تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 97 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 965

نام تاپيک: نگهداری از گلها و گیاهان آپارتمانی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ممنون ! امیدوارم با یک معجزه دیگه دوباره بنفش بشه!)

داره خودمونی میشه golrokh_E's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام من قلمه ای از گلدانی گرفتم گه برگهای بنفش داشت (اسمشو نمیدونم) اما بعد از اینکه در آب قرار دادم برگهای جدید سبز درآمدند. چرا؟
    اون گل اصلی رنگ بنفشش حاصل نوعی شیمر بوده ( شیمر = بافت ناهمسانی ) وقتی ازش قلمه بگیری برمیگرده به اصل خودش و برگهای ساده و سبز تولید میکنه

این حالت توی سنسوریا ابلق هم هست ...اگر از نوع ابلق قلمه بگیرن ...نوع سبز ساده تولید میشه

کاربر فعال انجمن کشاورزی باغبون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام ،اگه کسی تو آزمون ارشد رشته باغبانی شرکت کرده و رتبه خوبی آورده لطفا بهم بگه از چه منابعی استفاده کرده؟متشکرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض لیندا

سلام
    من این لیندا رو عید خریدم
    از اون موقع تا حالا همینطوری مونده نه برگ اضافه می کنه و نه کم میکنه هفته ای یه با آب میدم
    از پیازش هم چند تا ریشه داده که نمیدونم چرا بیرون خاک
    ممنون میشم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه Farshid-jan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه گوشه آروم این کره خاکی

پيش فرض

سلام
    از اون موقع تا حالا همینطوری مونده نه برگ اضافه می کنه و نه کم میکنه هفته ای یه با آب میدم
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سلام
    دوست عزیز در مورد عدم رشد میتونم بگم که کمبود مواد غذاییه لازم مثل کود آهن و یا دیگر کودهای مایع اثر گذاره و یا اینکه چنانچه ریشه ها بیشتر فضای گلدون رو پر کرده باشه و زمانه تعویض گلدون فرا رسیده باشه با توقف در رشد گیاه مواجه میشین.
    از کود آهن قافل نشو که مدتیه بدجور ازش تنایجه خارق العاده ای دیدم و رضایت بخش بوده.
    البته باید سعی کنی نوع مرقوبش رو بگیری نه از این بسته های کوچکه پودری که تقریبآ بیفایدست

در مورد ریشه هایی هم که از اطراف غده بیرون زده باید اونهارو قیچی کنی.

لیندا در سن های بالا و بزرگش واقعآ خوشگل و زیباست که من هم یدونه جوونش رو دارم.

موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده عضو مبتدی هستم و ساکن تهران و به نگهداری نهال در منزل علاقه دارم. برای شروع تعدای هسته میوه شامل پرتقال جنگلی و پرتقال معمولی و خرمای دشتستان را 2 ماه پیش در لیوانهای یکبار مصرف که ته آنها را سوراخ کردم در خاک برگی که از گلفروشی خریدم کاشته ام و الان سبز شده و رشد کرده اند. دیدن رشد این هسته ها که اغلب آنها را دور میریزیم خیلی جالب است. نخل ها فقط یک برگ دارند و پرتقالها هم هرکدام 3 یا 4 برگ دارند. اوایل رشد این نهال ها خیلی سریع بود و هر روز میدیم برگ جدید می آورند ولی اخیرا به نظر میرسد رشد آنها متوقف شده هم نخل ها و هم پرتقال ها و اصلا رشد نمیکنند .حتی یکی از این نهال های پرتقال که نسبت به بقیه ضعیف تر است و برگهای خیلی ریز دارد که اصلا رشد نمیکند و ساقه آن نسبت به بقیه نازک تر است. ضمنا من این نهال ها را پشت شیشه (سکوریت) پنجره در سایه و دور از نور مستقیم آفتاب گذاشته ام. یک روز در میان هم آب میدهم و هر روز کنترل میکنم خاک آنها مرطوب باشد و تا حالا هیچ کود یا سمی استفاده نکرده ام. روی بسته خاک برگی که خریدم نوشته بود حاوی کود و سم مورد نیاز گیاهان آپارتمانی. لطفا دوستان راهنمایی کنند چگونه میتوانم نهال های قوی با رشد خوب داشته باشم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام
    این مطلب رو عینا از باشگاه مهندسین ایران و از قول دوست خوب =آرین= که در اونجا مطلب رو نوشتن نقل قول میکنم.
    ==
    این گیاه بومی مناطق گرمسیر آسیاست.حدود 40 گونه و تعداد زیادی دورگه دارد.گیاهی ریزوم دار با ساقه های هوایی ضخیم و کوتاه و برگهای بزرگ و اویزان که رنگ آنها متفاوت می باشد.دارای گل آذین اسپادیس که گل آن جالب نمی باشد و در تابستان بر روی گیاه ظاهر می شود.
    نور:متوسط
    حرارت:زیاد. حداقل 16-19 و حداکثر30 درجه سانتی گراد
    رطوبت:90-70 درصد
    pHخاک:قلیایی حدود 8-7
    ازدیاد:پاجوش و قلمه ریزوم
    کود: هر 2 هفته یکبار از بهار تا اواخر تابستان 2 گرم در لیتر
    خاک: مخلوطی از خاکبرگ و کود حیوانی و ماسه به نسبت مساوی.
    ضمنا چند تکه ذغال چوب برای جلوگیری از اسیدی شدن خاک به خاک اضافه میشود

=
    موفق باشید. امین رخ
    من یه بابا آدم دارم، ساقه هاش مدام آویزونن، عفته ای یه بار بهش آب میدم، دو هفته یه بار هم کریستابیوم آبی، اما بی حال به نظر می رسه، برگ هاش آویزون و نرم موندن و تا به حال 3 تا از برگ هاش کنده شدن. چه کار باید بکنم؟

در آغاز فعالیت pink eli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام سلام سلام به همه دوستان عزيز
    من از صفحه اول اين موضوع (نگهداري از گلهاي آپارتماني) رو خوندم تا رسيدم به اينجا كه ديگه همه پستها تمام شد، واقعا دست همگي درد نكنه، فوق العاده بود، و حسابي از مطالب و پرسش و پاسخ هاتون استفاده كردم، من هم توي خونه گل و گياه نگهداري مي كنم و با تمام وجود دوستشون دارم، همين روزا ازشون عكس مي گيرم و واستون مي زارم.
    به اميد ديدار

در آغاز فعالیت pink eli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام
    من به طور تجربي مي دونم كه اگر ريشه هاي گياه از خاك بزنه بيرون دو حالت داره:
    1- يا جاي گياه كوچيكه و بايد گلدونشو عوض كني (كه اين مي تونه علت رشد كمش هم باشه)
    2- يا خاك خيلي سفت و فشرده اي داره و براي همين گياه احساس خفه گي مي كنه كه در اين صورت بايد با يك وسيله اي مثل چنگال خاك روي گلدون رو تكون بدي (شخم بزني) ولي خيلي با ملاحظه كه به ريشه ها صدمه وارد نشه.
    خوش باشي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    دیفن باخیا را در چه ماده ای باید ریشه دار کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •