تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 66 اولاول ... 2632333435363738394046 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 657

نام تاپيک: بخش پرسش و پاسخ گوشیهای سامسونگ

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان یه گوشی دسته دو gs2 هست برای فروش قیمت دادن 500 تومن میخواستم بپرسم تو این سری gs2 مشکلی ندارن که به این قیمت داره میفروشه ؟ آخه شنیدم بعضیاشون زود داغ میکنه .
    ممنون

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان یه گوشی دسته دو gs2 هست برای فروش قیمت دادن 500 تومن میخواستم بپرسم تو این سری gs2 مشکلی ندارن که به این قیمت داره میفروشه ؟ آخه شنیدم بعضیاشون زود داغ میکنه .
    ممنون
    داغ کردن با آپدیت حل می شه...ولی اگه ایراد سخت افزاری نداشته باشه بگیری خوبه...کد #*0#* رو بزن میره تو حالت تست ( اگه رام رسمی داشته باشه)

3. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام . توی گالگسی اس از کجا میتونم تنظیم کنم که دانلودها برن تو مموری داخلی یا اکسترنال .
    ممنون .

آخر فروم باز perjixen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آتلانتیس .!

پيش فرض

ساملک !

سوال داشتم و از اونجایی که نمیدونم کجا مطرح کنم ... توی همین تاپیک کلی مطرح میکنم.

یکی یه کروبی داره ... میخواد block number یا black list داره.؟ آیا.؟

راستی از بکس قدیمی کی هست.؟‌ یکی بیاد کمی سامسونگ رو مسخره کنم. قربونه من برید ... فع لن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nikonian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

عرض به خدمت اساتید سامسونگ که گوشی بنده مدل 6102 دوسیم کارته هستش و میخوام ببینم:

1- روی صفیحه نمایش فقط یا 1 نشون میده و یا 2 .... چطور میشه هردوسیمکارت رو روی صفح نمایش دید _(گوشی نوکیا دارم که هردو رو توی صفحه نمایش نشون میده).
    2- برای تماس گرفتن چطور میشه بعداز شماره گیری بگیم که با سیم 1 یا سیم 2 شماره گیری کن ؟ یا ارسال اس ام اس؟
    3- میشه اینو آپدیت کنم چجوری از کجا مطمئن تره ؟

ممنون
    Last edited by Nikonian; 14-06-2012 at 16:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nikonian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

عرض به خدمت اساتید سامسونگ که گوشی بنده مدل 6102 دوسیم کارته هستش و میخوام ببینم:

1- روی صفیحه نمایش فقط یا 1 نشون میده و یا 2 .... چطور میشه هردوسیمکارت رو روی صفح نمایش دید _(گوشی نوکیا دارم که هردو رو توی صفحه نمایش نشون میده).
    2- برای تماس گرفتن چطور میشه بعداز شماره گیری بگیم که با سیم 1 یا سیم 2 شماره گیری کن ؟ یا ارسال اس ام اس؟
    3- میشه اینو آپدیت کنم چجوری از کجا مطمئن تره ؟

ممنون
    کسی از دوستان نیست جواب مارو بده ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام

E کنار خط آنتن چی رو نشون میده و چه جوری اون رو حذفش کنم؟

ممنون

سام سونگ7722

داره خودمونی میشه keet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان گوشی های که بعضی فرمت های تصویری رو ساپورت نمیکنند آیا با نصب پلیر خاصی قادر به پخش اون فایها هستند؟ مثلا فایل divx در گلکسی ACE
    و سوال دیگه اینکه آیا گوشی هایی که دوربین دوم دارند امکان اینکه بتونی چت تصویری داشته باشی و به دیگران وبکم بدیم وجود داره؟
    یه سوال دیگه هم داشتم آیا گوشی هایی که فایلهای فلش رو ساپورت نمیکنند امکانش هست که با نصب فلش پلیر این قابلیت بهشون اضافه بشه؟
    Last edited by keet; 30-06-2012 at 23:10.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام

E کنار خط آنتن چی رو نشون میده و چه جوری اون رو حذفش کنم؟

ممنون

سام سونگ7722
    نشون دهنده فعال بودن سرویس دیتای شما یا همون Edge هست...از قسمت تنظیمات network می تونید خاموشش کنید.

دوستان گوشی های که بعضی فرمت های تصویری رو ساپورت نمیکنند آیا با نصب پلیر خاصی قادر به پخش اون فایها هستند؟ مثلا فایل divx در گلکسی ACE
    و سوال دیگه اینکه آیا گوشی هایی که دوربین دوم دارند امکان اینکه بتونی چت تصویری داشته باشی و به دیگران وبکم بدیم وجود داره؟
    یه سوال دیگه هم داشتم آیا گوشی هایی که فایلهای فلش رو ساپورت نمیکنند امکانش هست که با نصب فلش پلیر این قابلیت بهشون اضافه بشه؟
    همه سوالهای شما جوابش بله هست.

11. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام گوشی سامسونگ گالکسی ایس خریدم خیلی خوبه . ولی من عادت دارم اخر شبها گوشی رو خاموش کنم . مشکل اینه که وقتی گوشی گالکسی ایس رو خاموش می کنم دیگه ساعت 6 صبح روشن نمیشه که زنگ بیدار باش بزنه ، کسانی که قبلا گوشی کا 800 سونی اریکسون داشتن میدانند که این قابلیت در گوشی های سونی اریکسون هست خواستم بپرسم که این مشکل من با برنامه ای قابل حل نیست که گوشی که خاموشه سر ساعتی که کوکش کردیم زنگ بزنه ؟ چون من هر روز صبح زود باید برم سر کار این موضوع برام مهمه ممنون میشم مشکلم رو حل کنید با تشکر بهروز

سوال دو

سایت رسمی داونلود برنامه های نوشته شده برای گوشی های سامسونگ کجاست؟
    Last edited by Behroooz; 07-07-2012 at 19:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •