مودم فیبرنوری با مودم adsl فرق میکنه؟؟
مودم فیبرنوری با مودم adsl فرق میکنه؟؟
دوست عزیز کاش این سوالات رو در گوگل یا در سوالات قبل تر جستجو میکردید. و باید بگم که بله مودم فیبر با کلیه مودم های adsl و به طور کلی xdsl که کلیه ی مودم های بستر کابل های dsl و مسی هست متفاوت هست و اونا با سوکت و اسپلیت به پشت مودم میخورن و مودم فیبر مستقیم از خود فیبر نوری با یه رابط و تبدیل پچ کورت به پشت مودم میخوره و بستر pon هست نه dsl!
Last edited by Mmrr72; 26-06-2021 at 18:38.
الان این فیبرنوری که از این شرکتا هم میگیریم مودم اختصاصی میخواد ؟
شما یا جواب سئوال قبلت رو نمیخونی و یا اگر میخونی میخوای باز یه سئوال جدید و بی مورد بپرسید...
به هرحال... بستر فیبر نوری کاملا با بستر ADSL فرق داره و از همه لحاظ کلا بهتر و بالاتر هست... اینکه شرکتی میاد میگه در بستر فیبر نوری به شما اینترنت میدیم باید گفت که فقط مخابرات هست که میتونه به مشترک تا درب منزل فیبر نوری ارايه کنه و سرویس FTTH رو فعال کنه.. البته من در مورد تهران میگم چونکه های وب هم مثل اینکه برای کرج اینکار رو انجام میده... و اینکه کدوم شرکت به شما گفته فیبر نوری؟؟؟ شما بهتون داره اعلام میکنه سرویس ADSL در بستر فیبر نوری.. یا بیت پورت (فیبر نوری) اما سرویس ADSL هست که کاملا جملشون معلومه... برای واضح تر مشخص شدن و بیشتر جواب گرفتن از سئوالاتتون با شرکت اینترنتی که ازش سرویس میخواید بگیرید تماس بگیرید بهتون کمک میکنه...
شاتل گفت با روش P2P سرويس ميده نه نوري. اگر جواب بده فکر خوبي هست. بعد کارا و امتحانات با نامه مهر شده که مجتمع ميرم ببينم چي ميگن. حتي اگر کافو نوري هم بزنن واقعا خوب ميشه. ذر غير اين صورت مجبورم برم سراغ اينترنت هاي وايرلس P2P.
Last edited by tensori; 27-06-2021 at 14:20.
راستش ميدونيد مشکل من خيلي پايه اي تر از اين حرفا هست. ما اصلا کافو نوري هم نداريم. چون شنيدم بايد اول کافو منطقه نوري باشه تا بشه بعد مثلا بيان FTTH بدن. همونطور که گفتم فقط اون سري ديدم يه برش کوچيک توي اسفالت زدن دارن فيبر رد ميکنن. چک که کردم ديدم اره فيبر رو اوردن توي چاه مخابراتي سر کوچه که زير 200 متر با ما فاصله داره.
کلا اينترنت مطقه ما ضعيفه همه صداشون دراومده. براي کسايي که بيشتر از 2 يا 3 نفر تو خونه مصرف ميکنن افتضاحه. مثلا تضعيف خونه ما 56 هست توي ADSL بعد بلوک هاي بعد ما ظاهرا حتي نتونستن نت همين رو بگيرن رو آوردن به چيزاي ديگه. براي همين گفتم با نامه هيئت امنا برم ببينم ميتونيم درخواست کافو نوري بديم اول که حالا بشه ADSL و VDSL ارائه کرد بعد اگر هر کي خواست بره فيبر کنه. اينجا که ما هستيم 12 بلوکه هست که به هم چسبيدن. من شيراز هستم.
شما اين کارو کرديد؟ يعني با نامه و اينا بريد سراغ مخابرات؟ پيش کي بايد برم؟ رئيس اونجا يا بخش فني؟
معذرت میخوام اگر که دخالت میکنم ولی با توجه به توضیحاتتون بخوام بگم فیبر کشی برای یوزر های خونگی حتی تکواحده معمولا تا ۳۰۰ متر فاصله تا fat رو راحت انجام میدن مگه بر حسب منطقه مخابراتی و رئیسش بخوان الکی بازی در بیارن!
اینکه شما میفرمایید چندین بلوک و خانوار هستید خب طبعا و قطعا اگر که اکثریتتون این رو بخواید یعنی زیر بار هزینه هاش برید خب خیلی کارتون راحت تر میشه چرا که حتی ممکنه یک یا چند fat مستقل رو بیارن و سر بلوک ها بزنن و استفاده کنید و اینکه میگید قطعا بهتره چون الان اولویت مخابرات توی چندتا منطقه مخابراتی رفتم با شهرک ها و بلوک های ساختمونی هست، منتهای مراتب ایرادش اینه که یه هماهنگی و زیر بار هزینه رفتن کلی داره البته هزینه هم زیاد نیست اکثرش هزینه خود مودم هست ولی باز خیلیا شاید زیر بار ۲ یا ۳ میلیون نرن! ولی اگر اوکی باشه کارتون راحت تره و میتونید اینکاراروبکنید و برای انجام هم بهتره پیش کارشناس فنی و رئیس مخابرات منطقه برید و یکمی پیگیر هم باشید چون کلیت از زیرکار اکثرا میخوان در برن
Last edited by Mmrr72; 29-06-2021 at 17:59.
فیبر یه اصطلاحه
معمولا به خود فیبر نوری ارتباطی نداره
در خونه ، کنار پست تلفن یه باکس کرم رنگ هست که یه خط تلفن را میکنه 4 تا خط .
برای جاهایی که واحد زیاده به همه تلفن نمیرسه
یه اصطلاح بی سوادی تو ایران رایج شده میگن فیبر
دوستان خیلی ممنون از کمکی که نکردید .
زنگ زدم 2020 مک عوض کردم ، سرعتم برگشت به 300
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما چند سالته عزیزم ؟ مگه اینجا تاپیک ساپورت هست ؟ مگه چند نفر اینجا فیبر دارن و دقیقا مشکل شما رو هم داشته باشن که بدونن چیکار باید کرد ؟ لابد کسی مشکل سرعت نداشت و فقط شما بودید !
به هر حال خوشحالم مشکل سرعتتون حل شد.
Last edited by luches; 30-06-2021 at 12:53.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 5 مهمان)