تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 120 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1191

نام تاپيک: بحث و راهنمايی درباره ی انواع آلات موسيقی (قيمت، کاربرد، آموزشگاه‌ها و ...)

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

دوستان و اساتیده همچینی:

میخواستم بدونم تو تهران کجا بورس گیتار هست که برای خرید و دیدن مدل ها و قیمت های مختلف به اونجا ها مراجعه کنیم همی و بسی

Amorphis\1996 - Elegy\08___WEEPER_ON_THE_SHORE.MP3

و همیطور یه سوال کشککی:!

آکوستیک با پاپ و کلاسیک چه فرقی دارند همی؟

دوست عزیز
    اول تشکر میکنم که امضای من رو در کمال آرامش به عکسی متحرک و بی ثبات تبدیل کردید!!!!!
    برای خرید ساز در تهران میتونید به خیابان جمهوری و خیابان بهارستان مراجعه کنید
    خیابان جمهوری بیشتر سازهای غیر ایرانی دارند و خیابان بهارستان تقریبا خیلی کاملتره.
    اما برای خرید گیتار خیابان جمهوری تقاطع پل حافظ مناسب تره

بازم ازت ممنونم
    نمیدونم جریان چیه ولی من یه مدلی دیدم که رنگ طلایی داشت(برنجی بود)
    آیا درست دیدم یا چشمام اشتباه دیده ؟!
    خوبه همینو به احتمال زیاد میگیرم
    ببینم تفاوت قیمتشون به چیه؟ اگه فرق زیادی نمیکنن تا همین 100 تومنیشو بگیرم

دوست عزیز سلام

در مورد رنگ و جنس ساز باید بگم که ، فلز (برنج) در تولید خیلی از ساز ها، اللخصوص ساز های بادی نقش داره.
    درصد بزرگی از سازهای بادی دنیا به (بادی - برنجی ) معروف هستند . با توجه به این مساله خیلی بعید نیست که فلوت رو هم از برنج بسازند.
    من ساکن تهران نیستم اما امروز تهران بودم تو بهارستان قیمت کردم گفتند مدل های چینی از 70 تومان شروع میشه .
    شما برای خرید ساز 2 راه دارید
    یا اینکه شما عزمتون جزمه برای انتخاب این ساز برای همیشه ، خوب در این صورت بهتره که یه ساز خوب بگیرید یا اینکه از ساز های ارزون قیمت استفاده کنید.

اما من توصیه میکنم شما هر سازی رو که خواستید انتخاب کنید در ابتدا از ساز های گرون شروع نکنید.
    چون واقعا این موضوع قابل پیشبینی نیست که بتونید به طور کامل بر ساز مسلط بشید و ممکنه بعدا به هر دلیلی شما مجبور باشید اون ساز رو کنار بگذارید و هزینه ی زیاد شما به هدر میره.
    مثلا بعضی ها به محض شنیدن صدای پیانو به شدت محو این ساز میشن و هنوز شب نشده یه پیانو به قیمت های بسیار بالا تهیه میکنند و بی خبر از این موضوع هستند که نوازندگی این ساز کار هرکسی نیست

صدا از روح نوازنده بلند میشه ، نه از ساز . نوازنده اگه نوازنده باشه ساز براش مهم نیست(البته نه همیشه)
    موفق باشید
    یا علی
    Last edited by vioman; 06-11-2008 at 01:44.

2. 2 کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دوست عزیز
    اول تشکر میکنم که امضای من رو در کمال آرامش به عکسی متحرک و بی ثبات تبدیل کردید!!!!!
    برای خرید ساز در تهران میتونید به خیابان جمهوری و خیابان بهارستان مراجعه کنید
    خیابان جمهوری بیشتر سازهای غیر ایرانی دارند و خیابان بهارستان تقریبا خیلی کاملتره.
    اما برای خرید گیتار خیابان جمهوری تقاطع پل حافظ مناسب تره

دوست عزیز سلام

در مورد رنگ و جنس ساز باید بگم که ، فلز (برنج) در تولید خیلی از ساز ها، اللخصوص ساز های بادی نقش داره.
    درصد بزرگی از سازهای بادی دنیا به (بادی - برنجی ) معروف هستند . با توجه به این مساله خیلی بعید نیست که فلوت رو هم از برنج بسازند.
    من ساکن تهران نیستم اما امروز تهران بودم تو بهارستان قیمت کردم گفتند مدل های چینی از 70 تومان شروع میشه .
    شما برای خرید ساز 2 راه دارید
    یا اینکه شما عزمتون جزمه برای انتخاب این ساز برای همیشه ، خوب در این صورت بهتره که یه ساز خوب بگیرید یا اینکه از ساز های ارزون قیمت استفاده کنید.

