تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 524 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام.من قوانين انجمن رو تو اين مورد نديده بودم.گرچه فارسي نوشتن يك قانون است و بايد رعاين بشه اما بهتره كه كمك كردن رو تو اولويت بزاريم تا ايراد گرفتن و با تذكري مشكل رو حل كنيم.بگذريم...
    اين چزء قوانين انجمنه كه كسي بتونه اصلا پستي ارسال كنه كه عضو هست و شما چون عضو شدي بايد ابتدا قوانين رو مطالعه و اجرا كني به اين ميگن اولويت نه به جواب دادن زودتر (اول قوانين بعد ارسال پاسخ)

شما بهتره قبل از هرگونه پست دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه كنين تا از اين به بعد با مشكلي مواجه نشين

در ضمن اون پست فينگليش شما هم پاك شد

مشكل اينجاست كه دو كامپيوتر يكسان تحت شبكه يكسان و os يكسان و كلا شرايط مشابه هستيم(البته تا اونجا كه من ديدم)
    يك فايل اكسل كه توش ماكرو داره تو يك كامپوتر اجرا ميَشه اما تو كامپيوتر ديگه تو همون شبكه اجرا نميشه و ايراد امنيتي مي گيره. از طريق ابزار ماكرو قابليت امنيت رو روي حداقل گذاشتم اما باز اجرا نميشه.اما وقتي اين فايل در كامپيوتر share ميشه همين فايل از طريق كامپيوتر قبلي اجرا مي شه .يعني برنامه مشكلي نداره و هرچي هست تو تنظيمات كامپيوتر دوم هست. در ضمت آنتي ميروس هم يكسان هست و تحت شبكه هستن. ديگه چي به نظرتون مي رسه؟

از پيغام خطايي كه دريافت مي كنيد يه عكس قرار بديد تا بهتر مشخص بشه

و درصورت امكان هم قايلتون رو بذاريد تا چك كنم

موفق باشي

2. 2 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام.من قوانين انجمن رو تو اين مورد نديده بودم.گرچه فارسي نوشتن يك قانون است و بايد رعاين بشه اما بهتره كه كمك كردن رو تو اولويت بزاريم تا ايراد گرفتن و با تذكري مشكل رو حل كنيم.بگذريم...

مشكل اينجاست كه دو كامپيوتر يكسان تحت شبكه يكسان و os يكسان و كلا شرايط مشابه هستيم(البته تا اونجا كه من ديدم)
    يك فايل اكسل كه توش ماكرو داره تو يك كامپوتر اجرا ميَشه اما تو كامپيوتر ديگه تو همون شبكه اجرا نميشه و ايراد امنيتي مي گيره. از طريق ابزار ماكرو قابليت امنيت رو روي حداقل گذاشتم اما باز اجرا نميشه.اما وقتي اين فايل در كامپيوتر share ميشه همين فايل از طريق كامپيوتر قبلي اجرا مي شه .يعني برنامه مشكلي نداره و هرچي هست تو تنظيمات كامپيوتر دوم هست. در ضمت آنتي ميروس هم يكسان هست و تحت شبكه هستن. ديگه چي به نظرتون مي رسه؟
    مشكل عجيبيه. نبايد اينجوري باشه. من مشكل اجرا نشدن ماكروها رو زماني دارم كه ماكروي نوشته شده با اكسل 2003 رو ميخوام با 2007 اجرا كنم. شما روي اين دو سيستمي كه گفتيد مطمئنيد هر دوتاشون از اكسل با ورژن مشابه استفاده مي كنند؟ مثلاً يكيشون 2002 و ديگري 2003 نيست؟

ورژن آفيس خودتون رو در اين قسمت مي تونيد ببينيد:
    Control Panel> Add/Remove Programs> Microsoft Office> Click here for support information

يه سري هم توي خود اكسل به اينجا بزن:
    Help> About> Disabled Items

ببين چيزي توي فهرست هست يا نه. اگه چيزي نبود، پيغام خطا رو بگذار تا يه فكري بكنيم.

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام دوستان من با SORT کردن مشکل پیدا کردم قبلا اینطوری نبود .

مشکل : الان هر چی سورت می کنم اون قسمت بالایی که نمی خوام قاطی بشه هم جزو سورتی ها حساب میشه و اونم میاد توی لیست .

لیست من یه لیست فیلم هست که اون بالا نوشتم Name, DVD Number و .. که می خوام همیشه ثابت باشه ، اوائل هیچ مشکلی نبود ولی امروز هر چی سورت رو میزنم اون هم میاد باهاشون داخل لیست .

اینم بگم که من اون رو فریز کردم وجای سطر ثابت هست ولی محتویات داخل اون توی هر بار سورت عوض میشه .

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام دوستان من با SORT کردن مشکل پیدا کردم قبلا اینطوری نبود .

مشکل : الان هر چی سورت می کنم اون قسمت بالایی که نمی خوام قاطی بشه هم جزو سورتی ها حساب میشه و اونم میاد توی لیست .

