تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 1667 اولاول ... 2632333435363738394046861365361036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------

من این بازیه کینگ کونگو با هر بد بختی بود اجرا کردم ولی با وجودی که v.g.a منو سلپورت میکنه اول بازی بعد از انتخاب language یه پیغام ارور می ده و میاد بیرون.

به نظر شما مشکل از کرکه یا سیستم؟؟؟

من دقیقا مثل prince of persia 3 کرکش کردم.

متن error هم فقط می گه an unknown error...

حـــــرفـه ای OMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

6

نقل قول نوشته شده توسط ehsan30
    با توجه بگفته شما من فقط 2 تا بازي را نتونسم با اين گرافيك اجرا كنم
    1-سالنت هيل 4
    2-انيموشا 3
    درضمن رم من 512 و سي پيو من 1.7 سلرونه
    خب احسان جان به این میگن ضعف کارت گرافیک یک کارت گرافیگ عالی باید تمام بازیها رو به صورت high quality و بدون هیچ مشکلی در رزولیشن های بالا اجرا کند.
    اینکه کارت شما بازیها رو اجرا میکنه دلیل نمیشه که کارت خوبی برای اجرای بازی باشه چون قطعا یک سری از بازیها رو به صورت low quality اجرا میکنید و به صورت slow motion اجرا میکنید که به این نمیگویند کارت گرافیک خوب
    یک سری از بازیها هستند که سری کارت شما یعنی geforce mx نمیتونه اونها رو اجرا کنه

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hobgoblin
    --------------------------------------------------------------------------------

من این بازیه کینگ کونگو با هر بد بختی بود اجرا کردم ولی با وجودی که v.g.a منو سلپورت میکنه اول بازی بعد از انتخاب language یه پیغام ارور می ده و میاد بیرون.

به نظر شما مشکل از کرکه یا سیستم؟؟؟

من دقیقا مثل prince of persia 3 کرکش کردم.

متن error هم فقط می گه an unknown error...
    با سلام
    میتونی اروری که میده رو عکسشو بذاری
    بعد مدل کارت گرافیکتون رو هم بگین

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

آقا امید سلام می خواسنم یا تشکر فقط بابت اون همه سوالام بکنم من سی دی جدید اكس پي رو گرفتم تمام مشكلاتم فعلا كه حل شد فداتتتتت

در آغاز فعالیت sdg_hardware's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض یه مشکل اساسی

من در مورد بازی های black and white 2 و the matrix:pah of neo مشکل دارم. مشکلمم در مورد اجراشونه . بعد از اینکه ایمیج بازی ها رو تو دمون مونت می کنم بازی رو نمی خونه و میگه که سی دی بازی رو بزارم. من اینو با چن تا از دوستام مطرح کردم و همه گفتن که سیم برق سی دی رامتو در بیار. این کارو هم کردم ولی نتیجه ای ندلشت. حالا شما کمکم کنید و بگین که چطور می تونم این بازی ها رو اجرا کنم(البته sd4hide رو هم امتحان کردم)

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

داداش امید یه سوال دیگه برای اجرای بازی اس1لینتر سل حتما باید درایت Ntfs باشهههههههههههههه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط sdg_hardware
    من در مورد بازی های black and white 2 و the matrix:pah of neo مشکل دارم. مشکلمم در مورد اجراشونه . بعد از اینکه ایمیج بازی ها رو تو دمون مونت می کنم بازی رو نمی خونه و میگه که سی دی بازی رو بزارم. من اینو با چن تا از دوستام مطرح کردم و همه گفتن که سیم برق سی دی رامتو در بیار. این کارو هم کردم ولی نتیجه ای ندلشت. حالا شما کمکم کنید و بگین که چطور می تونم این بازی ها رو اجرا کنم(البته sd4hide رو هم امتحان کردم)
    با سلام من برای ماتریکس کرک no cd بازی را برای دانلود میزارم بعد از اینکه دانلود کردین فایل زیپ شده را اکستراک کرده و فایل کرک که با پسوند exe هست را به پسوند bin تبدیل کنین و در محل نصب بازی کپی کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جفتش یکیه هر کدومو بگیری فرق نداره

در مورد black & withe 2 این بازی کرک نداره ولی یه فیک ایمیج برای بازی هست که من اینو برای شما میزارم شما دانلود میکنین و در درایو مجازی دائمون تولز مونت میکنین و بازی را اجرا میکنین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط piishii
    داداش امید یه سوال دیگه برای اجرای بازی اس1لینتر سل حتما باید درایت Ntfs باشهههههههههههههه ؟
    سلام خوبی عزیز
    اگر که ایمیج بازی به صورت یک تیکه باشد و پارت پارت نشده باشه باید فرمت درایوتون ntfs باشه که معمولا همینطوری هست.
    ولی در همه موارد اینطوری نیست بعضی ها هم هست که بر روی fat32 نیز نصب میشود

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام دوباره . این بازی Splinter داره اشک منو در میاره دیگه ! من اون کاری که کردی امید جان کردم . سیمارو هم کشیدم و وقتی ویندوز میاد بالا یه درایو بیشتر ندارم اما بازم قبل از بازی کد رو از من قبول نمیکنه ! یه چیزی اونم اینکه نصب و گرفتن ایمیج از بازی رو قبل از اینکه ویندوزمو عوض کنم انجام دادم و بعد از عوض کردن دوباره از روی ایمیج قبلی نصب کردم . در ضمن درایوای منم همه Fat32 اشکال از چیه ؟ درایوی که بازی نصب بکنم NTFS یا اینکه دوباره ایمیج بگیرم ! بابا این قفل ها هم در دسری شده بخدا !
    این بارم کمکم کنی ممنونم . امین .

تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط piishii
    سلام دوباره . این بازی Splinter داره اشک منو در میاره دیگه ! من اون کاری که کردی امید جان کردم . سیمارو هم کشیدم و وقتی ویندوز میاد بالا یه درایو بیشتر ندارم اما بازم قبل از بازی کد رو از من قبول نمیکنه ! یه چیزی اونم اینکه نصب و گرفتن ایمیج از بازی رو قبل از اینکه ویندوزمو عوض کنم انجام دادم و بعد از عوض کردن دوباره از روی ایمیج قبلی نصب کردم . در ضمن درایوای منم همه Fat32 اشکال از چیه ؟ درایوی که بازی نصب بکنم NTFS یا اینکه دوباره ایمیج بگیرم ! بابا این قفل ها هم در دسری شده بخدا !
    این بارم کمکم کنی ممنونم . امین .
    امین جان این کار را بکن ببین جواب میده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •