راستی این فایل آموزش ساخت اون پراید را در جای دیگه آپالود کنین.
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
راستی این فایل آموزش ساخت اون پراید را در جای دیگه آپالود کنین.
Last edited by Danoosh Pichgahe; 25-04-2008 at 07:19. دليل: در خواست
اما لینک دانلود سمند LX :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا دانوش ، من که توی عمرم سایتی بدتر از youshare برای دانلود ندیدم . اصلا معلوم نیست کی دانلود تموم همیشه !!!
همینجوری کامپیوتر داره دانلود میکنه ولی اصلا تموم نمیشه یعنی نه دقیقه شمار می نویسه نه درصد درست و حسابی می زنه اصلا هیچی !!!!!!!!!
لطفا تو یه سایت دیگه آپلودش کن . پژو slx رو هم زودتر بذار منتظریم .....
Last edited by emad1234; 24-04-2008 at 22:56.
چشم یه جا دیگه آپالود می کنم اما مجید گفت"زیاد جالب نیست" و این یعنی سمند رو دانلود کرد.
در مورد اون پژو هم چشم این لینک لعنتتی درب و داغون هست تا درست بشه 4-5-6 روز طول میکشه.
,وقتي فايل ggmmرو باز ميكنم هيچ كدوم از ماشينارو نشون نميده فقط خاكستري نشون ميده
__________________________________________________ __________________-
لطفا كمكم كنيد
.:::::خواهش::::.
Last edited by Mohsen EA; 25-04-2008 at 10:01. دليل: در خواست كمك!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا كسي نظر نميده اگه دوست داشتين بصورت پ.خ بدين . اگه نظر ندين نميزارمش . الان ديگه داره كامل ميشه فقط يكي دوتا چيز مونده .
مجيد يه سوال دارم خيلي مهمه اين عكس رو ببين :
من پشت پژو خط گذاشتم اما ميخوام اون قسمت هاي تيره ي بين خطوط نارنجي رو بردارم كه شيشه معلوم باشه اما توي intruder.txd هم از آلفا استفاده كردم يعني اون خطوط خاكستري رو برداشتم اما توي بازي درست معلوم نشد ميخواستم بهم بگي چطوري ميتونم كاري كنم كه فقط اون خط هاي نارنجي معلوم بشه ؟؟؟
هیچی معلوم نیست لطفا یه عکس از چراغ ها بزار و از پشت و جلو
من كه صفحه پيش گذاشتم مگه نرفتي صفحه قبلو ببيني ؟؟ من هروقت چند روز نيستم وقتي ميام از جايي كه قبلا خونده بودم تا آخرين پست هاي بچه ها رو ميخونم .اگه عكس نمياد بگو جاي ديگه آپ كنم .
خب اگه منظورت شیشه عقب باشه؛ فایل txd ماشینت رو باز کن و بعد از زیر گذینه ALPHA رو بزن سپس Export رو بزن و سپس همون عکس EXport شده رو به وسیله ی برنامه PIANT که در Start/programs/accesories هست رو باز کن و اون رو خاکستری کن و بعد او عکس خاکستری شده رو به جای Alpha ی قبلی بذار و اگر باز اتفاقی نیافتاد به روی properties اون عکس کلیک کن و بعدش گذینه ی Compress رو تیک بزن یا تیکش رو بردار و تموم شد.
من دیگه به سوالات مربوط به تکسچر و 3d جواب نمی دم.
محمدرضا اون آردیه خیلی توپه لطفا بزارش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)