست من که خودم و کشتم نتونستم اون فریمور رو پیدا کنم شما هم یه سرچی کنید شاید از من موفق تر باشید .
ممنون میشم دوستان.
بچه ها می خوام یه راه خیلی خوب بهتون یاد بدم برای دانلود کردن هر چی که می خواین
من حتی تونستم بااین برنامه min و fs گوشی خودمو پیدا کنم
emule با این برنامه نه تنها می شه فایلای فلش و دانلود کنید بلکه می تونید هر چی که دوست دارید از قبیل فیلم و موسیقی و عکس و . . . دانلود کنید
من که خوشم اومده شما هم کار کنید ببینید چه جوریه
خوبیش اینه که کاملا رایگان و راحت هست یعنی هر فایلی بهت لینک بده دیگه نیاز به ریجستر کردن و این حرفا رو نداره
ممنون
اولا حجمش چقدره؟
بعد اگه نمیتونی اپ کنی یه لینک بده از اونجا دانلودش کنیم
مرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)