تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 641 اولاول ... 263233343536373839404686136536 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

داره خودمونی میشه waveblue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

نظرتون در مورد پی1 چیه ؟

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

البته پیرو فرمایش salber عزیز باید چند تا نکته رو گوشزد کنم .
    1- اگه چندتا اپراتور باشه هر اوپراتوری واسه خودش یه چیزی میده که فکر میکنی حالا چی کار کرده .( قبلا گفتم ) و اینکه هر اپراتوری واسه سود خودش کار میکنه !!! واسه همین یه چیزایی رو روی framware نمیزاره تا شما هم از خود اون بگیری و البته باید پول بدی که یه راه درآمده .
    2- هسته اصلی هر frameware واسه گوشی یکیه و اگه قراره که عوض بشه یه چیز کلی عوض میشه مثل ویندوز که از ایکس پی 32 بیت به ویستا 64 بیت رفته . ولی واسه کشورها و شرکتها که شما مثال زدی مثل لینوکس هستش که هسته اصلی همه 2.6 هست ولی 10 مدل سیستم عامل لینوکس میبینی که هرکدوم یه کاری میکنن با یه سری نرم افزار کم یا زیاد که بقیه اونا رو هم میتونی داتلود کنی .
    3- شرکت سونی میاد با اپراتور قرارداد میبنده که این گوشی رو همون طوری که اونا میخوان بده مثل بعضی از بازیها که واسه نصب اونا یک کارت گرافیک یا .... خاص میخواد .
    4- حالا میرسیم سر اینکه نرم افزار ما حتما قدیمیه که اول از همه باید شما با ورژن سخت افزار CDA یک کنید که هست یا نه . ( با کشور نه !!!! ) . بعد که مطمئن شدی که update هست شروع کنی .

یک چیز دیگه هم اینکه گوشی هایی که با نام شرکتهای مخابراتی میاد مثل O2 احتمال اینکه سریال چنج باشه بیشتره تا بقیه . چون شما توی انگلستان خط موبایل رو 50$ میخری ولی گوشی رو 400$ . اونایی هم که نمیخوان اونو میفروشن و یکی ارزون تر میخرن . که فروشیا وارد بازار جهان سوم میشه .

تا دست براتفاق بر هم نزنیم
    پاییز نشاط بر سزغم نزنیم
    خیزیم و دمی زنیم پیش از دم صبح
    کین صبح بسی دمد که ما دم نزنیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز باز هم درسته حرف شما ولی اینجا که من دیدم گوشی هایی که Firmware جدید دارن تو ایران موقع خرید حسابی قاطی اند.منم گوشی O2 رو دارم Updatesh کردم مشکلی نداشت و خوب هم Update شد منم مقایسه کردم پرسو جو کردم از GSMarena تا symbionuiq3 ایمیل زدم جوابایی که گرفتم اینها بود.Opinion های GMSarena رو می خونی؟می بینی همه همین مشکلاتیو می گن که ما با همون P990 های قاچاقی یا چه می دونم تقلبی مواجه می شیم؟LCD از کار می افته Update نمی شه یا اگر هم می شه قاطی می کنه. از این حرفا.بهتر نیست از این افراد اطلاعات کسب کنیم؟هی چشامونو ببندیم چون ما اینو می دونیم حتما همینه.من از وقتی مشکل دوستمو دیدم هی به دنبالشم تا به راهه حلی پیدا شه خدایی نکرده کسه دیگی مثل Mahyar جان یا Diego که میخوان گوشی بگیرن با این مشکلها مواجه نشن.شما هم تو کار Business گوشی هستی و علمتم بالا است منم یاد گرفتم حداکثر سعیمو بکنم تو کشور ما همونطور که می دونی وقتی O2 میاد عادیش هم میاد تقلبیش میاد چینیش میاد منم برای همین این مثال هارا برات زدم چون تفاوت هایی که می گن من دیدم اما شما همش به دانسته های قبلیت اکتفا میکنی برا ی همین O2 هم میگی احتمالش بیشتره که چنج باشه اما من دیدم داشتم حسابی تست کردم مقایسه کردم Update کردم چند تا گوشیو رو تا تجربیاتم را در اختیار بقیه گذاشته باشم تا راهنما باشه نه تحمیل عقیده.موفق باشی.
    Last edited by Optimus Prime; 29-05-2007 at 23:12.

