تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 359 از 597 اولاول ... 259309349355356357358359360361362363369409459 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,581 به 3,590 از 5961

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ژاپن

پيش فرض

مودم فیبرنوری با مودم adsl فرق میکنه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

مودم فیبرنوری با مودم adsl فرق میکنه؟؟
    دوست عزیز کاش این سوالات رو در گوگل یا در سوالات قبل تر جستجو میکردید. و باید بگم که بله مودم فیبر با کلیه مودم های adsl و به طور کلی xdsl که کلیه ی مودم های بستر کابل های dsl و مسی هست متفاوت هست و اونا با سوکت و اسپلیت به پشت مودم میخورن و مودم فیبر مستقیم از خود فیبر نوری با یه رابط و تبدیل پچ کورت به پشت مودم میخوره و بستر pon هست نه dsl!
    Last edited by Mmrr72; 26-06-2021 at 18:38.

3. 3 کاربر از Mmrr72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه javadth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    ژاپن

پيش فرض

دوست عزیز کاش این سوالات رو در گوگل یا در سوالات قبل تر جستجو میکردید. و باید بگم که بله مودم فیبر با کلیه مودم های adsl و به طور کلی xdsl که کلیه ی مودم های بستر کابل های dsl و مسی هست متفاوت هست و اونا با سوکت و اسپلیت به پشت مودم میخورن و مودم فیبر مستقیم از خود فیبر نوری با یه رابط و تبدیل پچ کورت به پشت مودم میخوره و بستر pon هست نه dsl!
    الان این فیبرنوری که از این شرکتا هم میگیریم مودم اختصاصی میخواد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

الان این فیبرنوری که از این شرکتا هم میگیریم مودم اختصاصی میخواد ؟
    شما یا جواب سئوال قبلت رو نمیخونی و یا اگر میخونی میخوای باز یه سئوال جدید و بی مورد بپرسید...
    به هرحال... بستر فیبر نوری کاملا با بستر ‌ADSL فرق داره و از همه لحاظ کلا بهتر و بالاتر هست... اینکه شرکتی میاد میگه در بستر فیبر نوری به شما اینترنت میدیم باید گفت که فقط مخابرات هست که میتونه به مشترک تا درب منزل فیبر نوری ارايه کنه و سرویس ‌FTTH رو فعال کنه.. البته من در مورد تهران میگم چونکه های وب هم مثل اینکه برای کرج اینکار رو انجام میده... و اینکه کدوم شرکت به شما گفته فیبر نوری؟؟؟ شما بهتون داره اعلام میکنه سرویس ADSL در بستر فیبر نوری.. یا بیت پورت (فیبر نوری) اما سرویس ADSL هست که کاملا جملشون معلومه... برای واضح تر مشخص شدن و بیشتر جواب گرفتن از سئوالاتتون با شرکت اینترنتی که ازش سرویس میخواید بگیرید تماس بگیرید بهتون کمک میکنه...

6. 2 کاربر از pipo4713 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2021

پيش فرض

شرکت های خصوصی وقتی تانوما و vdsl ارائه میدن، چون باید یه هزینه ای هم به مخابرات بدن هزینه کلیشون بالاتر درمیاد. همین الان هزینه سرویس آذرخش رو با تانوما مقایسه کنین خودتون متوجه میشین. برا همین شما منتظر شاتل نمونین. برین مرکز مخابراتی منطقه و با رئیس مرکز صحبت کنین. احتمال قوی اگر حتی 20 درصد واحد ها هم درخواست بدن، بیان و تا خود مجتمع فیبر بکشن.
    با پیگیری حتما به نتیجه میرسین.
    شاتل گفت با روش P2P سرويس ميده نه نوري. اگر جواب بده فکر خوبي هست. بعد کارا و امتحانات با نامه مهر شده که مجتمع ميرم ببينم چي ميگن. حتي اگر کافو نوري هم بزنن واقعا خوب ميشه. ذر غير اين صورت مجبورم برم سراغ اينترنت هاي وايرلس P2P.
    Last edited by tensori; 27-06-2021 at 14:20.

