تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 359 از 827 اولاول ... 259309349355356357358359360361362363369409459 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,581 به 3,590 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بازيهاي ديروز - 1 مرداد 85

:: ليگ خليج زير 17 سال: Gulf Cup Under 17

عمان 1 - قطر 0
    عربستان سعودي 2 - كويت 1
    نكات جالب اين بازي اينست كه تيم كويت 3 كارت زرد و 2 كارت قرمز گرفته كه آخرينش در دقيقه 95 بوده. گلهاي عربستان در دقايق 30 و 94 به ثمر رسيده و تك گل تيم كويت در دقيقه 24 به ثمر رسيده.

:: ليگ برتر مصر

El Ahly 1 - Enppi 0

:: جام ملتهاي اروپا زير 19 سال

اسكاتلند 3 - تركيه 2 ،‌ گروه B
    پرتغال 1 - اسپانيا 1 ، گروه B
    جمهوري چك 2 - لهستان 0 ، گروه A
    اتريش 4 - بلژيك 1 ،‌گروه A

:: دوستانه ملي
    Greuther Furth Am آلمان 6 - تيم ملي كويت 1

:: دوستانه باشگاهي
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Honradez; 24-07-2006 at 18:37.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

تور تمريناتي رئال مادريد

جمعه 30 تير: رئال مادريد 1 - Plymouth اتريش 0
    گل رئال در دقيقه 75 و توسط خوليو سزار باپتيستا از روي نقطه پنالتي زده شده است.

بازيهاي آتي

سه شنبه 3 مرداد: رئال - Bad Aussee اتريش
    شنبه 7 مرداد: رئال - فولام انگلستان
    يكشنبه 8 مرداد: رئال - Salt Lake ايالات متحده آمريكا

+ به احتمال زياد اين بازيها از شبكه Realmadrid Tv هم پخش خواهند شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Source: Spain
    کد:
    More: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Honradez; 24-07-2006 at 18:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

1 نيكبخت و كاظميان مورد توجه سرمربي لاتزيو

تيم فوتبال پرسپوليس شب گذشته در اتريش و در چهارچوب يك بازي تداركاتي به مصاف لاتزيوي ايتاليا رفت.
    در اين بازي كه پرسپوليس 4 بر يك بازي را واگذار كرد، دو بازيكن اين تيم بيشتر از سايرين درخشيدند و همين موضوع مسوولان لاتزيو را بر آن داشت كه پيشنهاد جذب آنها را به وادي خيل، معاون اجرايي باشگاه پرسپوليس كه در اتريش به سر مي برد، ارائه كنند.
    عليرضا نيكبخت واحدي و جواد كاظميان بازيكناني بودند كه مقابل لاتزيو با انگيزه بالاي خود توانستند نظر دليو روسي، سرمربي اين تيم ايتاليايي را به خود جلب كنند. البته يكي از مسوولان پرسپوليس اعتقاد داشت كه با توجه به ثبت قرارداد نيكبخت انتقال او در مقطع فعلي محال به نظر مي رسد.
    ولي جواد كاظميان به خاطر عدم تمديد قرارداد با پرسپوليس به خاطر مسائل مالي احتمال ترانسفر شدنش به ايتاليا ممكن است.
    گفتني است، تك گل پرسپوليس مقابل لاتزيو كه به تازگي به سري B ايتاليا سقوط كرده است را جواد كاظميان به ثمر رساند.
    منع ایپنا

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بازيهاي امروز 3 مرداد 85 = 25 ژولاي 06

::‌ جام قهرماني يوفا: UEFA Champions League
    FK Ekranas - Lithuania ---- NK Dinamo Zagreb - Croatia
    ديدار برگشت، پخش از شبكه HRT-TV2 Croatia (اطلاعات: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:: تور تمريناتي رئال مادريد
    Bad Aussee اتريش - رئال
    پخش از شبكه رئال مادريد، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:: دوستانه باشگاهي
    کد:
    + اطلاعات شبكه‌ها: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

