حالا طرز درست برای کوچ کردن از آسیاتک به دیدبان چیه؟
نمیخوام به دام مخابرات و دروغ زنیهای فایبری بیفتم
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
حالا طرز درست برای کوچ کردن از آسیاتک به دیدبان چیه؟
نمیخوام به دام مخابرات و دروغ زنیهای فایبری بیفتم
Last edited by dadash42; 12-08-2018 at 11:38.
سلام
فک کنم اکثر دوستان اینجا سرویس 8 مگ و 200 گیگ رو داشتن که الان آسیاتک حذفش کرده و برای داشتن 8 مگ و 200 گیگ باید بیشتر از 200 هزارتومن بدیم که قاعدتا مثل تصمیم گیرنده های آسیاتک بی عقل نیستیم که همچین کاری بکنیم
الان به جز سامانه 195 برا شکایات که شکایت و به خود سرکت ها میفرستن و تماس میگیرن و یه سری توضیحات بیخود میدن ، راه دیگه ای برا شکایت وجود داره ؟
( هر چند من فکر می کنم این یه حرکت هماهنگه که با آسیاتک شروع شده که جیب ملت و بیشتر خالی کنن و بقیه شرکت ها هم نمیزارن تو کلاه برداری عقیب بیافتن)
شکایت که بعید میدونم کارساز باشه اما منم موافقم اسیا تک شروع کننده حرکات گرون کردن و گند زدن به تعرفه هاست قطعا بقیه شرکت هات هم به این دزدی جدید میپیوندند قضیه محاسبه اپلود را یادته اولین شرکتی که این حرکت شروع کرد اسیا تر بود منم تو اینستا اسیا هر چی لایقشون بود نثارشون کردم شما میتونید کامنت بذارید براشون که مارو احمق فرض کردن که هر غلطی بخوان انجام بدن![]()
سلام دوستان
تو تعرفه های آسیاتک بعضی قسمت ها مثلا سرویس 4 مگ نوشته شده که 160 گیگ در ماه یا 90 گیگ در سه ماه و در بعضی تعرفه ها نوشته 240 گیگ داخلی یا120 گیگ بین الملل آیا منظور این هست که اون 160 گیگ همش بین الملل هست و در واقع 320 گیگ داخلی یانه ؟ چرا در بعضی تعرفه هاتفکیک شده ؟
میخوام خط آسیاتک از طریق صفحه کاربری جم کنم باید این تعهد قبول کنم,
اينجانب دريافت کننده سرويس ضمن مطالعه آيين نامه ضوابط و قوانين رگولاتوری و ضوابط سازمان تنظيم مقرارت و ارتباطات راديويی و قبول کليه مفاد موافقت نامه امضا شده در حین خرید سرویس حق هر گونه ادعا و اعتراض را در حال و آينده را جع به جمع آوری سرویس خود را ، به هر شکل از خود سلب و ساقط می کنم .
ثب
یعنی چی؟ حتماً میخوان اذیت کنن, از اول حق شکایت سلب میکنن
سرویسم شهریور تموم میشه فکر کنم تمدید نکنم خودشون بالاخره جمع میکنن
از همین امروز فردا هم پیش صبانت یا دیدبان ثبت نام میکنم
Last edited by dadash42; 14-08-2018 at 04:15.
تا درخواست جمع اوری ندی جمع نمیشه برای درخواست جمع اوری بهتره حضوری بری
فعلا تا وسط شهریور خانه نیستم, خواستم زودتر از طریق اینترنت اقدام کنم, سه هفته بعد برگردم منزل خط جدید فعال باشه
edit: همین الان online خلاصش کردم, 3000تومان هم بابت جمع آوری ازم گرفت
آخ جون بعد از نزدیک 10 سال از آسیتا راحت میشم. اینقدر بگو نگو داشتیم تو این 10 سالوقتش رسیده
![]()
Last edited by dadash42; 14-08-2018 at 07:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)