باید ثبت نام کنی
باید ثبت نام کنی
دوستان من یه مشکلی دارم لطفا کمکم کنید:
از 2 روز پیش یه مشکلی دارم اونم اینه که تایم اوت دارم ولی نه تایم اوتی که مودم ریست بشه. 1 تا 5 ثانیه نت قطع میشه و بعد دوباره اوکی میشه.
کسی میدونه مشکل چیه؟ و آیا پشتیبانی میتونه کاری کنه؟
اول توش ثبت نام کن بعدش هر قسمتی رو که میخوای اتخاب کن tv shows ya movies![]()
سلام
چند روزیه اینترنتم وصل شده مشکلی که الان دارم اینه که خط تا 5 مگ میکشه خط هم الان رو 4 مگ بسته شده ولی هر روز از عصر به بعد dowstream خط میاد رو 2 مگ تا بعد از اتمام تایم رایگان شبانه و صبح دوباره وضعیت خط به حالت عادی برمیگرده می خواستم ببینم خود پارس میاره پایین یا مشکل از نویز می تونه باشه (اگه از نویزه چرا صبح ها اینطور نیست؟) در ضمن همه روش های جلوگیری از نویزم تست کردم تعویض اسپیلیتر و .... الانم مستقیم سیمی که از جعبه تقسیم جلو در میاد آودم تو اتاقم وصل کردم به مودم. فاصلم از مرکز مخابراتی به صورت پوینت تو پوینت 2.2 کیلومتر هستش اینم وضعیت مودم
Line Rate - Upstream (Kbps): 512
Line Rate - Downstream (Kbps): 2112
Last edited by DJ_EBI; 08-08-2014 at 20:54.
نویز این خط نابوده! عصرها دچار قطعی هم میشی شما؟
خیلی کم شاید در حد 1 یا 2 بار به نظر شما مشکل نویز از چی میتونه باشه ؟ با توجه به اینکه همه راه های کم شدن نویز رو امتحان کردم سیمم مستقیم وصله ؟ مخابران mdf برم پیگیری میکنن اصلا؟ فاصلم از مخابرات خیلی هم زیاد نیست 2.2 کیلومتر این خطم جدید گرفتم![]()
اگر عصرها قطعت می کنه مودم خود مودم بطور اوتومات میاد روی 2مگ چون نمی کشه اصلاً
می تونه از سمت مخابرات باشه
مودم رو ببر سرخط مستقیم وصل کن ببین روی چند میاد
اگر باز هم مشکل بود زنگ بزن پارس بگو مودم هم مستقیم زدم سر خط با خرابه درخواست بررسی بده
در ضمن احتمال داره مودم شما هم مشکل داشته باشه
با مودمت دوستت کسی قرض بگیر امتحان کن از مودم مطمئن بشی
ممنون دوست عزیز الان اون کابل مشکیه مخابرات رو آوردم تو اتاقم مستقیم وصل کردم به مودم فقط با مودم دیگه تست نکردم که اونم تست میکنم خودم مخابرات برم پیگیری می کنن؟
ممنون
نه باید بری شرکت اونها چک کنند برات
اگر هم بگی پورت رو عوض کنند که دیگه روزه شک دار هم نمی گیری
فاصله شما هم از مخابرات خیلی نیست که انقدر نویز داشته باشه خط!
قطعاً مشکلی هست این وسط که این وضعیت خط شما این شده
دوستان خواهش میکنم جوابم رو بدید.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)