شماها کجازندگی میکنید ؟؟؟ اینجا ایرانه! بعدم زیاد ناراحتید برید از شاتل اشتراک بخرید تا بفهمید دزدی و کلاهبرداری یعنی چی منکه از پارس آنلاین خیلی راضیم سرعتم تو روز که اصلا مشکل نداره بین 900 کیلو بایت تا 1.2 مگابایته سرعت دانلودمو میگم که همون 9 مگابیت خود پارس آنلاین میشه که تبلیغ میکنه ایناییم که به وزیر شکایت میکنن بدونن وزیر خودش اول دروغو عالمه چی شد اینهمه وعده وعیدی که اینترنتو ارزون میکنم و اپراتور تلفن همرا باید نرخ مکالماتو بیارن پایین پهنای باندو افزایش میدیم برو بابا بوق بزن همشون اولش که میان چرتو پرت میگن![]()
سلام
من به دلیل اسباب کشی باید از یه شرکت جدید اینترنت بگیرم. 3 تا گزینه دارم:
1- پارس آنلاین
2- شاتل
3- مخابرات
حجم دانلود برام زیاد مهم نیست اما سرعت برام مهمه. مخابرات و شاتل به ترتیب 10 و 8 مگ ارائه می کنند. اما پارس آنلاین توی سایت خودش حداکثر 2 مگ ارائه میده. اما تو این مبحث دیدم که برخی از دوستان سرعتهای بیشترو تجربه کردن. آیا پارس آنلاین هم مثل بقیه شرکتها عملاً ته سرعت و باز گذاشته؟ اگه اینطوریه پس چه فرقی بین اینترنت 1 مگ و 2 مگ هست؟ فقط پول بیشتر؟
در ضمن اگه کسی تجربه ای از این سه تا شرکت داره ممنون میشم به مقایسه ای ازشون داشته باشه.
در ضمن مرکز مخابرات من: شهید لطیفی تهران و پبش شماره 2295 هستش.
ممنون
پارس همه سرویس هارو روی 9مگ می بنده ولی تفاوت سرویس 128 با 2مگ بیشتر در ساعات رایگان مشخص میشه و کدوم میزان خاصی می تونن دانلود کنن
سرعت در ساعات غیر رایگان در شاتل و پارس مناسبه
ممنون از پاسخ خیلی سریع شما. پس با این حساب عملاً ارزش نداره که بابت سرعت بیشتر هزینه کرد؟ من اصلاً دنبال دانلود شبانه رایگان اینا نیستم ولی میخوام که در طول روز سرعت خوبی داشته باشه.
1.2 مگابایت کجا بوده؟ سرعت رو 8 مگابیت از اکانتینگ محدود میشه.....
دست خودمون که مطمعنا نیست!!! منتها میخوام بگم کمبود پهنای باند بهانه درستی نیست... و اگه کمبودی هم باشه نباید به این شدت وجود داشته باشه![]()
واسه شما هم پارس امروز مخصوصا پینگ 50% تایم اوت داره و سرعت ترکیده؟
از صبح نه سایتی باز میشه درست و سرعت افت داره.
پشتیبانی هم موفق نشدم تماس بگیرم.
اون تست شبانه بود.... روزانم معمولیه:
شبانم قبلاً خیلی بهتر بود....
کلاً پارس شدیداً پرنوسان و همونطور که گفتم خرتوخره.....
------
راستی حداکثر سرعت تک کانکشنی که از سرورای خارجی میگیری چنده؟ مال من از 200-300 بیشتر نمیشه... مال همه همینطوره؟
![]()
ماله من
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)