سلام من تو ورلد 12 ثبت نام کردم اون لیمک اموزشی رو هم دانلود کردم با 3 تا اسپیر حمله کردم به یکی نمیدونم چرا بهم میل زده میخنده چرا هان؟ یکی حالشو بگیره وگرنه من قهر میکنم میرم خودکشی میکنم بعد شما عذاب وجدان میگیرید![]()
سلام من تو ورلد 12 ثبت نام کردم اون لیمک اموزشی رو هم دانلود کردم با 3 تا اسپیر حمله کردم به یکی نمیدونم چرا بهم میل زده میخنده چرا هان؟ یکی حالشو بگیره وگرنه من قهر میکنم میرم خودکشی میکنم بعد شما عذاب وجدان میگیرید![]()
اخطار ها: 0/1 (10) خدا زیادش کنه
راستی تو اسپید یه سیستم راه انداخته بودن آنتی ربات بود مثلا.
یه سری دایره می داد می گفت کدومشون شکسته باید کلیک می کردی روش. جدیده یا قبلا هم بوده؟
باشه واسه یه وقت قرار بزار بریزیم جم کنیم
30 سال پیشم بود بابا منو داغون کرده نمیدونم چرا به من همش گیر میده...
می گم کشتیش ها. دمت گرم عجب استراتژی ای. یارو رو بخندونی حواسش پرت بشه بعد یه دفعه 2000 تا لی سی و اکس بفرستیسلام من تو ورلد 12 ثبت نام کردم اون لیمک اموزشی رو هم دانلود کردم با 3 تا اسپیر حمله کردم به یکی نمیدونم چرا بهم میل زده میخنده چرا هان؟ یکی حالشو بگیره وگرنه من قهر میکنم میرم خودکشی میکنم بعد شما عذاب وجدان میگیرید![]()
ایول
من توی 40 41 30 50 51 60 61 هستم !!راستی وحید من دارم توی 12 دوباره شروع میکنم.
از همون جا که روز اول شروع کردم.(ک54 فکر کنم)
فقط مصرف ریسورسم خیلی بالاست.
تو کدوم کانتینینت هستی؟
از 70 هم می تونم بهت ریسورس بدم ! همین یوزرت ؟؟؟
کودوم روستاها میخوای چه قدر ؟
من داشتم با Ie با یه یوزر دیگه تو یه ورد دیگه بازی می کردم فکر کنم به خاطر همین بود30 سال پیشم بود بابا منو داغون کرده نمیدونم چرا به من همش گیر میده...
هنگ کردن ویندوز در تابلوهای اعلانات.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هنوز تو اسپید زنده ام
آقا تو و22 زدم به یه داهات ویلیجش کنم برای اولین بار. دیگه نه نوبلمن برگشت نه نیروها. دیدم زدم داهات هم ترایبیم رو نوبل کردم. 5 دقیقه قبل از من نوبلش کرده بود
یک حالی داد
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)