مطمعنی samsung_d600 جان که کشویی؟از نمای پشت اصلا مشخص نیست انگار یه تیکس؟
مطمعنی samsung_d600 جان که کشویی؟از نمای پشت اصلا مشخص نیست انگار یه تیکس؟
خوبه اول توضیحاتش نوشت side .تازه این گوشی که صفحه لمسی نیست بگیم دکمه هاش روی صفحشه . به نظر تو دکمه برای شماره گیری براش نزاشتن ؟!!!!!!!!!!
اینجا که شده فقط بحث درباره جدید ترین گوشی های سامسونگ
یا بقیه کاربرا فعال نیستن یا بقیه برند ها گوشی جدید نمیزنن
پس بريم سر بحث نوكيا 5700
به نظر من خيلي خوبه
برای اینکه تولیدات گوشیای سامسونگ خیلی بیشتر از نوکیا و دیگران است . سامسونگ هر 2 3 روز یه بار داره یه مدل میده بیرون![]()
متاسفانه بعضی دوستان در زدن تاپیک مسابقه دارن ما این تاپیک رو راه انداختیم برای گوشی هایی که تازه معرفی شدن تمام اطلاعات و بحث در موردشون تا قبل از ورودشون به بازار در اینجا مطرح بشه
ولی غیر از چند تا از دوستامون بقیه همکاری نمیکنن متاسفانه
با سلام
برای جلوگیری از ایجاد تایپیکهای متفرقه زیادی من به اشتباه خودم اعتراف میکنم و از این به بعد همه گوشیهای برندهای مختلف رو همین جا مورد بررسی قرار میدیم.
این گوشی که Zante نام دارد با طراحی زیبا - امکانات خوب و قیمت مناسب جزو رقبای مهم گوشی های با رده قیمت متوسط محسوب میشود گوشی Zante که موتورولا Q900 نیز نامیده میشود احتمالا ماه اکتبر به بازار عرضه خواهد شد. در عکس های منتشر شده شماره گیر گوشی به صورت لغزنده حرکت میکند و با رنگ بنفش جذابی جلب توجه میکند. از مشخصه های فنی این گوشی میتوان به 128 مگا بایت حافظه داخلی - حافظه MiniSD تا 2 گیگا بایت و 5.9 ساعت شارژ باطری برای مکالمه را نام برد. این گوشی دارای نمایشگر 2.4 اینچی - دوربین 1.3 مگاپیکسلی و وزن 150 گرم است. قیمت نسبتا مناسب این گوشی که 269 دلار اعلام شده میتواند توجه علاقمندان به گوشی های زیبا را به خود جلب کند.
البته این گوشی رو قبلا در کلوپ موتو معرفی کرده بودم.ولی حیفم اومد اینجا نذارم.
Last edited by amir2011; 05-08-2007 at 01:32.
امیر جان اتفاقا شما یکی از کسایی هستید که با ما همکاری کردید
من اصلا منظورم شما نبودید بیشتر دوستانی که این کارو میکنن تازه وارد هستن
خیلی مخلصیم امیر جان و همین طور مهیار عزیز
متاسفانه شاید من از دوهفته دیکه برای مدت زیادی برم جایی که دسترسی به نت ندارم و تا چند ماه دیگه نیستم
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)