اما من توصیه میکنم شما هر سازی رو که خواستید انتخاب کنید در ابتدا از ساز های گرون شروع نکنید.
    چون واقعا این موضوع قابل پیشبینی نیست که بتونید به طور کامل بر ساز مسلط بشید و ممکنه بعدا به هر دلیلی شما مجبور باشید اون ساز رو کنار بگذارید و هزینه ی زیاد شما به هدر میره.
    مثلا بعضی ها به محض شنیدن صدای پیانو به شدت محو این ساز میشن و هنوز شب نشده یه پیانو به قیمت های بسیار بالا تهیه میکنند و بی خبر از این موضوع هستند که نوازندگی این ساز کار هرکسی نیست

صدا از روح نوازنده بلند میشه ، نه از ساز . نوازنده اگه نوازنده باشه ساز براش مهم نیست(البته نه همیشه)
    موفق باشید
    یا علی
    دوسته عزیز خودش ثابت شده بود
    من که کاری نکردم
    بنده خداها شاید خسته شده بودن!
    الان متحرکه!!!

دسته شما درد نکنه

فقط من موندم چرا تا به حال اونورا این همه رفتم چرا تا به حال به یکیشم چشم نیافتاده

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بچه ها من تازه میخوام برم 3تار یاد بگیرم قیمتش چنده الان؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

دوسته عزیز خودش ثابت شده بود
    من که کاری نکردم
    بنده خداها شاید خسته شده بودن!
    الان متحرکه!!!

دسته شما درد نکنه

فقط من موندم چرا تا به حال اونورا این همه رفتم چرا تا به حال به یکیشم چشم نیافتاده
    منظور من عدم رعایت کپی رایتش بود

بچه ها من تازه میخوام برم 3تار یاد بگیرم قیمتش چنده الان؟
    ممنون
    دوست عزیز در مورد سه تار در صفحات قبلی همین گفتگو زیاد بحث شده
    اگر در مورد مسائل فنی سه تار سوال دارید من میتونم تا حدودی راهنماییتون کنم اما در مورد قیمت در این حد میدونم که قیمت این ساز از حدود 20 هزار تومان شروع میشه تا حدود 1 میلیون تومان.

موفق باشید

6. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kiwi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    نارمك CITY

پيش فرض

عزيزان من ميخوام سيم هاي گيتارمو عوض كنم.
    1-چه ماركي خوبه؟؟؟؟
    2-قيمتش چنده؟؟؟؟؟؟
    3-بستش چه جوريه؟؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

اینم گفتم اینجا بزارم بلکه فرجی شد:

بچه ها راستی!!!

دیروز بینه کلاسام 4 ساعت وقت داشتم رفتم جمهوری ببنیم گیتار خوردنیه یا بو کردنی!!!

رفتیم دمش گرم یکیشون با مرام بود همه چی رو تا حدی که راه بیافتم برام توضیح داد

البته اول دنباله آکوستیک رفته بودم ولی نم نم رفتم سراغه الکتریک:

دیدم آکوستیک طرفای 70-80 پیاده میشم یه چیزه متوسطه خوب!

پس چند جا آمارش رو گرفتم که الکتریک چی به چیاس:

prince طرفایه 170
    jam mate که یو اس بی خور هست به صورته پکیج 230 تومن
    cort یه جا تخفیف بود حلا اینطور گفت که: 280 هست ولی 200 میتونه بهم بده!!! اندونزی هم هست
    Ibanez هم پکیجش که ارزونترینشون هم هست ولی همه تعریف میکردن --> 230 بدونه amp و ... اش تکیش 180-190

شما ها چی میگید؟

البته فقط رسیدم 5-6 جا برم بپرسم

الانم یه مقدار تو نت دارم میگردم بلکه دسته دوی ژاپنی چیزی گیر بیارم که نم نم ما هم بله!×!
    (یعنی با گیتار تنبک بزنیم!×!)

