همانطور که میبینید یه موقع ایی این تاپیک پر از مراجعه کننده و بازدید کننده بود ولی با توجه به خودکشی شاتل روز به روز مشتریانش کاهش پیدا کرده اند و به وضوح به حاشیه رفتن شاتل رو میشه دید
شاتل پایان عمرتو تسلیت عرض میکنیم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
همانطور که میبینید یه موقع ایی این تاپیک پر از مراجعه کننده و بازدید کننده بود ولی با توجه به خودکشی شاتل روز به روز مشتریانش کاهش پیدا کرده اند و به وضوح به حاشیه رفتن شاتل رو میشه دید
شاتل پایان عمرتو تسلیت عرض میکنیم
منم نزدیک 1 ماهه پورتمو تخلیه کردم . GPRS ایرانسل شرف داره به این
سرعت شما روی 5 تا 6 محدود میشه و روزی حدود 400 مگ در 24 ساعت میتونید دانلود کنید و هیچ کار دیگه ای هم نمیتونی با اینترنت انجام بدی جز شنیدن حرفهای پشتیبان شاتل که مفت هم نمی ارزه به قول دوستمون gprs شرف داره به این. ببین به پول برقش و استهلاک کامپیوتر می ارزه یا نه به علاوه اینکه کلاً دیگه اعصاب برات نمیمونه از ما گفتن بود.
اون وقت باید قرص و اعصاب و میگرن و معده و روده و قند و فشارخون و........ استفاده کنی .......
دوستان می تونم متن شکایت و یا چیز رو ببینم این جلسه و محاکمه شاتل کی و کجاست حاضرم به جلسه شون هم برمبعد عین اون خبرنگار یکاری واسشون انجام بده
(لنگه کفش)
دیروز بعدازظهر از شاتل باهام تماس گرفتن و گفتن که قصد نداری سرویس رو تمدید کنی؟
منم گفتم که خیر و بعدش علت رو پرسید و به طور واضح براش گفتم که محدودیتهای اعصاب خورد کن و....
ازم خواست اگه ممکنه با بخش فنی صحبت کنم بهشون گفتم که اونام همش چرت و پرت جوابمو میدن و
خلاصه اینطور شد که گفتم به هیچ وجه تمدید نخواهم کرد و قرار شد بالاخره خطم رو از رانژه در بیارن
هیچی مثل این حال نداد بعداز 1ماه که پولو نریختم زنگیدن چرا شارژ نمیکنی گفتم میخوام از شرکته دیگه بگیرم شما سرعتتونو شبا محدود میکنید بعد گفت پس پورتتونو خالی میکنیم الته منکه همین الان بااونیکی خطمون گرفتم
سلام دوستان.
معترضین به سرویسهای بی کیفیت شاتل در فیسبوک (لایک بزنید):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من چند بار حضوری رفتم نمایندگی شهرمون یارو می گفت شاتل این نرم افزاری که مشترکین پر مصرفو محدود می کنه رو 300میلیون از سوئد خریده
به نظر من حرف مفت زده هیچ ربطی به پرمصرف بودن نداره.... حتی اگه شما کم مصرف بوده باشین و دوشب فقط دوشب دانلود کنید(حالا میخواد 4 گیگ باشه یا 400 مگ) روز بعد سرعتتون رو کم میکنن...با هیچ کس خاصی هم share نمیشین همون حالت عادی هست فقط فلکه رو میبندن روی شما.....
ما که امروز به صورت رسمی دیگه از شر شاتل خلاص شدیم....
دوستان شاتل به من ایمیل داده که به مناسبت نهمین سالگرد شاتل از بیست و ششم آذر تا پایان آذر ماه 1390 سرویس شما به صورت رایگان به سرویس Art 6 ارتقا خواهد یافت . سرویس من هم Art 1 . ای ول چه حالی بکنیم این 5 روز
اینم متن :
علاقه مندیم به اطلاع برسانیم به مناسبت نهمین سالگرد تاسیس گروه شرکت های شاتل، از بیست و ششم آذر ماه تا پایان آذر ماه 1390 به عنوان هدیه ویژه ی شاتل، سرویس شما به صورت رایگان به سرویس ART6 ارتقا خواهد یافت. امید است فراهم آوردن رضایت خاطر مشتریان عزیز خانواده ی بزرگ شاتل و ارایه ی سرویس با بهترین کیفیت ممکن همچون همیشه یکی از مهم ترین افتخارات ما باشد.
برای تان روزهایی سرشار از موفقیت آرزومندیم.
گروه شرکت های شاتل
Last edited by porya_spy; 13-12-2011 at 20:30.
هم اکنون 330 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 330 مهمان)