آقا ارتش 02 پرندک چهجوریاست؟ فاصلهش تا تهران چقدره؟ مرخصیهاش چطوره؟ میشه همون روز اول موبایل برد داخل؟
آقا ارتش 02 پرندک چهجوریاست؟ فاصلهش تا تهران چقدره؟ مرخصیهاش چطوره؟ میشه همون روز اول موبایل برد داخل؟
Last edited by Amir_oscar; 01-06-2016 at 10:37.
سلام
زنگ بزنید وظیفه عمومی شهرتون بهتون میگه کجا افتادید.
من که اعزام از اراکم و کدم مازاد خورده.
۰۳ عجبشیر :|
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
هتل ترین پادگان آموزشیه ارتشه!! از میدان آزادی حدودا 60 کیلومتر فاصله داره. قبلا میشد موبایل رو برد داخل و اونجا تحویل میدادی و روزی 500 تومن هزینه نگهداری می گرفتن. الان نمیدونم اون سیستم باشه یا نه. ولی موبایل اگه میبری موبایل ساده ببر! 1 تیر هم برید احتمالا 2-3 روز مرخصی میدن برا اتیکت لباس و این چیزا. از همون روز اول هم مرخصی روز برگ میدن بری. آسایشگاه ها هم نوساز و بسیار تمیره و همه امکانات موجوده. غذاش معمولیه. 2 تا بوفه داره که همه چی توش پیدا میشه.
مرسی. روزبرگ چطوریه؟ ساعتش چطوره؟ من که خونهمون دوره، میتونم هر روز روزبرگ بگیرم برم تو تهران بچرخم و برگردم پادگان؟
از ساعت 4 بعدازظهر روز برگ میدن و قبل از ساعت 9.30 باید برگردید. هر روز میشه روز برگ رفت.
امروز فهمیدم افتادم پدافند سمنان
چطور جاییه؟ تقسیماتش چطوریه؟
اگه تجربه آموزشی ۰۳ عجب شیر کسی داره لطفا با ما در میون بزاره
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
روز برگ نگهبان نباشی میدن بری تا تهران هم از اونجا یکم فاصله زیاده و هر روز بری دور بزنی و برگردی هزینه هات زیاد میشه مگر اینکه بری شهرستان های دوروبر ولی داخل پادگان بهتر میگذره
- - - Updated - - -
تجربه چی میخوای دوسته عزیز من آموزشی اونجا بودم
خداوکیلی بهشته اینجوری نکن![]()
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)