پيش فرض مصاحبه اي زيبا با سلطان علي پروين

پروين: على‌آبادى‌ روى‌ فوتبال‌ وسواس‌ دارد دايى‌ مى‌تواند سرمربى‌ تيم‌ملى‌ شود
    بدون‌ شک‌ نام‌ على‌ پروين‌ در فوتبال‌ ايران‌ فراموش‌ناشدنى‌ است. سلطان‌ فوتبال‌ ايران‌ که‌ در رده‌هاى‌ ملى‌ و باشگاهى‌ منشأ خدمات‌ ارزنده‌اى‌ بوده‌ است‌ حرف‌هاى‌ جالب‌ و جذابى‌ درخصوص‌ تيم‌ملي، پرسپوليس‌ و آينده‌ فوتبال‌ مى‌زند. گفت‌ و گوى‌ ما را با او بخوانيد:
    خيلى‌ آفتابى‌ نمى‌شويد و کمتر در مورد مسائل‌ روز فوتبال‌ حرف‌ مى‌زنيد؟
    فعلاً‌ مشغول‌ استراحت‌ هستم، گاهى‌ شمال‌ مى‌روم‌ و هفته‌اى‌ يک‌ بار با تيم‌ مهدى‌ عرب‌ در طرشت‌ با دوستان‌ فوتبال‌ و عشق‌ مى‌کنيم.
    قلعه‌نوعى‌ که‌ همواره‌ مورد تأييد شما بوده، سرمربى‌ شد!
    واقعاً‌ انتخاب‌ او عالى‌ بود. قلعه‌نوعى‌ کارنامه‌ بسيار موفقى‌ در استقلال‌ داشت، حقش‌ بود سرمربى‌ شود. حالا هم‌ همه‌ بايد کمک‌ کنند، خدا وکيلى‌ چوب‌ لاى‌ چرخ‌ او نگذاريد، يادتان‌ هست‌ زمان‌ برانکو چقدر او حمايت‌ مى‌شد، زمين‌ و زمان‌ به‌ نفع‌ او بود و هيچ‌ کس‌ جرأت‌ نداشت‌ عليه‌ او حرف‌ بزند. حالا هم‌ امير را حمايت‌ کنيد. شايد امير کارى‌ کرد که‌ مربيان‌ ايرانى‌ سربلند خارج‌ شوند و ديگر آقايان‌ سراغ‌ مربى‌ درجه‌ سوم‌ خارجى‌ نروند.
    يعنى‌ هنوز هم‌ مخالف‌ مربى‌ خارجى‌ هستيد؟
    نه، خود شما بهتر مى‌دانيد که‌ من‌ طرفدار مربى‌ تراز اول‌ خارجى‌ هستم‌ نه‌ اين‌ مربيان‌ درجه‌ چندمي!
    راستى‌ از امير انتقاد مى‌شود که‌ چرا ابراهيمي، پيروانى‌ و... را دعوت‌ کرده‌ است.
    با اعتقاد کامل‌ مى‌گويم‌ ناصر ابراهيمى‌ بهترين‌ تمرين‌ دهنده‌ فوتبال‌ ايران‌ است، شما يادتان‌ هست‌ که‌ من‌ هميشه‌ او را حمايت‌ کرده‌ام، حالا هم‌ امير کار درستى‌ کرد که‌ يک‌ مربى‌ باتجربه‌ کنار خودش‌ گذاشت. در مورد پيروانى‌ هم‌ من‌ معتقدم‌ افشين‌ بازيکن‌ بزرگ‌ اين‌ مملکت‌ بوده‌ و در کلاس‌هاى‌ مربيگرى‌ هم‌ شرکت‌ کرده‌ و مى‌تواند تجربيات‌ خود را در اختيار جوانان‌ قرار دهد. افشين‌ مربيان‌ بزرگ‌ زيادى‌ داشته‌ و تجربيات‌ خوبى‌ کسب‌ کرده‌ است.
    راجع‌ به‌ عدم‌ حضور دايى‌ در تيم‌ملى‌ چه‌ نظرى‌ داريد؟
    من‌ فکر مى‌کردم‌ که‌ با خود او صحبت‌ کرده‌اند و او را کنار گذاشته‌اند اما مثل‌ اينکه‌ چنين‌ نيست. اى‌ کاش‌ با خود او صحبت‌ مى‌کردند و به‌ نوعى‌ از زحماتش‌ قدردانى‌ مى‌شد. واقعاً‌ کسى‌ نمى‌تواند منکر زحمات‌ او شود، او بيش‌ از 100 گل‌ براى‌ فوتبال‌ مملکت‌ زده‌ است، نبايد به‌ راحتى‌ از او بگذريم‌ ما نبايد بدعت‌ بد بگذاريم. دايى‌ بايد حفظ‌ شود، ضمن‌ آنکه‌ دايى‌ همين‌ حالا مى‌تواند به‌ کلاس‌هاى‌ مربيگرى‌ بزرگ‌ دنيا برود تا در آينده‌ سرمربى‌ تيم‌ملى‌ شود.
