یکی از راههایی که انسان میتونه قدرت فکر و انرزیه خود رو بالا ببره تمرینات روحیه
تمرینات روحی انواع زیادی داره ولی پایه و اساس تمامی این تمرینات بر دو چیزه تمرکز کردن و دستیابی به گنجینه اصرار یا همون ضمیر ناخودآگاه
در اینجا باید یک مقدار درباره ضمیر آگاه و ضمیر ناخود آگاه توضیح بدم
ضمیر آگاه همان ضمیریه که شما که مشغول خواندن این مطلب هستید مطالب در آن جای میگیره
این مطالب بعد از مدتی از ضمیر آگاه شما به ضمیر ناخودآگاه شما منتقل میشه تمام اتفاقات ومساعلی که برای ما میافته بعد از مدتی از یاد ما میره ولی در حقیقت به ضمیر ناخودآگاه ما انتقال پیدا کرده و از بین نرفته
ضمیر ناخودآگاه ما توان انجام دادن هر درخواستس رو داره به شرط اینکه با تمام وجود یک چیزی رو بخواهیم
حالا برای اینکه ما بتونیم به ضمیر ناخودآگاه خودمون نزدیک بشیم احتیاج به این داره که بدی ها رو از خودمون دور کنیم مثل
کینه
نفرت
خشم
دروغ گویی
اگه ما بتونیم تمام فکر های منفی که باعث تولید انرزی منفی میشه رو از خودمون دور کنیم دستیابی به ضمیر ناخود آگاهمون آسون تر میشه وهر خواسته ای که داشته باشیم انجام میشه
شاید شنیده باشید که میگن از بس که طرف خوش قلبه خدا هر چیزی میخواد بهش میده
در حقیقت خدا قبلا قدرتی به خود انسان داده که اگه انسان بتونه ازش استفاده کنه به خواسته هاش میرسه
سعی کردم بصورت خیلی خلاصه توضیحیاتی درباره ضمیر ها داده باشم
حال میرسیم به یک تمرین روحی
یکی از این تمرینات مدیتیشن یا به زبان خودمون عبادت نام داره و انواع مختلفی داره
من یک راه ساده رو به شما یاد میدم اگه درست تمرین کنید خواهید دید که چه احساس خوبی بهتون دست میده
تمرین به این صورته
1-محل مناسب را انتخاب کنید که در آنجا ارامش داشته باشید در یک زمان مناسب که مشغله ذهنی نداشته باشید
2-لباس راحتی به تن کنید که جریان خون به راحتیجریان داشته باشد
3-به پشت دراز بکشید بهتره برای راحتیه بیشتر یک بالش زیر زانو بزارید
4- شروع کنید به تنفس عمیق به طوری که با هر دم حدود 5 ثانیه هوا را داخل ریه ها کنید وهنگام بازدم خیلی سریع هوا رو از ریه ها خارج کنید انقدر این کار رو انجام بدید تا احساس گرما در سر و گردنتون بکنید
5- پلکهاتون رو ببندبد
6-در این زمان باید تمامی اجزاع بدنتون رو شل و بی حس کنید به این صورت که به خودتون تلقین کنید که با هر نفسی که میکشم
پلک های من شل و سنگین میشه و نوان باز کردن چشمهامو ندارم می تونید برای این کار یک شماره هم بزارید مثلا به خودتون تلقین کنید با 10 دم و باز دم وقتی به شماره ده رسیدم توان باز کردن چشمهامو ندارم
برای سر وگردن هم همینطور و کلیه اجزاع بدن از قبیل دست و پا شکم کمر شانه ها و....
همین تلقین رو به ترتیب انجام میدید تا هیچ کدوم از اعضای بدنتون رو نتونید حرکت بدید و کاملا شل شده باشند
7-در این زمان شما باید یک تصویر ذهنی برای خودتون به تصویر بکشید برای این کار مینونید
یکی از جاهایی که قبلا دیدید و دوست داری اونجا باشید رو به تصویر بکشید یا حتی یک منظره خیالی که خودتون دوست دارید و یا منظرهای کهدر یک تابلوی عکس یا نقاشی دیدید رو برای خود تجسم کنید
8-هر منظرهای رو برای خودتون تجسم کردید خودتون رو داخل اون منظره احساس کنید سعی کنید تمام جزعیات اون منظره رو تجسم کنید
در اوایل این تصویر ذهنی مدام در حال فرار کردنه باید باهاش مقابله کنید و نگذاری تصویر از ذهنتون خارج بشه به هیچ چیزی به غیر از اون منظره فکر نکینید در اون منظره قدم بزنید اگر منظرتون کنار دریاست سعی کنید امواج دریا رو با صداهاش تجسم کنید
9-اگر تونستید این کار رو کامل انجام بدید همون جوری که منظره رو تجسم کردید و خودتون در اون فضا هستی شروع کنید به تلقین کردن
مثلا به خودتون تلقین کنید که هوای پاکی که در اینجا تنفس میکنم به تمام سلولهای بدنم سلامتی میده
یا تلقین کنید که با هر نفسی که میکشم انرزی مثبت دنیا رو در خودم جمع میکنم و با هر بازدم ناراحتی ها و انرزی های منفی رو از خودم دور میکنم ویا هر تلقین مثبتی که خودتون خواستید
10-حالا موقع برگشتنه برای این کار از اون فضا میاید بیرون خودتون رو اونجایی که دراز کشیدید حس میکنید
به همون شکلی که عضلات خودتون رو شل و بی حس کردید به صورت عکس از اون حالت در میارید وقتی کاملا به حالت طبیعی برگشتید چشماتون رو آروم باز میکنید
بعد میبینید که چه احساس خوبی بهتون دست میده
این تمرین رو 3 بار در هفته انجام بدید هر تمرین هم بیشتر از 20 تا 30 دقیقه انجام ندید