داره خودمونی میشه taher29's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام.لطف کنین کمکم کنین .
    یک مشکل خیلی بزرگ پیدا کردم. من نرم افزار crystal arabic رو نصب کردم اما تاریخ گوشی رو یادم رفت عوض کنم. گوشی error داد گفت نرم ا فزار مهلتش تموم شده . من هم نرم افزار رو uninstall کردم بعد نوشت
    please restar phone من هم ری استارت کردم . اما از اون به بعد موقعی که روشن می کنم تا نصف load میکنه بعد از دوباره ری استارت می کنه و همینجری هی تکرار میشه . چیکار باید بکنم .
    در ضمن گوشی هم اصلا به کامپیوتر وصل نمیشه
    Last edited by taher29; 29-05-2007 at 23:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بفرما
    اگ بتونم راهنمایی کنم !!!!
    درباره ی اصل بودنش دیگه

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

سلام.لطف کنین کمکم کنین .
    یک مشکل خیلی بزرگ پیدا کردم. من نرم افزار crystal arabic رو نصب کردم اما تاریخ گوشی رو یادم رفت عوض کنم. گوشی error داد گفت نرم ا فزار مهلتش تموم شده . من هم نرم افزار رو uninstall کردم بعد نوشت
    please restar phone من هم ری استارت کردم . اما از اون به بعد موقعی که روشن می کنم تا نصف load میکنه بعد از دوباره ری استارت می کنه و همینجری هی تکرار میشه . چیکار باید بکنم .
    در ضمن گوشی هم اصلا به کامپیوتر وصل نمیشه
    اگه گوشیت به طور کامل Start Up نمی شه Update بکنی درست می شه برای Update برو به صفحه 4 همین تاپیک.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست عزیز باز هم درسته حرف شما ولی اینجا که من دیدم گوشی هایی که Firmware جدید دارن تو ایران موقع خرید حسابی قاطی اند.منم گوشی O2 رو دارم Updatesh کردم مشکلی نداشت و خوب هم Update شد منم مقایسه کردم پرسو جو کردم از GSMarena تا symbionuiq3 ایمیل زدم جوابایی که گرفتم اینها بود.Opinion های GMSarena رو می خونی؟می بینی همه همین مشکلاتیو می گن که ما با همون P990 های قاچاقی یا چه می دونم تقلبی مواجه می شیم؟LCD از کار می افته Update نمی شه یا اگر هم می شه قاطی می کنه. از این حرفا.بهتر نیست از این افراد اطلاعات کسب کنیم؟هی چشامونو ببندیم چون ما اینو می دونیم حتما همینه.من از وقتی مشکل دوستمو دیدم هی به دنبالشم تا به راهه حلی پیدا شه خدایی نکرده کسه دیگی مثل Mahyar جان یا Diego که میخوان گوشی بگیرن با این مشکلها مواجه نشن.شما هم تو کار Business گوشی هستی و علمتم بالا است منم یاد گرفتم حداکثر سعیمو بکنم تو کشور ما همونطور که می دونی وقتی O2 میاد عادیش هم میاد تقلبیش میاد چینیش میاد منم برای همین این مثال هارا برات زدم چون تفاوت هایی که می گن من دیدم اما شما همش به دانسته های قبلیت اکتفا میکنی برا ی همین O2 هم میگی احتمالش بیشتره که چنج باشه اما من دیدم داشتم حسابی تست کردم مقایسه کردم Update کردم چند تا گوشیو رو تا تجربیاتم را در اختیار بقیه گذاشته باشم تا راهنما باشه نه تحمیل عقیده.موفق باشی.
    دمت گرم دوست عزیز خیلی آقایی

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

دمت گرم دوست عزیز خیلی آقایی
    قربانت Mahyar جان خودت سروری.ببین از این تاپیک و تاپیک چرا P990 این قدر ارزون شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه جمع بندی کن از مسائلی که هممون مطرح کردیم و گوشیتو بخر.ببخش اینقدر معطلت کردیم.

داره خودمونی میشه taher29's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

اگه گوشیت به طور کامل Start Up نمی شه Update بکنی درست می شه برای Update برو به صفحه 4 همین تاپیک.
    ببین من الان با dialup کانکت شدم . همین الان هم دارم update service رو دانلود میکنم .میخوام بدونم با
    دیال آپ هم میشه update کرد یا نه. اگه میشه چقدر طول میکشه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

قربانت Mahyar جان خودت سروری.ببین از این تاپیک و تاپیک چرا P990 این قدر ارزون شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه جمع بندی کن از مسائلی که هممون مطرح کردیم و گوشیتو بخر.ببخش اینقدر معطلت کردیم.
    خواهش
    فکر کنم اگه یکم دیگه صبر کنم بهتر باشه تا ببینیم آخرش چی میشه
    Last edited by Mahyar25; 30-05-2007 at 00:38.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

پيش فرض

ببین من الان با dialup کانکت شدم . همین الان هم دارم update service رو دانلود میکنم .میخوام بدونم با
    دیال آپ هم میشه update کرد یا نه. اگه میشه چقدر طول میکشه ؟
    اوو خیلیییییییییییی طول می کشه!!!من ا ADSL 256 Update کردم.البته خطا قاطی بود و بیشتر از یه ساعت و ربع طول کشید.نه دوست عزیز به ریسکش نمی ارزه.یه جا برو فردا بده برات update کنن با به جا برو که ADSL داشته باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •