روان اجرا میشه دیگه؟
پس رو سیستم کار می کنه
منم6200 دارم
مرسی از اطلاعات
راحت شدم
روان اجرا میشه دیگه؟
پس رو سیستم کار می کنه
منم6200 دارم
مرسی از اطلاعات
راحت شدم
یه خوبی این بازی و ورژن های قدیمیش اینه که تنظیمات گرافیکی زیادی داره که برای کارت گرافیک های پایین خوب جواب میده .
راستی یه سئوال :
چرا انقدر مراحل بازی کمه ؟ یکمی مشکوکه . من هنوز Call Of duty 2 رو تموم نکردم !( انقدر مرحله داره )
سلام،
آخه COD 2 در زمان جنگ جهانی دوم بود و بازی در جریان چند سال بازگو میشد. تازه تو نسخه ی دوم اسلحه ها زیاد پیشرفت نداشتن و نمیشد تو چند هفته یه منطقه رو گرفت.... تو این زمونه با وجود بمب افکن B-52 و یا مثلا هواپیمای چند منظوره ای مثل AC-130 و سربازان تعلیم دیده، حمله به یه منطقه و گرفتن اون کار چندان سختی نیست!! پس اگه بخواییم کمی realistic به قضیه نگاه کنیم، این جنگ نباید زیاد طول بکشه...!
موفق باشی
بله حرف شما هم درست هست ولی سازنده ها باید به این فکر هم میوفتادند !!!
ولی خداییش باحالترین مرحله همون مرحله ی اول داخل کشتی بود ! خیلی باحال بود . وقتی همشون خوابیده بودند میری قتل عامشون میکنی !
راستی چه اتفاقی توی کشتی افتاد ؟ در مسیر برگشت ؟
اون کی بود که Al Asad کشتش ؟
اول بازی در آخر مرحله هواپیماهای به احتمال زیاد روسی به کشتی حمله و باعث غرقش شدند.
اونی که Al-Asad کشتش رئیس جمهور بود.
باید با دکمه vبا چاقو بزنیش
بازي چند تومانه؟
آره! اون مرحله ی اولی خیلی زیبا کار شده بود! تازه جاهای قشنگش مونده! برس به مرحله ی All ghilled up تا متوجه ی هیجان بی نهایت بشی!! در ضمن اونی که Al-Asad کشتش، پرزیدنت Al-Fulani بود! ( رئیس جمهور عراق! )
موفق باشی
تو call of duty 4 تو act2 مرحله سومش گير كردم كمك كنيد
اونجا كه بايد منتظر موند تا هلي كوپتر برسه و اون كاپيتانه هم زخمي رو زمين افتاده . يه خلوار دشمن حمله ميكنن ، هر كاري ميكنم نميتونم از پسشون بر بيام چكار كنم كمك كنيد .
مرحله اولش به معنای کامل ماست بود.من روی هم 10 نفرم نکشتم.کلا آسون میرسه بازی.من تاحالا cod بازی نکرده بودم ولی بازم برام آسون بود.اگر وقت کنم روزی یک مرحلشو میرم!!
گرافیکش حیرت انگیزه.مخصوصا همون جایی که یارو رو میکشن اما حیف چهره عراقیا رو بد نشون دادن.فقط تنها چیزی که بهم امید میده اینه که هیچ عراقی ای از این بازی خبر نداره.فکر کنین یک روز در مورد ایران ساخته شه.چه خواهند کرد مردم!!خیلی نامردن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)