8. این کاربر از tensori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2021

پيش فرض

همینجا خیال تمامیه مشترکین تهران رو راحت کنم.. دیگه سرویسی به اسم سرویس فیبرکشی رایگان و یا مودم رایگان وجود نداره و تمامیه این موضوع کاملا برداشته شده.. البته در حال حاضر و احتمالا این موضوع به شهرستانها هم رسیده و یا میرسه.. پس به دلتون صابون نزنید تا بیاد رایگان انجام بدن... در مورد فیبر کشی.. شما اگر یک واحد هستی و اگر در برج هستی بهتره که یک متن اماده کنی و با دلیل و شرح درست موضوع و حتی پرینت از عکس اسپید تست دوستانی که در این گروه هستن استفاده کنی و ضمیمه کنی و برای کل برج بفرستی و یا توی واتساپ گروه برج و یا هر راهی که هست.. اگر نشد.. اصولا با ۴ تا ۶ واحد این کار رو انجام میدن.. پس بگرد ببین کی هست که بخواد.. فیبرکشی واحدی ماکسیموم ۱۵۰۰ هزینه داره.. مودم ۸۵۰ تا ۲تومن سرویس هم پر پر ماهی ۱۷۰ تومن.. براشون توضیح بده و ۶تا واحد جور کن که بخوان.. بعد از اینکه خواستن برو مخابرات اگه ۶تا شد ۴تا هم مشکلی نداره.. بذار بیاد انجام بده اونجا بگو کنسل شده.. سرویس رو تحویل بگیر داخل منزل... اگر هم بلوک بلوک هستین باید سعی کنی ۲تا بلوک نزدیک هم باشید و یا توی یک ساختمان باشید تا بیاد انجام بده.. وگرنه میگه انجام نمیدیم.. اگر هم این موضوع رو شنیدی.. یا اگر خواستی یک واحد فقط برای خودت بکشی این رو بدون که اول باید فیبر داخلی رو از رو ساختمان نکشی چون همه صداشون در میاد..دوم اگر اینکار رو کردی اجازه نده کسی از FAT بعدا استفاده کنه.. هزینه بگیر.. و در انتها خودت یک پیمانکار توی دیوار و یا جای دیگه پیدا کن از مخابرات که اجازه گرفتی خودت انجامش بده . تمام...
    شما کجا هستین؟؟ تهران یا شهرستان؟
    راستش ميدونيد مشکل من خيلي پايه اي تر از اين حرفا هست. ما اصلا کافو نوري هم نداريم. چون شنيدم بايد اول کافو منطقه نوري باشه تا بشه بعد مثلا بيان FTTH بدن. همونطور که گفتم فقط اون سري ديدم يه برش کوچيک توي اسفالت زدن دارن فيبر رد ميکنن. چک که کردم ديدم اره فيبر رو اوردن توي چاه مخابراتي سر کوچه که زير 200 متر با ما فاصله داره.
    کلا اينترنت مطقه ما ضعيفه همه صداشون دراومده. براي کسايي که بيشتر از 2 يا 3 نفر تو خونه مصرف ميکنن افتضاحه. مثلا تضعيف خونه ما 56 هست توي ADSL بعد بلوک هاي بعد ما ظاهرا حتي نتونستن نت همين رو بگيرن رو آوردن به چيزاي ديگه. براي همين گفتم با نامه هيئت امنا برم ببينم ميتونيم درخواست کافو نوري بديم اول که حالا بشه ADSL و VDSL ارائه کرد بعد اگر هر کي خواست بره فيبر کنه. اينجا که ما هستيم 12 بلوکه هست که به هم چسبيدن. من شيراز هستم.
    شما اين کارو کرديد؟ يعني با نامه و اينا بريد سراغ مخابرات؟ پيش کي بايد برم؟ رئيس اونجا يا بخش فني؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

