تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 42 اولاول ... 26323334353637383940 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 411

نام تاپيک: Resident Evil 3: Nemesis

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

دقیقا مثل من /...من خودم n بار رفتمش...داییم هم 10 بار و ایون یکی داییم هم 5 بار هر سری هم پیششون میشستم بازی میکردیم..اصلا تو خاندان ما اویل از جایگاه خاصی برخورداره ...طوری که خونه مادربزرگم من میشستم اویل میزدم ناخوداگاه جفت داییهام که 40 و 54 سالن میومدن پاش و هی سیگار دود میکردن و ادامه ماجرا رو دنبال میکردن
    این سری های 5-6 هم تا صدای اویل میان اگه باشن میان میشینن پاش
    جالبه

2. 4 کاربر از MILIN3M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tatu_mail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یه Wii بخر بشين 1 و زیرو رو دوباره برو که باز سازی شدن به اسم Resident Evil Archives،دو و سه هم به زودی باز سازی میشن واسه این کنسول.

سلام دوست عزیز
    خوشبختانه احتیاج به wii نیست
    با یه شبیه ساز که اسمش دلفین توپ میتونی بازی کنی
    من اویل زیرو را 2 ماه پیش بازی کردم الانم دارم اویل Remake رو بازی میکنم واقعا سبکش جذاب مثل گذشته باقی مونده همینطور که میدونی
    مثل این اویل جدید های بی خود نیست

دوستاران اویل میتونن دانلود کنن و لذتشو ببرن تو تاپیک ها سرچ کنید Resident evil remake میاد

4. 2 کاربر از tatu_mail بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه orgimagi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    دقيقا همينجا !!!

پيش فرض

يادش بخير سري 2 و 3 عجب بازي هاي فكري و ترسناكي بود سري 4 و 5 كه خيلي بيخود بود با اين غول هاي مسخرش
    واقعا يادش بخير تو سري بازي هاي 2 و 3 به هزار زحمت ميرفتي يه چرخ دنده پيدا مي كردي وقتي سر جاش كار مي زاشتي تازه متوجه ميشدي اين چرخ دنده بايد با دو چيز ديگه قاطي بشه تا كار كنه ! واقعا يادش بخير !

6. 2 کاربر از orgimagi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

دوستان لطفا بحث راجع به رزیدنت اویل های دیگه رو توی این تاپیک مطرح نکنید. اینجا تاپیک رزیدنت اویل 3 هست.

ممنون

آخر فروم باز Angel Of Darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Dark Corners of The Earth

پيش فرض

اویل 3 رو که با برو بچ تو کلوب بازی میکردیم یادمه برای باز کردن الماس اول اون آبیه یه کد داشت که باید استار کاردو تو کامپیوتر میزدی تا کدو بهت بده و کد تو دو بازی مختلف عوض میشد کلا 2 بار بیشتر عوض نمیشد ما هم که زبانمون خوب نمیدونستیم باید استارکاردو تو کامپیوتر بزنیم تا کد الماسو بده مینشستیم با همه بچه های مدرسه
    که رمز در گاو صندوقو بشکنیم هرکی یه کد 4 رقمی میگفت تا بلاخره کدش در بیاد ساعتها طول میکشید اما هیچی یه هیچی
    یکی از کدا 0131 بود پیش شماره رشت اونیکیم یادم نیست

9. 3 کاربر از Angel Of Darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

یکی از سخت ترین قسمتاش یادمه تو یه آزمایشگا بودیم...بعد جلو یه دستگاه کامپیوتری میرفتیم... باید یه سری چیزا رو جور در میووردیم...یادمه اونجاش واقعا سخت بود..
    یکی از قسمتای باحالشم که یه کم سخت بود اون آهنگی بود که باید با پیانو آهنگ میساختیم....

یادش بخیر...

11. 3 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اویل 3 رو که با برو بچ تو کلوب بازی میکردیم یادمه برای باز کردن الماس اول اون آبیه یه کد داشت که باید استار کاردو تو کامپیوتر میزدی تا کدو بهت بده و کد تو دو بازی مختلف عوض میشد کلا 2 بار بیشتر عوض نمیشد ما هم که زبانمون خوب نمیدونستیم باید استارکاردو تو کامپیوتر بزنیم تا کد الماسو بده مینشستیم با همه بچه های مدرسه
    که رمز در گاو صندوقو بشکنیم هرکی یه کد 4 رقمی میگفت تا بلاخره کدش در بیاد ساعتها طول میکشید اما هیچی یه هیچی
    یکی از کدا 0131 بود پیش شماره رشت اونیکیم یادم نیست
    اینا کدهایی هستن که خودم باهاشون مواجه شدم :
    0131
    0141
    0352
    0411
    0513
    4011
    4312
    5312

