شلام...
نمی دانستم جلد دوم آن هم چاپ شده از یادآوری ممنون... اگر قبلی را جلد یک بنامیم...عالی بود...در شریط روحی خرابی بودم...
و این کتاب....
معرکه بود!
در پناه حق![]()
شلام...
نمی دانستم جلد دوم آن هم چاپ شده از یادآوری ممنون... اگر قبلی را جلد یک بنامیم...عالی بود...در شریط روحی خرابی بودم...
و این کتاب....
معرکه بود!
در پناه حق![]()
حریق در باغ زیتون
گراتزیا دلددا
بهمن فرزانه
فضای داستان مثل بقیه داستان های دلددا بود . سرد و دور در یک محیط دهاتی با موضوعی جالب
اناروزا که عاشق جوئله می باشد با استفانو نامزد می کند و بعد متوجه می شود استفانو عاشق نامادری او نینا بوده است .........
قتل های شهر میل واکی آمریکا
مترجم : مینو بهتاش
داستان در واقع شرح یک ادم کشی مخوف واقعی در امریکاست . داستان مردی که پسر بچه های نوجوان را می فریفت ، می کشت ، قطعه قطعه می کرد و گاهی می خورد .
در کتاب به شرح پرونده و روند پیگیری آن پرداخته است .
وحشتناک بود به خصوص این موضوع که یکی از قربانیان از دستش فرار می کنه و خودش را به پلیس می رسونه اما پلیس متوجه موضوع نمی شه و پسرک را به اپارتمان مرد برمی گردونه
اخر کتاب هم یک بحث روان شناسی در مورد علت وقوع جرم هست
خب خیلی هستن
اولیش همون هری پاتر ه
بعد
مجموعه رمانهای اتیلا
سینوهه
یه کتاب هم بود اسمش نمیدونم شمشیر شیطان بود یا یه همچین چیزی خیلی باحال بود
کتاب پرنده خارزار اثر کالین مک کالو این کتاب نزدیک به 900 صفحه است.این کتاب اینقدر نثر شیوا و دلنشین دارد که خودم این کتاب رو 4بار خوندم.
خلاصه:
این کتاب عشق دختری به نام مگی به یک کشیش بنام رادلف را به تصویر می کشد ولی کشیشان کاتولیک نمی توانند ازدواج کنند ................
یکی از کتابایی که هم دردناک بود هم اموزنده کتاب کوری بود
این کتاب در مورد یه شهر که مردمش با یه کوری واگیر دار همه کور میشن جز یک نفر وابن داستان از زبون اونه و مشکاتی که در شهری اتفاق میوفته که همه ساکنانش کور باشن مثلا از خانه که خارج میشدن دیگه نمی تونستن خانشون رو پیدا کنن
کتاب راز به زیبایی فیلمش
موضوع کتاب رو فکر کنم همه می دونن یه جوراییب حرف امضای من و می زنه
و سلامی...
کتاب پرنده خار زار معرکه است...
خوانده ام...
بی نظیر است...
شاید ده سال پیش بود...
اما هنوز همه را به خاطر دارم...
هم کتاب را خوانده ام و هم فیلمش را دیده ام...
عالیست...
اگر نسخه ی قدیمی آن را بیابید و بخوانید پشیمان نخواهید شد...
در پناه حق![]()
کتاب را من با اسم مرغان شاخسار طرب خیلی خیلی سال پیشش خوندم حدود 12 یا 13 سال پیش اما یادمه منم اون موقع خوشم اومد از کتاب
بیشتر audiobook و از نوع غیر داستانی ګوش میدم ولی خود از اونجایی که اینا هم کتاب هستن یکی از بهترین هاش رو که تاحالا ګوش دادم مینویسم
اسم کتاب The Four Agreements اثری فوق العاده از Don Miguel Ruiz هست ، کتاب بیشتر رو خود شناسی و ازاد کردن خود از بسیار از عقاید غلطی که از کودکی در ما شکل ګرفته تمرکز میکنه ، عقایدی غلطی که کل زندګی ما رو تحت تاثیر قرار داده
پيشنهاد میکنم حتما این کتاب بر بخونین ، یا اګه audiobook رو پیدا کردین اونو ګوش کنین ( audio booke به نظرم خیلی زیبا و قابل فهم تر باشه ) واقعا کتاب بینظیری هست
اګه اطلاعات بیشتر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرزمین باد
گراتزیا دلددا
بهمن فرزانه
کتاب در مورد دختری است که در ماه عسل خود با مردی که در دوران نوجوانی عاشقش بوده است برخورد می کند و .....
مثل بقیه کتاب های دلددا فضای داستان روستایی است ولی برعکس بقیه چندان به خود موضوع پرداخته نشده و توجه بیشتری به ارائه نظریات و جمله ها در قالب یک داستان ساده داشته است
به نظرم به خوبی بقیه داستان های دلدا نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)