شما سرعتت محدود نشده ولی کلاً شب خیلی از کارا رو نمیتونی انجام بدی مثلاً دانلود تورنت. محدودیت که فقط توی سرعت نیست همه چیزت رو محدود می کنن. یاهو مسنجر هم وصل نمیشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما سرعتت محدود نشده ولی کلاً شب خیلی از کارا رو نمیتونی انجام بدی مثلاً دانلود تورنت. محدودیت که فقط توی سرعت نیست همه چیزت رو محدود می کنن. یاهو مسنجر هم وصل نمیشه
شاتل برای سرویس های اکو 2 گیگ ترافیک رایگان دادهمثل اینکه سرویس های آرت هم کرده آرت 6 برای 5 روز !
مشترک گرامی (**********):
علاقه مندیم به اطلاع برسانیم به مناسبت نهمین سالگرد تاسیس گروه شرکت های شاتل، از بیست و ششم آذر ماه تا پایان آذر ماه 1390 به عنوان هدیه ویژه ی شاتل، سرویس شما به صورت رایگان به سرویس ART6 ارتقا خواهد یافت. امید است فراهم آوردن رضایت خاطر مشتریان عزیز خانواده ی بزرگ شاتل و ارایه ی سرویس با بهترین کیفیت ممکن همچون همیشه یکی از مهم ترین افتخارات ما باشد.
برای تان روزهایی سرشار از موفقیت آرزومندیم.
گروه شرکت های شاتل
پ.ن: این به ایمیل من ارسال شده
دوستان خبری که دادمو تکذیب می کنم
دیشب سرعت دانلودم رو 90 بود برام خیلی جالبه
من هر شب 1 تا 8 بکوب دانلود می کنم
دیشب از 3:30 گذاشتم تا 8 1.5گیگ گرفتم![]()
مرسی عزیز از جوابت اتفاقا تو محدودهی خودمون چندتا از رفیقام از این شرکت بی نامو نشون اینترنت گرفتن خیلی هم ازش رازین ولی من دانلود شبانه برام خیلی مهمه که این شرکت از ساعت 3 تا 7 صبح رایگان میده من می خوام از ساعت 1 شروع بشه من شاغلم نمیتونم تا ساعت 3 بیدار بمونم.
اینم آدرسه این شرکت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به دوستانی که به آرت 6 ارتقاع پیدا کردن پیشنهاد میکنم تا میتونید نهایت استفاده رو ببرید ، چون قطعا در آینده پشیمون میشید که چرا از این روزها استفاده نکردید .
این رو باید تو تجربیات مفید میزدم![]()
سلام اینجا هم یه سر بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا هم برو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای منم اومد
بدبخت شدم این 5 روز از کار و زندگی میوفتم!!
پس لینکامو آماده کنم
Last edited by Amin_0913; 14-12-2011 at 12:18.
هم اکنون 73 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 73 مهمان)