    بعضى‌ معتقدند اگر قرار بود دايى‌ به‌ خاطر سن‌ و سالش‌ دعوت‌ نشود چرا فکرى‌ که‌ هم‌ سن‌ اوست‌ دعوت‌ شده‌ است؟
    من‌ خودم‌ هم‌ نمى‌دانم‌ منظور از دعوت‌ کردن‌ فکرى‌ به‌ تيم‌ملى‌ چه‌ بوده‌ است، بالاخره‌ اگر معتقديم‌ تيم‌ملى‌ بايد جوان‌ شود بايد روزى‌ اين‌ کار صورت‌ گيرد و بهتر بود اين‌ کار توسط‌ امير انجام‌ مى‌شد. البته‌ شايد اين‌ يکي، دو نفر به‌ خاطر تجربه‌ آنها در اين‌ 2 بازى‌ حساس‌ دعوت‌ شده‌اند. اگر چه‌ من‌ معتقدم‌ ما مشکلى‌ نخواهيم‌ داشت.
    يعنى‌ به‌ راحتى‌ سوريه‌ و کره‌ را شکست‌ مى‌دهيم؟
    صددرصد کره‌ و سوريه‌ در تهران‌ مى‌بازند، در کره‌ هم‌ مى‌توانيم‌ با يک‌ برنامه‌ خوب‌ از حريف‌ امتياز بگيريم.
    به‌ نظر شما مشکل‌ تيم‌ملى‌ کجاست؟
    الان‌ که‌ کادر فني، نفرات‌ جديدى‌ را دعوت‌ کرده‌ زود است‌ دراين‌باره‌ حرفى‌ بزنيم. البته‌ تيم‌ملى‌ در جام‌جهانى‌ مشکل‌ بدنى‌ داشت‌ و بچه‌ها نيمه‌ دوم‌ کم‌ مى‌آوردند.
    شما چقدر به‌ آينده‌ فوتبال‌ اميدوار هستيد؟
    خوشبختانه‌ مسئولان‌ ورزش‌ به‌ ويژه‌ آقاى‌ على‌آبادى‌ نسبت‌ به‌ فوتبال‌ حساس‌ هستند و با وسواس‌ خاصى‌ مسائل‌ فوتبال‌ را دنبال‌ مى‌کنند. من‌ شنيده‌ام‌ ايشان‌ براى‌ موفقيت‌ فوتبال‌ تلاش‌ زيادى‌ انجام‌ داده‌ است. همين‌ جلسات‌ او با نخبگان‌ و کارشناسان‌ نشان‌ مى‌دهد که‌ او چقدر علاقه‌مند به‌ فوتبال‌ و موقعيت‌ آن‌ است، اميدوارم‌ آقاى‌ مصطفوى‌ و ساير دست‌اندرکاران‌ حمايت‌ شوند تا فوتبال‌ به‌ هدفش‌ برسد.
    خود شما چرا در اين‌ جلسه‌ شرکت‌ نکرديد؟
    اتفاقاً‌ صحبت‌ کردند و مرا هم‌ دعوت‌ کردند اما متأسفانه‌ من‌ در شمال‌ بودم‌ و نتوانستم‌ در جلسه‌ شرکت‌ کنم.
    موضوع‌ حضور شما در تيم‌هاى‌ ملى‌ مطرح‌ است؟
    من‌ هميشه‌ در خدمت‌ فوتبال‌ بوده‌ و هستم‌ و هر جا لازم‌ باشد به‌ فوتبال‌ مملکت‌ کمک‌ مى‌کنم.
    درخصوص‌ پرسپوليس‌ چه‌ نظرى‌ داريد؟
    اميدوارم‌ پرسپوليس‌ در سال‌ جديد جبران‌ مافات‌ کند و به‌ عنوان‌ قهرمانى‌ دست‌ يابد. البته‌ الان‌ بازيکنان‌ خوبى‌ در اختيار کادر فنى‌ قرار گرفته‌اند و همه‌ امکانات‌ و شرايط‌ اردويى‌ مثل‌ همين‌ اردوى‌ اتريش‌ براى‌ آنها فراهم‌ شده‌ است.
    منبع ایپنا
    Last edited by مهدي ه ف; 25-07-2006 at 21:24.

