همون r1900 خوبه.تا اونجایی که میتونی ازش کار بکش
همون r1900 خوبه.تا اونجایی که میتونی ازش کار بکش
سلام
من دیروز MG5140 رو خریدم ولی از دیروز کلافم کرده...
وقتی عکسارو چاپ میکنم رنگه مشکیو قرمزو خیلی پر رنگ تر از اون چیزی که هست چاپ میکنه عکسا هم خیلی تیره میشه
مشکلش از چیه؟همین باعث میشه که تو چاپ رنگه پوست به قرمزیه زیاد میزنه و رنگه لبا هم قرمز میشه انگار که روژ زدی
ممنون میشم کمک کنید
شما خودتان طرف کانن بودی.
تو فتوشاپ قسمت selevtiv colo باید با رنگ های قرمز و مشکی رو پایین بیار کمو زیادش رو باید تست کنی
layer-adjusment layer -selectiv color
دوستان سلام. سال نو همگی مبارک
دوست من میخواد یک چاپگر زیر 200 تومن بخره. بهترین انتخاب چی میتونه باشه
مسلماً اونم مثل همه میخواد چاپگرش کیفیت خوبی هم داشته باشه!!
شما چی پیشنهاد میکنید؟
ممنون از همه
سلام ، برای فروشگاه سه تا پرینتر میخوام اگه میشه پیشنهاد بدید :
- پرینتر سیاه سفید با حجم کاری بالا (حدود ماهی 400 تا پرینت A5) حدود قیمت 300-400 دارای پورت شبکه و هزینه نگهداری هم تا اونجا که میشه پائین(خودم نظرم روی 2055n هست چطوره )
- پرینتر لیزری سیاه سفید با حجم کپی کم حدود قیمت 100-150
- پرینتر با حجم کاری پائین ترجیحا دورو(میتونه جوهر افشان هم باشه) حدود قیمت 100-150
سلام و سال نو همه عزیزان مبارک باشه من میخوام یک پرینتر 3 کاره (پرینت، اسکن، کپی) برای مصرف دانشجویی و خانگی بخرم که قیمتش حدود 150 هزارتومان باشه و قابلیت تغذیه حودکار ADF هم داشته باشه و از مارک hp اگر باشه بهتر لطفا من رو راهنمایی کنید متشکرم
دوستان برسین به دادم
این چاپگر ما ip3500 کانن رنگش تموم شد تا حالا هم 3 4 بار شارزش کردم ولی این بار بعد از عملیات شارز و پاک کردن هد دیگه رنگ مشکی یه ذره هم چاپ نمی شه
قبلا فقط یه بار اینجوری شد که اومدم دوباره تمیزش کردم درست می شد ولی دیگه این بار اثر نداشت
چی کار کنم هد چاپگر 80 تومن پولشه
را درمانی سراغ دارین
اینم بگم این مغازه سرویس چاپگر یه روش برای باز کردن هد رنگ مشکی یادم داد که با شلنگ گاز بزور توی هد فوت می کنی و باز می شه منم هر بار برای پاک کردن رنگ مشکی این کارو می کردم که این بار یهو اینجوری شد می ترسم زیاد فوتش کرده باشم به رحمت خدا رفته باشه
کمک کمک
سلام دوستان میخواستم بدونم pixma mg 5140 با کارتریج اوریجینال حدودا چند تا عکس با چه سایزی میتونه بزنه ؟
hp 2055dn که دورو میزنه و شبکه هم داره 280 تومن
canon 3010 دستگاه خوبیه از مدل های hp بردشون و فیوزینگ قویتری داره 130 تومن
hp j4500 که چهار کاه است و فکس هم داره.
مشخص کن اگه کار فکست بالاست در ردیف دوم و سوم تغیرات بدم
---------- Post added at 09:40 AM ---------- Previous post was at 09:37 AM ----------
عزیزم این دستگاه مشکل به وجود میاره.عکس تمتم a4 حدود 80 عدد رو میزنه
مبلغ و کارتو بگو یه دستگاه عالی بت معرفی کنم
مشخص کن اسفاده رنگی داری یا نه.اگه رنگی نداری ارزان و بهترین دستگاهی که میتونی بخری hp laserjrt 1132 mfp که حدود 250 تومن قیمتشه و لیزری است.و جوهر افشان j4500 هم جوهرافشانه.
هر دو 4 کاره اند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)