خلاصه ما با کمک دوستان در مخابرات به آزادی رسیدیم و از چنگال این شرکت کفت... اهم اهم ، نجات پیدا کردیم .
نامردا خط رو خالی نمیکردن ، الان باید حسابی سوخته باشن که خودم مستقیما از مخابرات خط رو خالیدمهه هه
جای دیگه نت گرفتم بهتون خبر میدم .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خلاصه ما با کمک دوستان در مخابرات به آزادی رسیدیم و از چنگال این شرکت کفت... اهم اهم ، نجات پیدا کردیم .
نامردا خط رو خالی نمیکردن ، الان باید حسابی سوخته باشن که خودم مستقیما از مخابرات خط رو خالیدمهه هه
جای دیگه نت گرفتم بهتون خبر میدم .
سلام دوست عزیز دقیقا از کجا سرویس گرفتی و چه فرقی با شاتل داره؟![]()
هنوز هیچ جا ، تازه امروز خط رو تونستم خالی کنم ، گرفتم خبر میدم ...جای دیگه نت گرفتم بهتون خبر میدم .
منتظرم امیدوارم یه isp خوب گیر بیاری
ولی اینترنت تو ایران روز به روز داره بدتر و محدودتر میشه
![]()
دوستانی که شاتل دارن و محدود شدن ساعت 1 شب به بعد به آدرس زیر برید و تست سرعت بدید :
اینجا سایت مرکز توسعه مدیریت اینترنت متما هست و باعث میشه رنکینگ شاتل که الان الکی رفته بالا بیاد پایین درضمن من هم به ایمیل این سایت هم cra (مخابرات و رادیویی) ایمیل زدم و مشکل رو گفتم ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید جاوا نصب باشه برای تست سرعت اگه نیست از لینک زیر دانلود کنید :
دوستان تو کرج یه isp معرفی کنید که دانلود شبانه اش خوب باشه 12 ام باید تخلیه کنم هااااااااکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست من.
تمام جملاتم با با دلیل و مدرک بوده. کسی هم نمیتونه الکی و بدون دلیل نقض تغییرشون بده...
تازه به روابط عمومی شاتل هم ایمیل زدم که برن ببینن که اینطوری نباشه که یطرفه به قاضی رفته باشیم و اینحرفها..![]()
Last edited by epsi1on; 11-12-2011 at 15:53.
آخیییییییییییییییییییش شهر چقدر عوض شده.اون ساختمونه رو کی ساختن... تا دیروز جایی رو نمیدیدم.چه هوای خوبی.خلاص شدن از شاتل چه حالی میده....از مخابرات سرویس گرفتم.تو همین هفته هم وصل میشه.به جای اینکه 1 مگ از شاتل مزخرف بگیرم 21 تومان با 3 گیگ حجم رفتم 512 از مخابرات نامحدود گرفتم 24 تومان.تازه بر خلاف شاتل سرعت 512 از 64 پایین تر نمیاد.
فقط حواستون باشه قبل از فسخ بپرسین که پورت خالی داشته باشن.
از خود مخابرات چجوری میشه پیگیری کرد؟طرف میگه خود شرکت باید پیگیری کنه و جواب نمیده
![]()
خدا لعنتشون کنه,فقط حقوق میگرن کار نمیکنن
Last edited by arming900; 11-12-2011 at 18:15.
دوست عزیز من خودم 5 ساله کاربر ADSL این شرکت هستم . کاربر اکو این شرکت هم هستم . همیشه همه جا آدم پر توقع یا الکی ناراضی پیدا میشه ولی من توی این چند سال مشکلی نداشتم . حتی خیلی وقتا پروموشن ها یا جوایزی این شرکت میده که آدم رو سوپرایز میکنه . با اینکه سرعت 512 دارم ولی همیشه توی این چند سال سرعتی به مراتب بالاتر و با کیفیت تری داشتم .
البته بعضی شب ها هم مشکل افت سرعت داشتم که بالاخره با توجه به اینکه توی کشوری هستم که واقعا می دونم از این لحاظ مشکل داره خوب اون رو طبیعی می بینم .
در کل من فکر کنم افرادی مثل من که واقعا از سرویسشون راضی هستند خیلی خیلی بیشتر از افرادی هست که اسم بردم .
بله بازم دوستان با پست انگشت شمار و تاریخ عضویت قدیمی.....دی:
شما که میگید پر توتوقع دوستانی توی همین تاپیک بودن که شبانه دانلود نمیکردن ولی محدود میشدن و بلعکس افرادی هم بودن که دانلود میکردن و محدود نمیشدن!
هم اکنون 346 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 346 مهمان)