Adsl Line Status SHOWTIME.L0 Adsl Mode G992.5 Up Stream 1224 kbps Down Stream 20479 kbps Attenuation Down Stream 23 Attenuation Up Stream 15 SNR Margin Down Stream 10.2 SNR Margin Up Stream 7.4 Vendor ID RETK
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
Adsl Line Status SHOWTIME.L0 Adsl Mode G992.5 Up Stream 1224 kbps Down Stream 20479 kbps Attenuation Down Stream 23 Attenuation Up Stream 15 SNR Margin Down Stream 10.2 SNR Margin Up Stream 7.4 Vendor ID RETK
سرعتش تو زمان های پیک ترافیک خیلی میاد پایین
سلام دوستان وضعیت پینگ شما در وضعیت عادی و گیمینگ خوشحال میشم نظرتون بگید
حذف شود......
Last edited by rahman0158; 08-08-2018 at 12:29.
گویا اسیاتک سرویس هاش رو تغییر داده و طرح هایی مثل 8 مگ ماهیانه 200 گیگ بین الملل رو حذف کرده!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون واسه این لینک من طرح 200 گیگ رو دارم و راضی ام از سرعت و پینگش.
الان با این طرح هایی ک میبینم یا باید 4 مگ 80 گیگ 40 تومنی بگیرم ک خب مسلما اشغاله و حجم و سرعتش هم کمه.
یا باید 80 تومن بدم 16 مگ 400 گیگ بگیرم ک خب یکی مثل من استفاده نداره نهایتا بخوام استفاده کنم 200 گیگشو بتونم مصرف کنم 200 گیگ مابقی رو پول الکی دارم به اسیا تک میدم! امیدوارم این طرح ها عضو بشه این دیگه چ وضعشه.
میخوان ادم رو مجبور کنند ماهی 80 تومن بده از اون طرف هم میدونن ک شما نمیتونی 400 گیگ استفاده کنی و در اصل ماه های بعد از گیگایی ک استفاده نکردی(200 گیگی ک مونده هر ماه) داری استفاده میکنی!امیدوارم واقعا عوضش کنن! عجیب غریبه این جدول!
دیگه شورشو در آوردن منم فقط همین طرح و شارژ میکردم
با این اوضاع باید برم سراغ های وب یا مبین نت که دارم
البته فکر کنم همگی به سازمان رادیویی شکایت کنیم ممکنه جواب بگیریم
متاسفانه همون سرویسی که من می گرفتم رو حذف کرده... الان یا باید 16 مگ بگیری یا 8 مگ 6 ماهه
زنگ زدم پشتیبانی گفته بخاطره ابلاغیه جدید سازمان تنظیم باید بعضی سرویس ها رو ویرایش کنند به احتمال زیاد دروغ میگه شرکت فکر جیب خودشه دنبال قرارداد چند ماهه و یا خرید حداکثر سرعت توسط کاربراست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)