سرعت از 9 مگ به 8 مگ کم شد
مارجین دانلود از 6 به 7 فیکس شد که البته قبلا هم گاهی به 7 میرسید
ولی مارجین آپلود از 9.7 شد 7
چند روزی با این حالت تست کنم ببینم تغییری میکنه یا نه
بابت راهنمایی خیلی متشکر
سرعت از 9 مگ به 8 مگ کم شد
مارجین دانلود از 6 به 7 فیکس شد که البته قبلا هم گاهی به 7 میرسید
ولی مارجین آپلود از 9.7 شد 7
چند روزی با این حالت تست کنم ببینم تغییری میکنه یا نه
بابت راهنمایی خیلی متشکر
عجیبه! با من خیلی زود تماس گرفت شرکت! شاید میخواد تا ااواخر تایم قانونی برای پاسخ دادن صبر کنه و نخواد بقیه عین من عصبانی باشن و یه مقدار بیخیال شده باشن و بتونه راضیشون کنه
دیروز که توی صدای مشتری شکایت ثبت کردم هنوز تماس نگرفتن و احتمالا موندن که چیکار کنن چون قانونا موظفن سرویسی رو که من درخواست کردم بهم بدن و حالا نمیدونن چیکار باید بکنن و احتمالا دارن استعلامی مشورتی چیزی از سازمان تنظیم یا چای دیگه میگیرن
یه چیز دیگه
قبلا تو سامانه 2 تا تجدید نظر بود
یعنی تجدید نظر اول و تجدید نظر دوم
ولی الان رفتم دیدم فقط تجدید نظر دوم زدن
نزدیک یه ماهه دارم این تاپیک رو نگاه میکنم. همش شد بحث درباره SNR!!
حالا میشه یه آدم با مرام از 146.66.152.155 پینگ بگیره؟ اگه میشه نوع سرویستون رو هم بنویسید. مرسی![]()
برای منم همینجوری ولی وقتی پارس جواب داد تجدید نظر اول هم اومد و وقتی تجدید نظر رو زدم به عنوان تجدید نظر اول ثبت شد
مال من هم 206 بود میانگین
سرویس نامحدود 128
داداش سرویست چیه؟ پروفایل گیم فعال کردی؟
Sent from my HUAWEI G7-L11 using Tapatalk
دوست عزیز اگر پست دومی که گذاشته بودم رو مطالعه می کردید من این موارد رو از قبل هم مد نظر داشتم
هم نرم افزار مانیتورینگ و هم مصرف کانکشن و هم مجموع مصرف کارت شبکه و ... باز هم اختلاف 1 تا 2 گیگ دیده می شد!
مودم بدون wifi و تک پورت هم که امکان استفاده اشتراکی و مخفیانه نداره!
استفاده سیستمی اینترنت و آپدیت ویندوز 7 و نرم افزار های کرک شده هم به طور کلی قطع هستند
جالبه که با همه مشکلاتی که با صبانت دارم ، مورد محاسبه اشتباه رو تا به حال ندیدم . مگر اینکه تعریف بیت و بایت در صبانت با پارس آنلاین متفاوت باشه!
اینا کلکهای ISP هاست بر سر کیسه کردن و دنبال نخود سیاه فرستادن مردم هیچ دنیا اصلا این چیزها رو نمیدونند چیه اولش با کیفیت خط و نزدیکی منزل به مرکز شروع شد بعد گفتند DNS حالا میگند SNR خدا میدونه فردا چه جوی رو شروع میکنند ایران دیگه اقا ایرانه مردم هم ساده دل
به خدا آن ور دنیا این حرفها رو بزنید یارو از خنده میمیره فاصله خونه تا مرکز و....DNS بگذار قبول میشی...من تو عمرا تاحالا یک DNS هم ست نکردم و مشکلی نداشتم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)