یکی از سخت ترین قسمتاش یادمه تو یه آزمایشگا بودیم...بعد جلو یه دستگاه کامپیوتری میرفتیم... باید یه سری چیزا رو جور در میووردیم...یادمه اونجاش واقعا سخت بود..
    یکی از قسمتای باحالشم که یه کم سخت بود اون آهنگی بود که باید با پیانو آهنگ میساختیم....
    یادش بخیر...
    احتمالا آخرین معما رو میگی که یه دستگاه تست نمونه آب هست. من خیلی ازش خوشم می اومد. درسته سخت بود ولی واسه حل کردنش راه داش : باید سه تا نوار رو طوری تنظیم میکردی که حاصل جمعشون نوار سه طبقه پایینی رو تشکیل میدادن. کلید حل معما هم نوار پایینی بود که باید به قسمت های کاملا خالی و کاملا پرش دقت بکنی. صداش هم مثل قفل قاب صندوق پول هست ...
    در مورد دستگاه ملودی هم باید اول بری زیر پله ها توی طبقه پایین یه جعبه ملودی کوچیک هست باید به اون گوش بدی تا آهنگ درست رو بشنوی. طرف دیگه پله ها هم یه جبعه ملودی دیگه هست که آهنگ غلط رو اجرا میکنه!

13. 5 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

احتمالا آخرین معما رو میگی که یه دستگاه تست نمونه آب هست. من خیلی ازش خوشم می اومد. درسته سخت بود ولی واسه حل کردنش راه داش : باید سه تا نوار رو طوری تنظیم میکردی که حاصل جمعشون نوار سه طبقه پایینی رو تشکیل میدادن. کلید حل معما هم نوار پایینی بود که باید به قسمت های کاملا خالی و کاملا پرش دقت بکنی. صداش هم مثل قفل قاب صندوق پول هست ...
    در مورد دستگاه ملودی هم باید اول بری زیر پله ها توی طبقه پایین یه جعبه ملودی کوچیک هست باید به اون گوش بدی تا آهنگ درست رو بشنوی. طرف دیگه پله ها هم یه جبعه ملودی دیگه هست که آهنگ غلط رو اجرا میکنه!
    آره.فک کنم همونی بودد که گفتی..چون یادمه آخرای بازی هم بود..من اون موقه اصلا نمیدونستم یه راه واسه حل کردنش بود..انقدر شب و روز با اون یه تیکه ور رفتم تا بالاخره شانسی درست شد...

15. 2 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان.من توی بازی رزیدنت اویل 3 چند جاش گیر کردم و از دوستانی که رزیدنت اویل بازی میکنند خواهشمندم جواب منو بدن.خوب شروع میکنم:
    1-یه ترن هست که هم فیوز میخواد هم بنزین و هم کابل .کابل رو جور کردم اما بنزین و فیوز مونده.اینارو از کجا پیدا کنم؟
    2-یه آسانسور هست که باتری میخواد.اون باتری رو از کجا بیارم؟
    ممنون

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام دوستان.من توی بازی رزیدنت اویل 3 چند جاش گیر کردم و از دوستانی که رزیدنت اویل بازی میکنند خواهشمندم جواب منو بدن.خوب شروع میکنم:
    1-یه ترن هست که هم فیوز میخواد هم بنزین و هم کابل .کابل رو جور کردم اما بنزین و فیوز مونده.اینارو از کجا پیدا کنم؟
    2-یه آسانسور هست که باتری میخواد.اون باتری رو از کجا بیارم؟
    ممنون
    دمت گرم بابا یه اکانت باز کردی فقط به عشق اویل سه؟!

همه کیف اویل سه به این هست که خودت معماهاش رو حل بکنی! یه کمی زور بزن شاید خودت تونستی پیداشون بکنی.

محتوای مخفی: یه کم راهنمایی برای رهیافت 

هندل زنگ زده (داخل اتاق سیو کوچیک) -» آچار فرانسه (داخل قطار) -» تعمیرگاه ماشین (انتهای محوطه پمب بنزن) -» بنزین 1 (داخل کمد)

تندیس کتاب (بر روی دست مجسمه) -» تندیس قطب نما (محوطه بیرون رستوران) -» باطری (پشت مجسمه) -» آسانسور -» فیوز (نیروگاه برق)

آچار فرانسه -» لوله آب (نزدیک محوطه اتوبوس) -» شیر آب آتشنشانی (در مجاورت آتش) -» بنزین 2

18. این کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •