تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3590 از 4105 اولاول ... 259030903490354035803586358735883589359035913592359335943600364036904090 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,891 به 35,900 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

ويرايش و حذف
    Last edited by HOJ-JAT; 25-05-2016 at 18:50.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

همين الان ريس نظام وظيفه توي شبكه خبر گفتگو داشت در مورد مصوبه اخير مجلس راج به ايثارگران گفت
    اين مصوبه بايد توسط ستاد كل نيرو هاي مسلح تاييد بشه و هيمن الانم داره روش بحث ميشه
    و ي جورايي غير مستقيم گفت كه: ما (نظام وظيفه)قدرت رد كردن يا تاييد كردن نداريم و ب محض تاييد شدن اجرايي خواهد شد

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. 2 کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

من تاپیک رو کاویدم ، دیدم پارسال و دو سال پیش کدهای اعزامی‌های یک تیر، از 11 خرداد مشخص می‌شه و با مراجعه به نظام‌وظیفه می‌شه فهمید که کجا افتادی. از چند روز بعدش هم توی سایت می‌زنندش و با کد ملی و کد سخا قابل دسترسیه و چند روز بعدتر قابل دریافت از مراکز پلیس+10 و چند روز بعدترتر هم برگه‌ی سفید میاد در خونه.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    آقا بازی‌های یورو 2016 می‌افته توی توی تیرماه. المپیک هم که تابستونه. به هیچ وجه راه نداره توی آموزشی، فینال یورو یا مسابقه‌های حساس المپیک رو با یه ترفندی دید؟
    سلام
    درست کاویدی جز اون سایتش که دیر به دیر اپدیت میکنن !
    بستگی به یگان داره و رفتار فرماندش ! بعضی از بازی هارو ممکنه اجازه بدن ببینید ! اما امکان اینکه بعد از ساعت خاموشی بزارن تلویزیون روشن کنید کم هست ولی گاها ممکنه که اجازه ی این کارم بدن ! دوره ما که این اجازه رو ندادن !

5. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان،من ستوان 3 هستم با مدرک لبسانس.2ماهی میشه حقوقم کم میریزن باید 92 بریزن 64 میریزن.میخام بدونم عادیه مثلا بعدا میریزن کمبودشو یا باید برم پیگیر شم؟برای پیگیری کجا برم

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان،من ستوان 3 هستم با مدرک لبسانس.2ماهی میشه حقوقم کم میریزن باید 92 بریزن 64 میریزن.میخام بدونم عادیه مثلا بعدا میریزن کمبودشو یا باید برم پیگیر شم؟برای پیگیری کجا برم
    من دو ماه اول کم ریختن بعدش یه فرم متاهل بود پر کردم درست شد. اگه مجردین حقوقتون همون دور و بر شصت هفتاده و اگه متاهلین دور و بر نود صد. راستی خودمم ستوانم

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

همين الان ريس نظام وظيفه توي شبكه خبر گفتگو داشت در مورد مصوبه اخير مجلس راج به ايثارگران گفت
    اين مصوبه بايد توسط ستاد كل نيرو هاي مسلح تاييد بشه و هيمن الانم داره روش بحث ميشه
    و ي جورايي غير مستقيم گفت كه: ما (نظام وظيفه)قدرت رد كردن يا تاييد كردن نداريم و ب محض تاييد شدن اجرايي خواهد شد

Sent from my iPhone using Tapatalk
    تا فردا همه چیز معلوم میشه. خودم با کسریام 5 که دیگه دارم. اگه تصویب نشد میرم دنبال کسری
    الان پنج ماهه درخواست بررسی سابقه جبهمه ی پدرم رو دادیم هنوز کمیسیونش جواب نهایی نداده. مملکت واقعا جالبی داریم. کل زندگیمون باید لب مرز پنجاه پنجاه حرکت کنیم

دیگه امیدم به خداس و کاری به نمایندگان شورای نگهبان و سردار کمالی و... ندارم هر چی خدا بخواد

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

تا فردا همه چیز معلوم میشه. خودم با کسریام 5 که دیگه دارم. اگه تصویب نشد میرم دنبال کسری
    الان پنج ماهه درخواست بررسی سابقه جبهمه ی پدرم رو دادیم هنوز کمیسیونش جواب نهایی نداده. مملکت واقعا جالبی داریم. کل زندگیمون باید لب مرز پنجاه پنجاه حرکت کنیم

دیگه امیدم به خداس و کاری به نمایندگان شورای نگهبان و سردار کمالی و... ندارم هر چی خدا بخواد

موفق باشید
    بله كاملا درسته اگر خدا بخواد همه عالمم مخالف باشن بازم حل ميشه

10. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام، 1/4/95 اعزامم. متولد 73 و پدرم 7 ماه و 28 روز سابقه جبهه داره. چقدر میتونم کسری بگیرم با اصلا میتونم بگیرم ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام
    حقوق شما 92 هست که به امکان خیلی زیاد از خرداد ماه باید تا حدود 100 هم برسه ، این دو ماه که کم ریختن بعدا مابالتفاوتش رو میریزن به حسابتون ، یا شاید هم ممکنه این دو ماه کسری جیره رو ازتون کم کرده باشن . من در کل خدمت یعنی از اولین ماه ورود به خدمت تا اخرین روزش کاملا حقوقم رو ریختن که هیچ دو ماه بعدشم ماهی 100 تومن واریز میکردن به حسابم !! به جای اون کسری هایی که هر ماه میریختن ! هر سه ماه یکبار هم هزینه ی رفت و امد به حسابتون واریز میشه (بیشتر مواقع برا بومی ها هم این هزینه رو هر چند کمتر واریز میکنن)
    من دو ماه اول کم ریختن بعدش یه فرم متاهل بود پر کردم درست شد. اگه مجردین حقوقتون همون دور و بر شصت هفتاده و اگه متاهلین دور و بر نود صد. راستی خودمم ستوانم
    خیر عزیز جان، سرباز عادی چیزی حدود 60 تومن یا کمی بیشتر میگیره، ستوان سوم 85-95 هست و اگرم متاهل باشه تقریبا دو برابر میشه، چیزی حدود 160-180 ، اگه واریزی به حساب شما اینقدره پس هنوز حقوق متاهلیتون جاری نشده ! پیگیر نباشید تا اخر خدمت هم جاری نمیشه !!

13. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام، 1/4/95 اعزامم. متولد 73 و پدرم 7 ماه و 28 روز سابقه جبهه داره. چقدر میتونم کسری بگیرم با اصلا میتونم بگیرم ؟
    سلام ، در این مورد گویا بند جدیدی به قانون قبلی اضافه نشده و این کسری شامل حال شما نمیشه .
    البته تا این قانون توسط شورای نگهبان تصویب نشه و بند بندش تصحیح نشه و کامل اطلاع رسانی نشه نمیشه گفت. منتظر باشید انشاالله که شامل شما هم میشه .

15. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •