شما ميتونيد جهت مقايسه عكس هاي اين دو گوشي به اين سايت سري هم بزنيد همه چيز مشخصه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما ميتونيد جهت مقايسه عكس هاي اين دو گوشي به اين سايت سري هم بزنيد همه چيز مشخصه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kingstone يك گيگ 18 تومن گرونه يا بخرممن فقط بين XBite و Kingstone گير كرده بودم جفتشون هم 13 تومن بود ولي الان فكر ميكنم كه بايد كينگ استون بخرم512 هم 14 تومن
راستي اكثر گوشي ها دو تا ريست دارن اما D900 يكي اون ريست كلي كه همه چيز رو هم پاك مي كنه كدي چيزي داره ((نمي شه كه اصلا نداشته باشه))
فکر کنم گرون میده ... یکی از دوستام مموری 1 گیگابایت سان دیسک خریده 11 تومن !!!!
دي 900 ريست كلي داره ولي من كدش رو حفظ نيستم.رم ميكرو اس دي هم 18 تومن براي يك گيگ خيلي گرونه.
آقا پیمان گوشیت ایراد داره لابد. الکی که نگفتم. تا حالا چندتا از این فایل ها تو گوشیم وا کردم. هم ورد، اکسل، پی دی اف، و حتی عکس هایی که بزرکند و نمیشه تو فایل image ریخت. کافیه دکمه ی select بزنی وا میشه.
نمیدونم چرا لینک من تایپ نمیشه. فارسیش اینجوریه خودتون انگلسی کنید.
دبلیودبلیودبلیو.جی اس ام آریا.کام
برای دیکشنری و نرم افزارهایی که با D900 سازگارند
Last edited by roozaneh; 11-08-2007 at 11:05.
طبف بحثهایی که شد به این نتیجه رسیدیم که بعضی از گوشی هایی که وارد میشند یه بار فلش میشند و برنامه ای که در رابطه با باز کردن فایل های آفیس و پی دی اف هست از توشون برداشته میشه(چراش را دیگه نمیدونم)
باید کلید Wrap[QOUTE] را بزنید و بین این دو تایپ کنید
Last edited by payman1991; 11-08-2007 at 12:03.
منظور روزبه خان این سایت بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو هم اضافه کنم این مصلب مربوط به قبل از رجیستر شدن گوشیها هست !
درسته روزبه جان گوشی شما خوشبختانه فلش نشده و به صورت قانونی وارد ایران شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)