ويرايش و حذف
ويرايش و حذف
Last edited by HOJ-JAT; 25-05-2016 at 18:50.
همين الان ريس نظام وظيفه توي شبكه خبر گفتگو داشت در مورد مصوبه اخير مجلس راج به ايثارگران گفت
اين مصوبه بايد توسط ستاد كل نيرو هاي مسلح تاييد بشه و هيمن الانم داره روش بحث ميشه
و ي جورايي غير مستقيم گفت كه: ما (نظام وظيفه)قدرت رد كردن يا تاييد كردن نداريم و ب محض تاييد شدن اجرايي خواهد شد
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
درست کاویدیجز اون سایتش که دیر به دیر اپدیت میکنن !
بستگی به یگان داره و رفتار فرماندش ! بعضی از بازی هارو ممکنه اجازه بدن ببینید ! اما امکان اینکه بعد از ساعت خاموشی بزارن تلویزیون روشن کنید کم هست ولی گاها ممکنه که اجازه ی این کارم بدن ! دوره ما که این اجازه رو ندادن !
سلام دوستان،من ستوان 3 هستم با مدرک لبسانس.2ماهی میشه حقوقم کم میریزن باید 92 بریزن 64 میریزن.میخام بدونم عادیه مثلا بعدا میریزن کمبودشو یا باید برم پیگیر شم؟برای پیگیری کجا برم
من دو ماه اول کم ریختن بعدش یه فرم متاهل بود پر کردم درست شد. اگه مجردین حقوقتون همون دور و بر شصت هفتاده و اگه متاهلین دور و بر نود صد. راستی خودمم ستوانم
تا فردا همه چیز معلوم میشه. خودم با کسریام 5 که دیگه دارم. اگه تصویب نشد میرم دنبال کسری
الان پنج ماهه درخواست بررسی سابقه جبهمه ی پدرم رو دادیم هنوز کمیسیونش جواب نهایی نداده. مملکت واقعا جالبی داریم. کل زندگیمون باید لب مرز پنجاه پنجاه حرکت کنیم
دیگه امیدم به خداس و کاری به نمایندگان شورای نگهبان و سردار کمالی و... ندارمهر چی خدا بخواد
موفق باشید
بله كاملا درسته اگر خدا بخواد همه عالمم مخالف باشن بازم حل ميشه
سلام، 1/4/95 اعزامم. متولد 73 و پدرم 7 ماه و 28 روز سابقه جبهه داره. چقدر میتونم کسری بگیرم با اصلا میتونم بگیرم ؟
سلام
حقوق شما 92 هست که به امکان خیلی زیاد از خرداد ماه باید تا حدود 100 هم برسه ، این دو ماه که کم ریختن بعدا مابالتفاوتش رو میریزن به حسابتون ، یا شاید هم ممکنه این دو ماه کسری جیره رو ازتون کم کرده باشن . من در کل خدمت یعنی از اولین ماه ورود به خدمت تا اخرین روزش کاملا حقوقم رو ریختن که هیچ دو ماه بعدشم ماهی 100 تومن واریز میکردن به حسابم !! به جای اون کسری هایی که هر ماه میریختن ! هر سه ماه یکبار هم هزینه ی رفت و امد به حسابتون واریز میشه (بیشتر مواقع برا بومی ها هم این هزینه رو هر چند کمتر واریز میکنن)
خیر عزیز جان، سرباز عادی چیزی حدود 60 تومن یا کمی بیشتر میگیره، ستوان سوم 85-95 هست و اگرم متاهل باشه تقریبا دو برابر میشه، چیزی حدود 160-180 ، اگه واریزی به حساب شما اینقدره پس هنوز حقوق متاهلیتون جاری نشده ! پیگیر نباشید تا اخر خدمت هم جاری نمیشه !!
سلام ، در این مورد گویا بند جدیدی به قانون قبلی اضافه نشده و این کسری شامل حال شما نمیشه .
البته تا این قانون توسط شورای نگهبان تصویب نشه و بند بندش تصحیح نشه و کامل اطلاع رسانی نشه نمیشه گفت. منتظر باشید انشاالله که شامل شما هم میشه .
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)