اگه اشتباه نکنم اون مدلی که من گفتم ساپورت Vista ready داره ، اگه درست میگم لطف کنید بگید کارش چیه
ربطی به ویندوز ویستا داره ؟
اگه اشتباه نکنم اون مدلی که من گفتم ساپورت Vista ready داره ، اگه درست میگم لطف کنید بگید کارش چیه
ربطی به ویندوز ویستا داره ؟
سلام
من خودم قديم با اينتل خيلي حال مي كردم ولي از چند وقت پيش و استفاده از سري جديد Cpu Amd X2 نظرم به كلي عوض شد در كل اينو بگم سرعت Amd بيشتر اونم به دلايل زياد از جمله استفاده از L1 Cache بالاتر نسبت به اينتل و اينكه سرعت اين نوع حافظه بالاتر از L2 Cache و اينكه ديگه مشكل گرماي قديم رو نداره و بر طرف شده و استفاده از مس به جاي آلمينيوم كه سرعت انتقال اطلاعات رو بيشتر مي كنه
تغییر به مس از آلومینیم که دلیله کم شدن گرماش نیست عزیز ...
معماری مهمه ....
بعدش هم اینتل توی Core 2 های خودش AMD رو عقب گذاشت ;-)
به نظر من باید اول بفهمید مورد استفاده ی شما چیه بعد تصمیم بگیرید . مثلا cor2 دو هسته ایه و برای کارهای بسیار سنگین به درد می خوره نه برای بازی و تایپ . پس همه چیز به مورد استفاده بستگی دارد .
سلام
شمرمنده ها من نيدانم كل سيستممو كجا بايد بذارم برا نقد والا من امروز يه مشخصات سيستم برا خريد گرفتم سي پيو 4000 amdبود اين سي پيو خوبه؟
تو چه رنج قيمتي cpu مي خواي.
قيمت بديد شايد بهتر از اين پيشنهاد شد.
همين 4000 خوبه.
سلام
اولا خيالت از AMD كاملا راحت باشه .
دوما همين جا توي فروم خريد و فروش يه تايپيك باز كن و حداكثر بودجه را بيان كن تا بهتر بتونيم بهت كمك كنيم .
من 150 تا 180 پول دارم میخواهم cpu بخرم
اگر ممکنه کمکم کنید اگه میشه 45nm اگه نمیشه دوهسته ای
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)