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

پيش فرض سهراب انتظاري به راه اهن پيوست

به منظوراطلاع از وضعيت سهراب انتظاري در فصل آينده مصاحبه‌اي با وي ترتيب داديم تا بعد از سكوت چند وقت اخير،ناگفته‌هايش را بشنويم:
    خبردار شديم با راه‌آهن به توافق رسيده‌اي؟
    بله. ديروز با مسوولان اين تيم به توافق رسيدم. آنها با تمام شرايطم موافقت كردند و نسبت به من لطف خاصي داشتند و قرار شد براي يك سال پيراهن اين تيم را بر تن كنم.
    آيا پيشنهادات ديگري هم داشتي؟
    بله از تيمهاي پيكان ، سايپا، ذوب آهن، برق شيراز و ابومسلم هم پيشنهاد داشتم.
    چه عاملي موجب شد تا به راه‌آهن ملحق شوي؟
    من در اين تيم دوستاني دارم كه هميشه درباره جو خوب و آرامش حاكم براين تيم صحبت مي‌كنند. بازيكنان راه آهن همگي يك هدف دارند كه آن پيشرفت و پيروزي تيم راه آهن است. از اينكه به راه‌آهن آمده‌ام احساس خوبي دارم و اميدوارم بتوانم در اين تيم شايستگي‌هاي خود را اثبات كنم.
    به نظر مي‌رسد انگيزه زيادي براي حضور در ليگ امسال داري؟
    امسال تمام سعي و تلاشم را خواهم كرد تا ثابت كنم كه تصميم آري‌هان براي كنار گذاشتنم صحيح نبوده است. سال قبل براي من مثل يك كابوس بود و در مدت اين 5 سال بدترين فصلي بود كه براي پرسپوليس بازي مي كردم. اما امسال با تمام وجود بازي خواهم كرد تا سال گذشته را فراموش كنم.
    اگر باز هم از تو براي بازي در پرسپوليس دعوت كنند چه خواهي كرد؟
    تا زماني كه آري هان سرمربي پرسپوليس باشد من علاقه‌اي براي بازي در اين تيم ندارم. حس مي‌كنم كه به هيچ وجه نمي‌توانم با اين مربي كار كنم. با تمام اين قضايا انصاري فرد به من لطف داشت و مقدمات حضورم را در تيم هاي ليگ به سرعت آماده كرد و در مجموع فعلا قصد بازگشت به پرسپوليس را ندارم
    منبع ایپنا

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خاوير ساويولا دوباره به بارسلونا باز ميگردد

او بايد همراه تيم به تور تمريني مكزيك برود

پروفشنال Sina.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Kish Island

12 اینبار پدر کاکا تکذیب کرد !

مذاكرات كاكا با رئال تكذيب شد

پدر ريكاردو كاكا هرگونه مذاكره با رئال مادريد و علاقه مندي پسرش را براي پيوستن به اين تيم تكذيب كرد.

بعد از آنكه روزنامه آس اسپانيا خبري در مورد ملاقات برلوسكني و كالدرون روساي ميلان و رئال بر سر حضور كاكا در مادريد به چاپ رساند، پدر اين بازيکن برزيلي روسونري اذعان داشت فرزندش قصد ترك ميلان را ندارد.
    وي كه از شايعه پروازي روزنامه هاي اسپانيا ناراضي بود گفت: "پسر من تصميم گرفته در ميلان بماند و از اين بابت همه ما خوشحاليم. تا به امروز ما هيچ مذاكره اي با رئالي ها نداشته ايم و و هرگونه علاقه مندي به پاسخ مثبت دادن را تكذيب مي كنم."

منبع : acMilan.ir

پروفشنال Sina.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Kish Island

6 کاهش مجازات همه ی متهمان تبانی در سری آ ایتالیا پس از فرجام خواهی

لاتزيو و فيورنتينا در سري A، يوونتوس همچنان در سري B
    میلان در مقدماتی جام قهرمانان

دادگاه فرجام خواهي 3 باشگاه ايتاليايي لاتزيو، فيورنتينا و يوونتوس که متهم به سقوط به سري B و کسر امتياز شده بودند و همچنين تيم ميلان که تنها به کسر امتياز و محروميت از رقابت هاي جام باشگاه هاي اروپا محکوم شده بود شب گذشته راي نهايي را اعلام کرد.

بر اساس اين راي تيم هاي فيورنتينا و لاتزيو با کسر 19 و 11 امتياز به سري A بازگشتند، اما يوونتوس بايد در سري B بماند و تنها کسر امتيازاتش از 30 به 17 کاهش يافته است.

ضمن آنکه کسر امتيازات ميلان که با راي قبلي دادگاه در سري A مانده بود از عدد 15 به 8 رسيد.

منبع : AcMilan.ir
    Last edited by Sina.G; 26-07-2006 at 13:34.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نتايج بازيهاي ديروز، 3 مرداد

:: جام قهرماني يوفا: UEFA Champions League
    FK Ekranas - Lithuania 1 - NK Dinamo Zagreb - Croatia 4

:: تور تمريناتي رئال مادريد
    رئال 10 - Bad Aussee اتريش 2
    گلهاي رئال:
    7' Javier Portillo
    21' Julio Cesar Baptista
    31' Antonio Cassano
    37' Julio Cesar Baptista
    پنالتي 40' Julio Cesar Baptista
    43' Juan Juanfran
    44' Antonio Cassano
    51' Antonio Cassano
    88' Javier Portillo
    90' Antonio Cassano
    گلهاي تيم اتريشي:
    دقايق 28 و 79

:: دوستانه ملي
    عراق 2 - 1 سوريه
    Last edited by Honradez; 26-07-2006 at 13:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •