کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من ، من یک هارد دارم ، یک دی وی دی رام و یک دی وی دی رایتر .
هارد رو پریمری مستر - سی دی رام se master ورایتر se slave نصب کن
باشه.میرن اونجا پست میدم![]()
سیستم زیر به پاور چند وات نیاز داره:
CPU: Core 2 Duo , Dual Core 64 bit - 1.8 GHz - E4300
MNB: ASUS P5B
RAM: Patriot - 1GB - 800
VGA: XFX - GeForce 8500 GT
DVDW: ASUS - DRW1814BL
HDD: Western Digital - SATA 2 - 160GB +
آیا Green GP530AB خوبه؟
پاور نسبتا خوبه
اما 600 ريل بگيري خوب است
پول براي پاور بدي ضرر نكردي
راستي Pm رسيد؟
با تشکر از جواب شما.
ضمنا PM نیمده.
580b خيلي قوي است پيشنهاد مي كنم اين مدل را بگيريد اگر پولتون مي رسد
یک مشکل اساسی دارم که فکر می کنم مشکل سخت افزاریه!!!!
من حدود یک سال و نیم پیش سیستممو ارتقا دادم و رم 1 گیگ، CPU 3 GB و... خیلی سخت افزارای دیگمو ارتقا دادم و رو سیستم جدیدم گذاشتم.
آقا سریع برم سر اصل مطلب من تو این مدت 2 بار ویندوزم رو عوض کردم که هر بار یک ویندور XP مختلف ریختم. من یه مشکلی تو سیستمم دارم. در حال کار با کامپیوتر که هستم یک دفعه تو هر برنامه ایی که هستم وقفه های چند ثانیه ایی به وجود میاد. یعنی مثلا Mouse رو که تکون می دم برای چند صدم ثانیه متوقف می شه و دوباره حرکت می کنه دوباره متوقف می شه و دوباره حرکت می کنه. اگه آهنگ در حال پخش باشه سر هر چند ثانیه Stop می شه دوباره ادامه می ده و یا موقع پخش فیلم Pause می شه و دوباره ادامه پیدا می کنه هی پشت سر هم این قضیه تکرار می شه. یعنی کلا کل ویندوز در حال انجام هر عملیاتی که هست برای 1-2 دقیقه دچار این وقفه های چند ثانیه ایی می شه و دوباره بعد از 1-2 دقیقه به حالت نرمال بر می گرده. من اول فکر کردم مشکل از ویندوز هست. اما کامل فرمت کردم. ویندوز رو عوض کردم. ویروس رو چک کردم. سیستم رو از نظر ارور چک کردم. تو ویندوز جدید از هیچکدوم از برنامه های قبلی استفاده نکردم یعنی ورژن جدید همه برنامه هارو ریختم با تمام این تفاسیر باز من این مشکل رو دارم و فکر می کنم که سخت افزاری هست چون از نظر نرم افزاری من همه چی رو عوض کردم و از همه لحاظ (ویروس، ارور،...) ویندوز رو چک کردم.
فکر می کنین مشکل از کجاست!!؟؟!؟! چرا اینجوری می شه!؟!؟!؟ اگه مشکل من رو کامل متوجه نشدین بگین من بیشتر توضیح بدم.
ممنون می شم کمکم کنین.
دوست عزیز مشکل از هاردت باید باشه
مشخصات هارد و ظرفیتی که برای درایو ویندوز گذاشتی رو بگو؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)