اين افزايش صداش تا چه حدي هست ؟ تقريبا شبيه چه گوشيه ؟
فيلمبرداريش سازيش چند در چند ميشه ؟![]()
اين افزايش صداش تا چه حدي هست ؟ تقريبا شبيه چه گوشيه ؟
فيلمبرداريش سازيش چند در چند ميشه ؟![]()
دليلش زياد مهم نيست.سلام بچه ها
آقا دیروز هرچی فایل تو مموری دوم موبایلم داشتم پرید؟ همه آهنگام، کلیپام، عکسام و خلاصه هرچی توش بود فرمت شده
واسه چی؟ دلیلشو می دونید؟
بعضي وقتها وقتي مموري رو در مياري و دوباره ميخواي جا بزاري پيغام ميده كه مموري بايد فرمت بشه.
3-4 بار اين كار رو كني ديگه پيغام نميده
زيادم ناراحت نباش مي توني برش گردوني
موفق باشي
فيلمبرداريش كي قوي ميشه كه ما نفهميديم؟
هر چند تعداد فريمها به 35 افزايش پيدا ميكنه ولي كيفيت همون قليه هست
لنزش مگه از شيشه نيست ؟
بعيد ميدونم به هيمن راحتي خط بيفته
اگه شيشه نبود ميشد حلش كرد ولي شيشه را فكر نشه (مگر با تعويض قسمت آسيب ديده)
فيلمبرداريش ذاتا ضعيفه با ريختن درايوها ها هم كيفيتش در حد قبول نميشه
اما صداش چرا بعد از هك توپ ميشه
تقريبا 20 درصد كمتر N73 موزيكال
راستي در مقايسه با N73 بگم كه با توجه به قيمتي كه الان هر دو دارند بدون ترديد K800 بهتره
اینکه نوشتی یعنی چی؟زيادم ناراحت نباش مي توني برش گردوني
چجوری؟
فكر كنم منظورش استفاده از برنامه هاي ريكاوري هست
به اين راحتي ها هم نيست
ولي معمولا تا 90 درصد قابل بازيافت ميباشد
شما ميتوني به بخش نرم افزار مراجعه كني
bebakhshid chekar knam ke gooshim fil haye farsi ro support kone.va harf hasho joda joda neshon nade
makhsosan vaghti to internetam ya ye file word baz mikonam
سلام.
من قبلا پرسيدم كه چه انتي ويروسي واسه اين گوشي مناسبه، گفتن كه جاوا داره و نيازي به انتي ويروس نداره، يني چي؟ يني ويروسي نميشه؟
يه سوال ديگه هم دارم، مدت مناسب شارش گوشي چقدره؟
اگه گوشيتون منوي فارسي نداره ميتوني با فلش فريمور فارسي مشكلتو حل كني
فايل ورد را نميتونه باز كنه و من بعيد ميدونم برنامشو نصب كرده باشي احتمالا txt باز ميكني كه در صورت فلش كردن اينم درست باز ميكنه
دوست عزيز گوشيهاي جاوا ويروسي نميشوند و هيچ ويروسي برا اين گوشيها نوشته نشده پس نيازي به آنتي ويروس ندارند
شارژ هم خوب بزار شارژ هر موقع فول شارژ شد از برق درش بيار
البته ميتوني شب بزاري شارژ و صبح از شارژ برداري و مشكلي هم پيش نمياد(البته برا اين سري از گوشيها)
و اگر هم منظورت شارژ اوله اونم بار اول شب تا صبح بزار شارژ بشه بعد تمومه(و قبلشم زياد با گوشي كار نكن)
سلام نرم افزاري وجود داره كه بشه با اون گوشي سوني اريكسون مدل k800 رو به عنوان وبكم قابل استفاده در ياهو مسنجر استفاده كرد؟ اگه هست ممنون ميشم راهنمايي كنيد من خيلي گشتم به نتيجه نرسيدم
آقا من دو نکته و در مورد این گوشیهای متذکر میشم که
1. مواردی هست که بعضی از دوستان میان و میگن آقا مگه شما نگفتید این گوشیها ویروس نمیگیرن ولی من تا گوشی رو به کامپیوترم وصل کردم آنتی ویروسم پیغام داد که در مموری شما ویروس وجود داره
لازم به ذکره که نه تنها این گوشی بلکه همه گوشیها به راحتی میتونن از گوشیهای دیگه ویروس رو دریافت کنن اما موضوع اینجاست که در حال حاضر هیچ ویروسی روی کارکرد این گوشیها تاثیری نمیگذاره یعنی سادهتر بگم ویروس رو میگیره ولی مثل یک فایل ناشناخته توی فولدر other ذخیره میشه اما مشکلی برای گوشی بوجود نمیاره اما اگر به کامپیوتر وصلش بکنید آنتی ویروس کامپیوتر پیغام میده
2. من پس از تحقیقات زیاد متوجه شدم که در گوشیهای جدید که با باتریهای لیتیومی کار میکنن نیازی نیست که برای بار اول اون رو به مدت زیادی توی شارژ بزنید و در واقع این روش برای باتریهای قدیمی صادق بود
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)