می خواد به تعداد افرادی که محدود میکنه اضافه کنه بره یوزر جدید بگیره اما دانلود کن تا جونشون دربیاد![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
می خواد به تعداد افرادی که محدود میکنه اضافه کنه بره یوزر جدید بگیره اما دانلود کن تا جونشون دربیاد![]()
من 4 ساله دارم از شاتل استفاده میکنم. اولین باره میبینم واسه روز دانشجو تخفیف میدن و ART و بالا میبرن و از این قرتی بازیا . احتمالا کاربراشون خیلی کم شده دارن دارن خوش رقصی میکنن. امیدوارم ...
سلام دوستان
اومدم بگم که منم محدود شدم که دیگه نگین کارمند شاتل هستم و طرفداری میکنم
بعد از 18گیگ دانلود شبانه با اکو 128 محدود شدم
الان سرعت شبانم رو 18 الی 20 هست
من تو این 4ماه 3 بار محدود شدم
آخرین باری که محدود شدم فقط 2 شب دانلود کردم اونم فقط 500 مگ
رفتم اونجا هرچی از دهنم در اومد بهشون گفتم
با کمال پر روئی به من میگه قبلا زیاد دانلود کردی حقته
روزی 100بار به خودم فحش میدم که 1 ساله بستم...![]()
شما محدود نیستید فقط سرعتتون واقعی شده با 128 باید بین 18 الی 20 دانلود کنید
بله داداش شاتل استریه که در خونه ی هر کس سرگینش رو میریزه
داداش چند راه بیشتر نداری
1.بسوزی و بسازی به امید بهتر شدن (شاید هم شد!)
2.تغییر سرویس بدی به ارت حداقل بتونی یکم بیشتر دان کنی (البته احتمالش کمه که موافقت کنند)
3.ترافیکت رو تموم کنی و از پولی که از دست دادی زیاد ناراحت نشی
4.خود شاتل پیشنهاد میده که اتمام گیگ کنی و خودت رو خلاص! چون بعد از یک سال چند سال پیر تر میشی![]()
اتفاقا می خواستم تغییر بدم به ارت ولی قبول نکردن
نمیدونم چرا چند روزه سرعت دانلودم رسیده به 30
معلوم نیست دوباره چه غلطی می خوان بکنن
Last edited by hunter47; 14-12-2011 at 00:21.
سلام.آقا من سرویسم 15 روز دیگه تموم میشه از شر این دزد ها راحت می شم می خوام نظر شما رو بین لایزر،پارس آنلاین و داتک بدونم که کدومو بگیرم میدونم همشون آشغالن ولی بین بد و بد تر بد کدومه!!!!!؟؟؟
البته نظر خودم بیشتر روی لایزر هستش.
سلام
دوست عزیز خیلی دلم میخواست یه شرکت خوب بهت معرفی کنم که هم خیال خودت راحت باشه هم من
ولی متاسفانه تجربه نشون داده که اصلا روی اسامی و معروفیت شرکتها نمیشه حساب کرد(یه جا خوبن یه جا خیلی بد)
و باز از روی تجربه: بهترین شرکت اونی هست که در محدوده ی مخابراتی شما بهترین سرویس رو بده که ممکنه یکی از همین شرکتها که گفتی باشه یا یه شرکت بی نام و نشون
تجربه دیگران: بعد از فسخ شاتل غالبا یا به سمت آسیاتک رفتند یا پارس آنلاین و به گفته خودشون بعضی ها راضی بودند و بعضی ها هم نه
برای اطلاعات بیشتر:
تایپیک پارس:
تایپیک آسیاتک:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر بگردی تایپیکهای شرکتهای دیگه و یا مخابرات هم هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
شما که محدود نشدی هنوز که!
فقط سرعتت رو واقعی کردن
راز محدود نشدنت چیه؟
هر شب فول دانلود میزاری یا فقط ۲-۳ ساعت دانلود می کنی؟
چند روز از هفته رو دانلود می کنی؟
پ.ن:الان دیدم که یکی از دوستان یه شکایت نامه برای کم بودن کیفیت اینترنت ایران درست کرده...شما هم امضاش کنید:
http://www.petitiononline.com/hsiforus/petition.html
توی تاپیک های دیگه هم تبلیغشو بکنید تا تعداد امضاها بیشتر بشه
Last edited by BursT; 14-12-2011 at 08:16.
هم اکنون 72 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 72 مهمان)