تنظیماتش کو؟
بعدشم اون سایت پیوند ها هم اگه تو سایتی یه جاییش فی لتر باشه یه چند باری باز میشه آزار دهنده شده همه چی تو نت اینم تنظیماتی داره؟
ببشخیداین تیک کار یا اون یکی که آخر کلماتت میزاری معنیش چیه؟ شما زبانتون مثل اینکه خوفه ! D:
تنظیماتش کو؟
بعدشم اون سایت پیوند ها هم اگه تو سایتی یه جاییش فی لتر باشه یه چند باری باز میشه آزار دهنده شده همه چی تو نت اینم تنظیماتی داره؟
ببشخیداین تیک کار یا اون یکی که آخر کلماتت میزاری معنیش چیه؟ شما زبانتون مثل اینکه خوفه ! D:
سلام
چک کنین تنظیمات TAB رو به این حالت باشه مخصوصا گزینه های نمایش داده شده
میتونید یک Addon برای فایرفاکس بگیرین که مثلا از تبلیغات جلوگیری کنه یا برای اینترنت
یا یک سایت مورد نظر رو بلاک کنه.
اونم عادتم هست هر جا باشم میگم یعنی مراقب خودت باش، و آره تقریبا!
Take Care![]()
اون عکس اولی که تیکش برداشته شده هست دومی رو هایق نیست رو هایق بزارم؟ رو هایق بزارم چی میشه؟یعنی اون پیوند ها دیگه نمیاد؟
بله عزیزمی بزار روی HIGH
این افزونه هم بگیر برای فایرفاکس خوب کار میکنه و از تبلیغات جلوگیری میکنه:
این هم برای IE هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی GHaioom جان از فایرفاکس استفاده کنی بهتره هم سرعت و مخصوصا امنیتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم یک بلاک کننده ی سایت هست که باهاش سایتایی که دوست نداری فیل..تر کن:
برای فایرفاکس هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Take Care![]()
من دوس دارم ie یوز کنم
بعدشم نگفتی اون high بزارم چی میشه؟
وقتی که میخوام ie رو باز کنم هوم پیج روی گوگل هست این خطا میاد:
Internet Explorer cannot open the Internet site http://www.google.com/.
Operation aborted
رو گاهی سایت ها هم میده ولی به ندرت رو گوگل هم همیشه نمیاد.
اگه روی های بزاری اونقت با بیشترین قدرت تمام صفحات فرعی که باز میشن و ربطی به کار شما نداره رو بلاک میکنه
برای چی IE ؟؟
فایرفاکس خیلی بهتر میشه باهاش کار کرد،
به هرحال هرکسی یک علاقه ای داره
Take Care![]()
نمیدونم چرا گاهی وقتا یه چند تا لینک تو حافظه آدرس بار میمونه و بعد بخوای دستی پاکش کنی پاک نمیشه باید کلا کلیر هیستور بکنی تا بره مشکل چی میتونه باشه؟ مثلا الان چند تا لینک تو همین فروم تو آدرس بار هست که میخوام دستی پاکش کنم پاک میشه ولی بازم آدرس فروم رو تایپ کنی اونا پایینش میان!![]()
کوکی هست که باید با CCleaner پاک بشه هر سری یا اینکه کوکی هارو غیر فعال کن دیگه اینطور نمیشه
Take Care![]()
کوکی اینجا غیرفعال میشه؟
Tools / Internet Options / Privacy / Advanced تیک override automatic رو باید بزنم؟ برای من که اینجا غیرفعال هست تیک نداره.
ازونجاست ولی باید بزارینش روی حالت Block برای هردو طرف
راهی قطعی هم نیست که همیشه پاک بشه اطلاعات سایت
ولی نرم افزار Advanced Pc tweaker وقتی Clean میکنه دیگه هیچ رد پایی از اینترنت نمیمونه
Take Care![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)