تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 308 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام دوستان من یه n73 موزیکال گرفتم 3 روز پیش ولی الان چک کردم سریال نامیر کارتن با گوشی یکی نیست ضمنا من هنوز پول بابت گوشی ندادم چیکار کنم و همینجوری چقدر میارزه
    اگه بخواهی الان بفروشیش به قیمت گوشی دزدی ازت میخرن !!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    من 2 روز پیش یه N73ME از علائدین خریدم. دیرزو باهاش کار مکردم مشکلی نداشت و وقتی که به PC با کایل USB وصل میکردم و Mass Storage رو میزدم کامپیوتر راحت میشناختش.

همون دروز یه غلطی کردم و فرم ویر گوشی رو آپدیت کردم به 4.0.... بعدش هم یه بار به PC وصلش کردم و یه مشتی فال رد و بدل کردم .. اما دفعه دوم که خواستم وصل بشم کامپیوتر اونو نشناخت و گفت که دستگاه مشکل داره. با PC Suit و ... هم همین مشکل رو داشت.

الان هر موقع میخوام گوشی رو به PC وصل کنم باد یه بار فکتوری ریست کنم (#7370#*) و بعد فقط برای یک دفعه میتونم به PC وصل بشم. و اگر کابل usb رو در بیارم و دوباره به PC بزنم بازم همون پیغام رو میده و دوباره روز از نو و روزی از نو و فکتوری ریست. اعصابم رو به هم ریخته.
    شماها هم تست کنید ببنین همن مشکل رو دارین!!! توی فرم ویر قبلی این مشکل رو نداشتم.

یه مشکل دیگه ا هم که دارم اکثر برنامه های رو که از همین انجمن گرفتم رو موقع نصب میگه : Installation not Supported

مثل دیکشنری آکسفورد یا آنتی ویروس ها و .....

مشکل بعدی هم اینه که وقتی روی یه برنامه با جویستیک کلیک میکنم یه کمی طول میکشه تا وارد بشه و توی اون زمان من میتونم به کار عادی موبایل ادامه بدم!!!!!!!!!!!!!!!!!

مشکل دگه هم اینه که کیفیت فیلم برداریش واقعا افتضاحه حتی توی آفتاب و مثلا اصلا با N90 قابل مقایسه نیست

نمیدونم واقعا خرید این گوش کار درستی بود یا نه!!!!
    Last edited by afshin_electronic; 17-08-2007 at 12:57.

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

سلام
    من 2 روز پیش یه N73ME از علائدین خریدم. دیرزو باهاش کار مکردم مشکلی نداشت و وقتی که به PC با کایل USB وصل میکردم و Mass Storage رو میزدم کامپیوتر راحت میشناختش.

همون دروز یه غلطی کردم و فرم ویر گوشی رو آپدیت کردم به 4.0.... بعدش هم یه بار به PC وصلش کردم و یه مشتی فال رد و بدل کردم .. اما دفعه دوم که خواستم وصل بشم کامپیوتر اونو نشناخت و گفت که دستگاه مشکل داره. با PC Suit و ... هم همین مشکل رو داشت.

الان هر موقع میخوام گوشی رو به PC وصل کنم باد یه بار فکتوری ریست کنم (#7370#*) و بعد فقط برای یک دفعه میتونم به PC وصل بشم. و اگر کابل usb رو در بیارم و دوباره به PC بزنم بازم همون پیغام رو میده و دوباره روز از نو و روزی از نو و فکتوری ریست. اعصابم رو به هم ریخته.
    شماها هم تست کنید ببنین همن مشکل رو دارین!!! توی فرم ویر قبلی این مشکل رو نداشتم.

یه مشکل دیگه ا هم که دارم اکثر برنامه های رو که از همین انجمن گرفتم رو موقع نصب میگه : Installation not Supported

مشکل بعدی هم اینه که وقتی روی یه برنامه با جویستیک کلیک میکنم یه کمی طول میکشه تا وارد بشه و توی اون زمان من میتونم به کار عادی موبایل ادامه بدم!!!!!!!!!!!!!!!!!

مشکل دگه هم اینه که کیفیت فیلم برداریش واقعا افتضاحه حتی توی آفتاب و مثلا اصلا با N90 قابل مقایسه نیست

در مورد کیفیت فیلم برداری که خوب است، نه تنها نسبت به n90 !!! که حتی نسبت به n92 شاید تنها دوربین هایی که در فیلم برداری جلو باشند بشه به 6280 و خوب بحث n93i و n95 هم در این موضوع جداست
    اما در مورد وضعیت گوشیتون، فکر کنم هر چه زودتر برید نشون بدید به یک نمایندگی!

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام

باید برنامه های مخصوص
    simbiyan 9.1
    v3
    رو نصب کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام..اگر امکان دارد مشخصات کامل اداپتور AC 4 بگید....اداپتور من Ac3x هست وگوشیم 4.30ساعته شارژ میشه..میخوام یه AC 4 بگیرم....

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

سلام دوستان
    دلیل این ارور هنگام نصب نرم افزار چیه؟
    Unable to Install constrained by the certificate

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام دوستان
    دلیل این ارور هنگام نصب نرم افزار چیه؟
    Unable to Install constrained by the certificate
    این مسیر رو برو ایشالا حل میشه
    menu
    tools
    app.manger
    option
    settings
    'software....
    yes
    online cer...
    no

حـــــرفـه ای satttanism's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    In your Mind

پيش فرض

این مسیر رو برو ایشالا حل میشه
    menu
    tools
    app.manger
    option
    settings
    'software....
    yes
    online cer...
    no
    اولی روی All بود و دومیم روی Off
    yes یا no نداشت

داره خودمونی میشه reza20067's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض تنظیم

روی چه تنظیمی میشه بهترین عکس رو گرفت

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

احساس می کنم اسپیکر گوشی من مشکل داره.(از نظر بلندی صدا)

به نظرم صدای گوشیم خیلی کمه. با ان70 مقایسه کردم صداشون تو یه حد بود.

به نظر شما گوشیم مشکل داره؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •