جواب این سوالا رو بدید![]()
لطفا
![]()
پیشاپیش ممنون![]()
جواب این سوالا رو بدید![]()
لطفا
![]()
پیشاپیش ممنون![]()
فن استند چقدر قیمت داره ؟ فن نیکو اصل و تقلبی از نظر کارایی با هم تفاوت دارن ؟ هر کدوم چقدر قیمت دارن
58 هزار تومن.
بله گرونتره . نه نیستش.
جواب هر دو سوالت منفیه.
من امتحان نکردم ولی بعید میدونم که بخوره.
58 هزار تومن !!!!!!! هارد 20 گیگی 96 تومنه بعد مموری 64 یا 512 مگابایتی 58 هزار تومن !!![]()
مموری 64 مگابایتی چند قیمته ؟ کمتر هم هست مثلا 32 یا 16 مگابایتی ؟ مگه هر سیوی چقدر
حجم میگیره ؟
مطمئنی نمیخوره ؟؟؟ خودن امتحان کردی ؟؟ آخه دو تاش usb است![]()
حالا دسته فابریک چند تومنه ؟ ارزون ترین دسته چی زیر 10 تومن دسته گیر میاد ؟؟
خیلی ممنون که کمک میکنید![]()
اندازه مموری کارت 64 مگابایت هست که قیمتش 40 تومان هستقیمت مموری کارت هایی که میشه بازیا رو روش سیو کرد چنده 512 یا 64 یا کمتر ؟؟؟
اندازه هارد هم 20 گیگا هست که البته 8 گیگ توش برای برنامه های خود کنسول هست به همین دلیل 12 گیگ می توانید استفاده کنید که قیمتش 96 تومان هست
من هارد را پیشنهاد می کنم
XBOX 360 Premium NTSC/J Asia Samsung Drive 2006مدل core 2007 گرون تر از 2006 است ؟؟؟ آیا این مدل هم کپی خور است ؟؟؟؟
قيمت : 465000 تومان
XBOX 360 Premium NTSC/J Asia Hitachi Drive 2007
قيمت : 440000 تومان
XBOX 360 Core NTSC/J Asia Samsung Drive 2006
قيمت : 330000 تومان
XBOX 360 Core NTSC/J Asia Hitachi Drive 2006
قيمت : 320000 تومان
نهآیا دسته کامپیوتر هم به xbox 360 میخوره ؟؟
مگه دیوونه هستی (ببخشیدا)
دسته X360 خوش دسته ترین دسته هست اونوقت تو می خوای.....
آره میتونی به PC هم وصل کنی حالشو ببریدسته xbox 360 به کامپیوتر چی ؟
نه نمی خورهدسته xbox به xbox 360 میخوره ؟؟
دسته X360 سیم دار 40 تومانحالا دسته فابریک چند تومنه ؟ ارزون ترین دسته چی زیر 10 تومن دسته گیر میاد ؟؟
" " بی سیم 50 تومان
خوب چند تا چراغ قرمز در چه حالاتی روشن می شود؟salam be hame.
man iran nistam nemidoonam che joori farsi benevisam chizi farsiam giram nemiad .
man360 daram harchi roshan mikonam dore dokmeye poweram cheraghe ghermez mizane 1 mahe safam karde ye kar begiin ke savabesh kam tar az karaye diige nist mer C
اینطور که تو گفتی فکر کنم چهار تا روشن می شه (خدا کنه درست حدس زده باشم)
در این صورت کابل VGA رو درست نصب نکردی ، پشت کنسولت اون سیمی که اون ورش سه تا فیش هست رو میگم
درست وصل نکردی در این صورت چهار تا چراغ قرمز روشن میشه کابل VGA رو تا ته فشار بده تو
نه من دیوونه نیستم میخاستم از دسته pc به عنوان دسته دوم استفاده کنم آخه تو خودش یه دسته
بیشتر نداره حالا نمیشه مال pc رو وصل کرد ؟؟؟؟؟ چراااا ؟؟؟؟؟ میخاستم با دوستم 2 نفره gow
بازی کنم پولم ندارم 40 تومن بدم دسته بگیرم نگفتی دسته ارزون تر گیر نمیاد ؟
یه چیز دیگه رو هم نگفتی مموری کمتر از 64 نیست ؟؟
این قیمتا مال کی هستن من همین 2 دقیقه پیش به سرزمین رایانه زنگ زدم قیمت بگیرم گفت مدل
core 380 تومن !!!! دارم نا امید میشم گفت 350 بوده شده 380 قضیه چیه سرزمین گرون گفته یا واقعا
همین قیمت شده باور نمیکنید اینم شماره دفتر مرکزی سرزمین رایانه که تو اهوازه :
06112211564
دیگه نپرسیدم مدل 2007 است یا درایوش سامسونگه یا هیتاچی
اگه زنگ زدید اینارو هم بپرسید لطفا پلیز .....![]()
![]()
![]()
na 3 tash mizane yani faghat bala samte rast nemizane yani rooberoot ke bashe bala samte rast age mishe ino lotf kon mamnooon
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)