راستش ميدونيد مشکل من خيلي پايه اي تر از اين حرفا هست. ما اصلا کافو نوري هم نداريم. چون شنيدم بايد اول کافو منطقه نوري باشه تا بشه بعد مثلا بيان FTTH بدن. همونطور که گفتم فقط اون سري ديدم يه برش کوچيک توي اسفالت زدن دارن فيبر رد ميکنن. چک که کردم ديدم اره فيبر رو اوردن توي چاه مخابراتي سر کوچه که زير 200 متر با ما فاصله داره.
    کلا اينترنت مطقه ما ضعيفه همه صداشون دراومده. براي کسايي که بيشتر از 2 يا 3 نفر تو خونه مصرف ميکنن افتضاحه. مثلا تضعيف خونه ما 56 هست توي ADSL بعد بلوک هاي بعد ما ظاهرا حتي نتونستن نت همين رو بگيرن رو آوردن به چيزاي ديگه. براي همين گفتم با نامه هيئت امنا برم ببينم ميتونيم درخواست کافو نوري بديم اول که حالا بشه ADSL و VDSL ارائه کرد بعد اگر هر کي خواست بره فيبر کنه. اينجا که ما هستيم 12 بلوکه هست که به هم چسبيدن. من شيراز هستم.
    شما اين کارو کرديد؟ يعني با نامه و اينا بريد سراغ مخابرات؟ پيش کي بايد برم؟ رئيس اونجا يا بخش فني؟
    معذرت میخوام اگر که دخالت میکنم ولی با توجه به توضیحاتتون بخوام بگم فیبر کشی برای یوزر های خونگی حتی تک‌واحده معمولا تا ۳۰۰ متر فاصله تا fat رو راحت انجام میدن مگه بر حسب منطقه مخابراتی و رئیسش بخوان الکی بازی در بیارن!
    اینکه شما میفرمایید چندین بلوک و خانوار هستید خب طبعا و قطعا اگر که اکثریتتون این رو بخواید یعنی زیر بار هزینه هاش برید خب خیلی کارتون راحت تر میشه چرا که حتی ممکنه یک یا چند fat مستقل رو بیارن و سر بلوک ها بزنن و استفاده کنید و اینکه میگید قطعا بهتره چون الان اولویت مخابرات توی چندتا منطقه مخابراتی رفتم با شهرک ها و بلوک های ساختمونی هست، منتهای مراتب ایرادش اینه که یه هماهنگی و زیر بار هزینه رفتن کلی داره البته هزینه هم زیاد نیست اکثرش هزینه خود مودم هست ولی باز خیلیا شاید زیر بار ۲ یا ۳ میلیون نرن! ولی اگر اوکی باشه کارتون راحت تره و میتونید اینکارارو‌بکنید و برای انجام هم بهتره پیش کارشناس فنی و رئیس مخابرات منطقه برید و یکمی پیگیر هم باشید چون کلیت از زیرکار اکثرا میخوان در برن
    Last edited by Mmrr72; 29-06-2021 at 17:59.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

چگونه بفهمیم خطمون فیبر هست یا نه؟
    فیبر یه اصطلاحه
    معمولا به خود فیبر نوری ارتباطی نداره

در خونه ، کنار پست تلفن یه باکس کرم رنگ هست که یه خط تلفن را میکنه 4 تا خط .

برای جاهایی که واحد زیاده به همه تلفن نمیرسه
    یه اصطلاح بی سوادی تو ایران رایج شده میگن فیبر

12. این کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

دوستان خیلی ممنون از کمکی که نکردید .
    زنگ زدم 2020 مک عوض کردم ، سرعتم برگشت به 300

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان خیلی ممنون از کمکی که نکردید .
    زنگ زدم 2020 مک عوض کردم ، سرعتم برگشت به 300

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما چند سالته عزیزم ؟ مگه اینجا تاپیک ساپورت هست ؟ مگه چند نفر اینجا فیبر دارن و دقیقا مشکل شما رو هم داشته باشن که بدونن چیکار باید کرد ؟ لابد کسی مشکل سرعت نداشت و فقط شما بودید !
    به هر حال خوشحالم مشکل سرعتتون حل شد.
    Last edited by luches; 30-06-2021 at 12:53.

15. 4 کاربر از luches بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

1. farhang_k

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •