دوست عزیز
اول تشکر میکنم که امضای من رو در کمال آرامش به عکسی متحرک و بی ثبات تبدیل کردید
.gif)
!!!!!
برای خرید ساز در تهران میتونید به خیابان جمهوری و خیابان بهارستان مراجعه کنید
خیابان جمهوری بیشتر سازهای غیر ایرانی دارند و خیابان بهارستان تقریبا خیلی کاملتره.
اما برای خرید گیتار خیابان جمهوری تقاطع پل حافظ مناسب تره
دوست عزیز سلام
در مورد رنگ و جنس ساز باید بگم که ، فلز (برنج) در تولید خیلی از ساز ها، اللخصوص ساز های بادی نقش داره.
درصد بزرگی از سازهای بادی دنیا به (بادی - برنجی ) معروف هستند . با توجه به این مساله خیلی بعید نیست که فلوت رو هم از برنج بسازند.
.gif)
من ساکن تهران نیستم اما امروز تهران بودم تو بهارستان قیمت کردم گفتند مدل های چینی از 70 تومان شروع میشه .
شما برای خرید ساز 2 راه دارید
یا اینکه شما عزمتون جزمه برای انتخاب این ساز برای همیشه ، خوب در این صورت بهتره که یه ساز خوب بگیرید یا اینکه از ساز های ارزون قیمت استفاده کنید.
اما من توصیه میکنم شما هر سازی رو که خواستید انتخاب کنید در ابتدا از ساز های گرون شروع نکنید.
چون واقعا این موضوع قابل پیشبینی نیست که بتونید به طور کامل بر ساز مسلط بشید و ممکنه بعدا به هر دلیلی شما مجبور باشید اون ساز رو کنار بگذارید و هزینه ی زیاد شما به هدر میره.
.gif)
مثلا بعضی ها به محض شنیدن صدای پیانو به شدت محو این ساز میشن و هنوز شب نشده یه پیانو به قیمت های بسیار بالا تهیه میکنند و بی خبر از این موضوع هستند که نوازندگی این ساز کار هرکسی نیست
صدا از روح نوازنده بلند میشه ، نه از ساز . نوازنده اگه نوازنده باشه ساز براش مهم نیست
.gif)
(البته نه همیشه
.gif)
)
موفق باشید
یا علی
.gif)