لیست من یه لیست فیلم هست که اون بالا نوشتم Name, DVD Number و .. که می خوام همیشه ثابت باشه ، اوائل هیچ مشکلی نبود ولی امروز هر چی سورت رو میزنم اون هم میاد باهاشون داخل لیست .

اینم بگم که من اون رو فریز کردم وجای سطر ثابت هست ولی محتویات داخل اون توی هر بار سورت عوض میشه .
    سلام دوست عزيز

شما از منوي Data گزينه Sort رو بزن و از اونجا بهش بگو كه سر ستون هم داشته باشه يعني گزينه Header Row

اون موقع با عنايت به وجود سر ستون مرتب سازي انجام ميشه

6. 2 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ممنون wordist جان نشد .

آخه مشکلم اینه که اون سر ستون توی سطر سوم هست .

یه نگاه به این عکس بنداز .

بعدش چرا الان اینطوری شده تا دیروز اینطوری نبود ف میفهمید الان خنگ شده !

می خوام وقتی سورت می کنم اون سطری که DVD , Name , .. هست ثابت باشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Farzad_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

14 چطوری چند تا فرمول در یک حونه در اکسل بنویسم

با سلام
    من میخوام در اکسل و در یک سلول 2 یا چند تا فرمول بنویسم
    مثلا 3 تا شرط برای If بذارم
    مثلا اگر سلول A5=20000 بود در سلول A7 حرف A درج بشه
    و
    اگر سلول A5=30000 بود در سلول A7 حرف B درج بشه
    و
    اگر سلول A5=40000 بود در سلول A7 حرف D درج بشه

من تونستم شرط رو بوسیله فرمول If برای یکی از حالتها ایجاد کنم . مشکل اصلی من اینه که نمی دونم فرمول ها رو چطوری از هم جدا و ارتباط بدم. یعنی در یک سلول چطوری چند تا فرمول بنویسم.
    ممنون می شم اگه راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون wordist جان نشد .

آخه مشکلم اینه که اون سر ستون توی سطر سوم هست .

یه نگاه به این عکس بنداز .

بعدش چرا الان اینطوری شده تا دیروز اینطوری نبود ف میفهمید الان خنگ شده !

می خوام وقتی سورت می کنم اون سطری که DVD , Name , .. هست ثابت باشه .
    يا بايد اون سرستون رو بياري رديف اول يا هر بار ميخواي سورت كني، ابتدا تمام خانه هايي رو كه ميخواي سورت بشوند انتخاب و سپس دكمه سورت را بزني.

مي توني سرستون رو بياري رديف اول، ارتفاعش رو يه كم بيشتر كرده و اون آدرس ايميل و شماره تلفن رو به جاي اين كه داخل خود رديف بنويسي به صورت عكس در بالاي رديف اول قرار بدي.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

يا بايد اون سرستون رو بياري رديف اول يا هر بار ميخواي سورت كني، ابتدا تمام خانه هايي رو كه ميخواي سورت بشوند انتخاب و سپس دكمه سورت را بزني.

مي توني سرستون رو بياري رديف اول، ارتفاعش رو يه كم بيشتر كرده و اون آدرس ايميل و شماره تلفن رو به جاي اين كه داخل خود رديف بنويسي به صورت عكس در بالاي رديف اول قرار بدي.
    ممنون جاوید جان

راه نداره که همینطوری باهاش کار کنم ؟

آخه اینطوری نبود و هیچ مشکلی من نداشتم ، دیروز یه سری اسم فیلم و رو از یه لیست دیگه کپی پیست کردم و بعد از اون هر کار می کنم سورتش بهم میریزه .

یعنی نمیشه به این اکسل فهموند که سر ستون رو از ردیف سوم در نظر بگیره ؟

ایست رو هم میزارم اگه تونستی روش کاری کنی که خیلی ممنون میشم .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوستان بالاخره مشکلم به وسیله Data.Sort حل شد ولی اینطوری من هر دفعه باید از اونجا برم و نمی تونم از توی نورا استاندارد اون گزینه Sort رو فشار بدم .

آخه توی حالت پیش فرضش گزینه No Hedear Row انتخاب شده این رو چی کار می تونم بکنم ؟

نمی دونم چرا قبلا همچین مشکلی نداشتم !!!

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام
    من میخوام در اکسل و در یک سلول 2 یا چند تا فرمول بنویسم
    مثلا 3 تا شرط برای If بذارم
    مثلا اگر سلول A5=20000 بود در سلول A7 حرف A درج بشه
    و
    اگر سلول A5=30000 بود در سلول A7 حرف B درج بشه
    و
    اگر سلول A5=40000 بود در سلول A7 حرف D درج بشه

من تونستم شرط رو بوسیله فرمول If برای یکی از حالتها ایجاد کنم . مشکل اصلی من اینه که نمی دونم فرمول ها رو چطوری از هم جدا و ارتباط بدم. یعنی در یک سلول چطوری چند تا فرمول بنویسم.
    ممنون می شم اگه راهنمایی کنید
    كافيه در خانه َA7، از دستور If تو در تو استفاده كنيد. يعني به جاي قسمت Value If False يك گزاره شرطي ديگه بذاريد. مثل اين:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by javad2625; 23-02-2008 at 01:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •