وقتی میخوام فلش کنم ارور filedمیده انقد فلش کردنو تکرار کردم که شارژه گوشیم تموم شد حالا رو حالت بوت مونده وقتی میزنم به شارژ هیچ نشونی نمیاد که داره شارژ میشه یا نه؟ بعضی وقتا که ارور نمیده رو فلش گرواپ 1 گیر میکنه؟
وقتی میخوام فلش کنم ارور filedمیده انقد فلش کردنو تکرار کردم که شارژه گوشیم تموم شد حالا رو حالت بوت مونده وقتی میزنم به شارژ هیچ نشونی نمیاد که داره شارژ میشه یا نه؟ بعضی وقتا که ارور نمیده رو فلش گرواپ 1 گیر میکنه؟
سلام amir2011 عزیز.
واقعا از راهنماییت ممنوم و متشکر.
خیلی راهنماییم کردی.
همه درایورها رو درست نصب کردی.
وقتی وارد برنامه LeaderGL FlexEditor میشی نرمال میشه؟
اره درست نصب کردم
در ضمن من از روی اموزش که از همیجا گرفتم
اقدام به فلش کردم با نرم افزاره rsd lite2.7 و rsd lite 3.0 امتحان کردم
دوست عزيز اگه ديگه دستگاه باتريتون رو نميشناسه بايد به كمك گوشي يكي ديگه كه وي تري ايكس داره باتريتون رو شارژ بكنيد (چون اين تنها راهشه) بعد به كمك يه كامپيوتر ديگه و با نصب دقيق درايورها دوباره عمل فلش رو انجام بديد. به احتمال خيلي زياد مشكل از ويندوزتون ميتونه باشه پس يا ويندوزتون رو عوض كنيد( بنده xp sp2 رو بهتون پيشنهاد ميكنم) و يا از كامپيوتر يه دوست و آشنايي كمك بگيرد . ان شا الله اگه اين كار رو بكنيد مشكلهاتون حل بشه.
سلام عزیزان من win sp2 دارم یک بارم عوضش کردم اما بازم ارور میده حالا میرم تو یک سیستم دیگه امتحانش میکنم ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز شما بعد از اینکه باتریتون رو شارژ کردید بصورت بوت گوشی رو بالا بیارید با دکمه های #* و پاور بعد اونو به کام÷یوتر وصل کنید حالا کامپیوتر یه سخت افزار جدید میشناسه اون رو با سیدی گوشیتون نصب کنید حالا اگه rsd رو اجرا کنید در حالی که گوشی تو حالت بوت هستش rsd گوشی شما رو میشناسه حالا میتونید با برنامه که مطعلق به گوشی شماست اونو فلش کنید
امیدوارم مفید باشه
عزیز rsd گوشی رو میشناسه وقتی شرو به فلش میکنه ارور میده الانم همش رو 46% ram گیر میکنه دیگه خستم کرده
به احتمال زیاد مشکل از مونستر پکیه که داریداگه ممکنه یکی دیگه رو امتحان کن.
باشه ممنون از راهنمایی حتما امتحان میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)