Amorphis\1994 - Tales From A Thousand Lakes\05___BLACK_WINTER_DAY.MP3

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

سلام عزیزان جان
    من میخوام یک سنتور بگیرم
    حالا از کجا بگیرم بهتره و چه نوعی باشه خوبه
    هیچی هم از ساز نیمدونم میخوام یواش یواش کارم رو شروع کنم
    میگن کوک کردن سنتور سخته اما من از صداش خیلی خوشم میاد به نظر شما چی سخته و اصلا چه طوریه

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

سلام عزیزان جان
    من میخوام یک سنتور بگیرم
    حالا از کجا بگیرم بهتره و چه نوعی باشه خوبه
    هیچی هم از ساز نیمدونم میخوام یواش یواش کارم رو شروع کنم
    میگن کوک کردن سنتور سخته اما من از صداش خیلی خوشم میاد به نظر شما چی سخته و اصلا چه طوریه
    دوست عزیز در مورد سنتور در صفحات قبل به طور مفصل بحث شده

11. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من سنتور دارم میخوام شروع کنم به کار این طرفا استاد نیست به همین دلیل هم میخوام اول با سی دی اموزشی شروع کنم یادمه داخل شبکه ipn یک شرکت بود که اموزش رو یاد داده بود که واقعا هم قشنگ بود میخواستم بدونم کسی از دوستان نمیدونه من از کجا میتونم سی دی اش رو جور کنم

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

من سنتور دارم میخوام شروع کنم به کار این طرفا استاد نیست به همین دلیل هم میخوام اول با سی دی اموزشی شروع کنم یادمه داخل شبکه ipn یک شرکت بود که اموزش رو یاد داده بود که واقعا هم قشنگ بود میخواستم بدونم کسی از دوستان نمیدونه من از کجا میتونم سی دی اش رو جور کنم
    دوست عزیز
    نرم افزار تا حدودی فرد رو با ساز آشنا میکنه ، اما نباید از نرم افزار این انتظار داشته باشید که سازی رو به شما یاد بده. حداکثر کاری که یک نرم افزار آموزش موسیقی میتونه انجام بده یاد دادن چند آهنگ از هر ساز و مختصری از تئوری اون ساز هستش.
    در این زمینه شرکت افرا رایان برای اکثر سازها آموزش هایی تهیه و تدوین کرده که به صورت پک عرضه میشه و میتونید از طریق اینترنت هم اون رو بخرید.
    اما من پیشنهاد میکنم ساز سنتور رو با نرم افزار کار نکنید ، چون احتمال اینکه ضرر داشته باشه بیشتر از سود اون هستش.
    سنتور از لحاظ فیزیک نوازندگی جزو سازهای ساده به حساب میاد ، اما لحاظ تئوریک و صدا دهی ژوست(صحیح) خیلی مشکله.
    سنتور زیاد کوک خالی میکنه و کوک کردن سنتور هم فقط کار استاید این سازه. شما شاید حداکثر کاری که بتونید انجام بدید اینکه یا از تیونر استفاده کنید یا اینکه هر هفته این ساز رو به یک استاد بدید که ساز رو کوک کنه اما به دلایلی این کار هم تقریبا امکان پذیر نیست.

پیشنهاد میکنم تا قبل از نوازندگی نزد یک استاد، از نرم افزار کمتر استفاده کنید و بیشتر، گوش کنید.
    خوب گوش دادن صدای یک ساز که توسط که نوازنده ی خوب زده شده باشه خیلی به آینده ی یک هنرآموز کمک میکنه.
    شما در صورتی که تصمیم داشته باشید در آینده سنتور رو آکادمیک دنبال کنید بایستی آثار مکتوب استاتیدی چون استاد فرامز پایور و استاد پرویز مشکاتیان رو بزنید. آلبوم های صوتی این آثار مکتوب ضبط شده و در فروشگاه های موسیقی موجوده ، این آثار خیلی به شما کمک میکنه

موفق باشید
    Last edited by vioman; 14-11-2008 at 01:09.

14. این کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •