تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3591 از 4751 اولاول ... 2591309134913541358135873588358935903591359235933594359536013641369140914591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,901 به 35,910 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اینم بدون شرح من !! اکو 512 ...

2. 7 کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال armin15000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

کاش زودتر خبــر داده بودید من 4 گیگ حجمم مانده در حالیکه سرویسم را از 2048 کرده اند 128 به نظر شما من چه جوری با سرعت 128 می توانم 4 گیگ را ظرف 3 روز استفاده کنم؟؟ این دزدی نیست؟؟

یک پیشنهاد خوب برای مشترکین شاتل اصفهان : خط شما را می تونم 48 ساعته ار رانژه شاتل دربیاورم و یک سرویس 1024 یکماهه با 3گیگ اعتبار بهتون بدهم با فقط و فقط 7500 تومان
    سلام

سرعت 128 در روز مانند سرعت 2 مگ هست و حدود 250 به بالا و میتونید در عرض یک روز همه رو استفاده کنید .

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

1 صرفا جهت اطلاع!

سلام
    دوستان عزیز و شاکیان محترم

ظاهرا به قول دوستان: عکس به عنوان سند برای سازمان ملاک نیست که مثلا بگید چند روز محدود شدم این هم پنل کاربریم
    دوستانی که تک نفری شکایت کرده بودند به اونها گفته شده بود که فیلم بگیرید که قابل استناد باشه عکس قبول نیست
    یه چیزهایی هم باید توش مشخص باشه مثل ساعت و تاریخ و پنل کاربری و......
    (این هم خودم اضافش کنم که اگر چند روز محدود هستید در ساعتهای مختلف و طی چندشب فیلم تهیه کنید.)
    این هم یه برنامه برای فیلم گرفتن از دسکتاپ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پسورد :
    کد:
    ادرس سایت تنظیم مقررات برای شکایت cra.ir
    Last edited by jackson2010; 10-12-2011 at 21:51. دليل: پسورد : www.p30world.com

5. 5 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

سرعت 128 در روز مانند سرعت 2 مگ هست و حدود 250 به بالا و میتونید در عرض یک روز همه رو استفاده کنید .
    صحبت شما در دفاع از این دزدی آشکار شرکت شاتل خیلی جالبه ، جهت اطلاع از زمان تماس شاتل سرعت من از 20 کیلو بایت بالاتر نرفته است.

7. 3 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه WBS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جواب ایمیلی که خواستم به دست مدیر شرکت برسه اما پشتیبانی جواب داده !! اما sample اون ها عوض شده یکم فقط شیر بودن رو نمیگن اصلاح الگوی دانلود جدیدا توسطشون زیاد کپی پیست میشه !!

مشترک گرامی جناب آقای ------------------

با سلام

در خصوص سرویس شما لازم به ذکر است که همان­گونه که در قرارداد ارایه سرویس خدمات اینترنت پرسرعت شما منعکس شده است، این شرکت متعهد است طبق شرایط سرویس­های اشتراکی به شما سرویس ارایه دهد. طبق آخرین مصوبه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (مصوبه جلسه شماره 49 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی)، ضریب اشتراک برای سرویس­های ADSL ضریب 1 به 10 تعیین شده است. بر این اساس، این شرکت نیز سرویس­های اینترنت پرسرعت اشتراکی خود را بر اساس همین قوانین به مشتریان ارایه می­دهد. هر چند، سرویس ارایه شده از سوی شاتل به مراتب بهتر از شرایط اعلام شده از سوی سازمان تنظیم مقررات است.

بر این اساس، چنانچه قوانین حاکم بر سرویس های اشتراکی، با نیاز شما همخوانی ندارد یا تمایل دارید در تمام ساعات شبانه روز اعم از رایگان و غیررایگان سرعتی تضمین شده معادل سرعت اسمی سرویس خویش داشته باشید، میتوانید از سرویس­های اختصاصی این شرکت بهره گیرید.

در ساعات ترافیک رایگان که متعلق به تمامی کاربران می باشد انجام دانلود های پرحجم و پیوسته ترافیک شبکه را بالا برده و باعث ایجاد مشکل در کارکرد صحیح سرویس باقی مشترکین خواهد شد لذا مشتریکینی که این الگوی مصرف را دارند با یکدیگر به اشتراک گذاشته می شوند و این مورد باعث می شود که سرعت بین این مشترکین تقسیم شود و با همین سرعت دانلود و صفحه باز نمایید و باقی مشترکین باهم در خصوص این سوال که مقدار دانلود چقدر باشد این مقدار مشخص نیست ولی الگوی مصرفی شما در حال حاضر این گونه ارزیابی شده است و برای رفع آن با تغییر الگوی مصرف مشکل برطرف خواهد شد و سرویس شما با کاربران عادی به اشتراک گذاشته می شود.لازم به ذکر است که این مورد توسط نرم افزار هوشمند کنترل می گردد و ممکن است به مدت 7 تا 25 روز نیز طول بکشد.

9. این کاربر از WBS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال armin15000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

صحبت شما در دفاع از این دزدی آشکار شرکت شاتل خیلی جالبه ، جهت اطلاع از زمان تماس شاتل سرعت من از 20 کیلو بایت بالاتر نرفته است.
    دوست عزیز من هیچ دفاعی نکردم فقط تجربه شخصی خودم رابیان کردم.چنانچه پستهای قبلی را مطالعه می کردید متوجه می شدید که من از جمله کسانی هستم که اولا به مدت زیاد محدود شدم و بعد هم سرویس اکو 2 مگ را بدون درخواست و رضایت خودم به بهانه واهی به 128 تغییر دادند ولی با این تغییر تفاوتی آنچنانی با سرویس قبلی نکرد چون شب اول که دانلود کردم محدود شدم ولی سرعت روزانه من همان است که گفتم و سرعت من در کنترل پنل بر روی 2271 بسته شده خلاصه پول کمتری میدم و لی قصد دارم در اولین فرصت از شاتل جدا شوم.
    Last edited by armin15000; 10-12-2011 at 22:59.

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

عکس به عنوان سند برای سازمان ملاک نیست که مثلا بگید چند روز محدود شدم این هم پنل کاربریم
    بریم از جیب خودمون یه اشتراک واسه این عزیزان بگیریم بگیم فقط دو شب بشینه دانلود کنه خودش شب سوم میفهمه چه خبره

12. این کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

11

بریم از جیب خودمون یه اشتراک واسه این عزیزان بگیریم بگیم فقط دو شب بشینه دانلود کنه خودش شب سوم میفهمه چه خبره
    خودشون همه چیز رو میدونند و مثل خیلی چیزهای دیگه خیلی براشون مهم نیست که پیگیری کنند
    ولی وقتی مدرک محکمه پسند بندی حداقل یه تکونی به خودشون میدند و شاید فرجی هم شد.ولی بی مدرک محکم پیداست که آبی از این سازمان گرم نمیشه

14. 4 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان.
    صفحه ی شاتل توی ویکیپدیای فارسی رو یه ویرایش اساسی کردم (سه تا بخش "شرایط استفاده از سرویسهای شاتل" و "قانون Fair User Policy" و "ارزشها و باورها" رو اضافه کردم و به بخش کیفیت و رضایت کاربران هم مواردی رو اضافه کردم). لطفا ببینید و اگر اشتباهی کردم گوشزد کنید. (البته نزدیک دو-سه ساعتم وقتم رو گرفت تا نوشته هام کاملا با مدرک باشه)
    کد:
    خیلی زحمت کشیدی.
    امیدوارم بی خودی تغییرش ندن.

16. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این همه شاکی اون! اون دوستمون که راضی بود و طرفدار کجاست بیاد جواب ما ها را بده دیگه
    بچه ها من هم از راه cra.ir شکایت کردم و جواب هم همان قانون شیر بود حالا اگر راه دیگری برای شکایت هست بگید منم پایه ام بابا سرویس یک ساله گرفتم و الان تازه3 ماه گذشته! تورو خدا 9ماه دیگه اگر وضعیت این باشه من پیر میشم ها

18. 2 کاربر از ma_hasti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 77 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 77 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •